از دوستان کسی اطلاع دارن گریپ 60D چه قیمته؟ سایت نورنگار 190 زده بود ولی چند هفته پیشتر که پایتخت بودم یک فروشنده ای گفت که گریپش 300 هست و اون 190 ای هاش اصل نیستن و با یه مارک دیگه ای غیر از برند کانن هستند!
از دوستان کسی اطلاع دارن گریپ 60D چه قیمته؟ سایت نورنگار 190 زده بود ولی چند هفته پیشتر که پایتخت بودم یک فروشنده ای گفت که گریپش 300 هست و اون 190 ای هاش اصل نیستن و با یه مارک دیگه ای غیر از برند کانن هستند!
سلام به روي ماهت خالو جان.سلام جناب محبی
به نظرتون ارزش خریدن رو داره و آیا ابعاد دوربین رو از تناسب خارج نمیکنه . من هم قصد خرید دارم چون به این ابعاد عادت ندارم.
راستش بنده به لحاظ دستهاي كشيده ام ( معضلي شده ) با گريپ راحتترم.
دوستان هم كه قبلا فرمودن در صورت كاركردن با گريپ ترك اون سخت خواهد بود. من هم چون روي دي 90 خودم گريپ بستم روي دي 7000 راحت نبودم و با بستن گريپ دستهام راحتتر جا ميشن!
توصيه ميكنم اگه دوستاني داريد كه گريپ روي دوربين خودشون دارند قرض گرفته و كمي باهاش كار كنيد تا شخصا به نتيجه قطعي برسيد. (كه گويا همشهري بنده هم هستيد و در خدمتتون هستم اگر خواستيد تست بفرمائيد )
ضمن اينكه ايي خوندم ( درست يا نادرستش رو اساتيد اصلاح بفرمايند ) گريپ براي عكاسي پي در پي بهتر هستش.
البته كمي حجم دوربين ور بزرگتر ميكنه و اگه از كيفهاي كوچيك براي حمل دوربين استفاده ميكنيد ممكنه كماي جاش تو كيف تنگ تر هم بشه.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
سلام
ممنون از حسن توجه و پاسخگویی شما
مشکل بنده هم مشابه شماست عادت به دوربین های بزرگ و خوشدست تر . منظورم از سوالم این بود که بستن این گریپ که کمی هم بزرگه روی دوربینی با ابعاد d7000 اون رو از قیافه نمیندازه؟
افتخار هم استانی بودن با شما هم چند سالیه که نصیبم شده، (کمی غرب تر 195km) مشکلی از نظر سنگینی و کيف نیست. فرمایشتون در مورد عکاسی پياپي درست است البته بيشتر در مورد دوربین های آنالوگ صدق میکنه چون دوربین های دیجیتال محدودیت بافر سرعت رو محدود ميکنه.
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
خیر اتفاقا شبیه d3x میشه !مشکل بنده هم مشابه شماست عادت به دوربین های بزرگ و خوشدست تر . منظورم از سوالم این بود که بستن این گریپ که کمی هم بزرگه روی دوربینی با ابعاد d7000 اون رو از قیافه نمیندازه؟
با گریپ به این شکل در میاد :
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
سلام
براي كنون 7D كسي تجربه استفاده از گريپ مارك polaroid داره ؟
هم قيمتش ارزونتره و هم امكان time laps داره
ولي نميدونم ايا مضراتي هم داره يا نه
ممنون
سلام
امروز (28 شهریور 91) گریپ هنل،مخصوص Nikon D7000 از نورنگار خریداری شد به قیمت 100 هزار تومن
تنها چیزی بود که از 2-3 ماه پیش تا حالا که ویار گریپ هی من رو میگیره و ول میکنه،گرون نشده بود ، گفتم تا گرون نشده،بگیرم !
در مورد کیفیتش باید بگم که،ای،بدک نیست . یهکم بیسلیقی شده در ساختش!باورم نمیشه که یه کارخونه به محصولاتش شماره سریال نزنه!!!
بافت روش یه مقدار درشتتر از بافت روی بدنه D7000 هست . در محل درست قرار میگیره و دوربین روش میشینه اما باید پیچش رو سفتِ سفت کرد تا فاصله ای بین بدنه و گریپ نیمونه . جنس کلیدهاش اصلاً جالب نیست(یا بدتر:توی ذوق میزنه) بخصوص غربیلک جلویی!غربیلک پشتی باز بهتره (شاید هم برای من اینطوریه و در یه گریپ دیگه مشکلی نباشه یا برعکس باشه) بهرحال جنس کلیدها خوب نیست . اما ارگونومیش خوبه و به ارگونومی دوربین هم خیلی کمک میکنه .
البته مدل MB-D11 نیکون هم موجود بود و نگاهی بهش انداختم اما انقدری این جنس قلابی داره در همه جای دنیا و انقدر ریویو خوندم که تو همون امریکاش هم جنس قلابی انداختن به خلقالله که فکر کردم بهتره به توصیه کاوه خان قبادی گوش کنم و جنس Third-partyمطمئن بخرم تا یه جنسی که تا آخر عمر نفهمم قلابی بوده یا اصل :)
برخی MB-D11 های نیکون در بازار تقلبی هستند.(البته من در جایی به جز ن ن، این محصول را تست کرده بودم، در تاپیک شایعات یا واقعیات هم پست هشداری زده بودم ولی الان مطمئن می گویم).
اعتراف می کنم تا به حال فیک به این تمیزی ندیده بودم!! باورکردنش سخته با اون بسته بندی و کاتالوگ حجیم!
این هم توضیحات بیشتر:
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
دوستان روشی برای تشخیص گریپ اوریجینال دی ۷۰۰۰ از گریپ تقلبی هست ؟
درود
یک مدل فیک در بازار هست که بطور غیر قابل تصوری شبیه مدل اصلی هست به قول معروف مو نمیزند
البته فروشندگان قدیمی و آبرو دار خودشون میگن که این مدل فیکه
من هر دو مدل فیک و اصلی رو دارم ، در برخورد اول مدل اصلی از نظر سفتی فنر دگمه شاتر با دگمه شاتر روی بدنه یکسان هستند یا جوی استیک مدل اصلی محکم تر از مدل فیک هست
جوی استیک مدل فیک کمی شل و ول هست
و اما بعد از مدتی استفاده از مدل فیک دگمه خوی استیک یک جهتش از کار افتاد ! و بعد از مدتی 2 جهت !!!
بعضی وقتها هم کلا دوربین قاطی میکرد
یکی دیگر از تفاوتها جرخ اتصال پیچ بدنه هست که در مدل فیک وقتی بسته میشود کاملا سفت میشود و انگار مستقیم چرخ و پیج به هم متصل هستند
در صورتی که در مدل اصلی چرخ اصلی کمی خلاصی دارد و وقتی فشار میاورید با محور درگیر میشود
و نهایتا برای اطمینان بیشتر میتوانید بار کد روی جعبه را در اینترنت چک کنید. و از فروشندگان معتبر خرید کنید.