سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
با سلام
امروز باتری گریپ برای 7D (یعنی BG-E7) خریداری شد[لینک قیمت] چندتا نکته رو خواستم بگم شاید مفید باشه:
باز هم به ارزش و دقت کار سایت the-digital-picture پی بردم، چیز هایی که اون جا در رابطه با این گریپ گفته بود مو نمی زد.
1-دکمه شاتر گریپ کمی حساس تر از شاتر روی دوربین است.
2- کمی حجیم و سنگینه، و شاید برای کسانی که دست هاشون کوچک باشه مناسب نباشه!
3- به نگه داشتن دوربین در جهت افقی هم کمک می کنه، اگه مثل بنده از رده بزرگ-دستان:biggrin: هستین دست تو حالت افقی کاملا روی سمت راست بدنه قرار می گیره و احساس امنیت بیشتری میده و از لرزیدن دست جلو گیری می کنه(قبلا مقداری از دستم زیر بدنه جمع می شد!)
4- قابلیت استفاده از باتری های قلمی(6*AA) هم به وقتش خیلی مفید خواهد بود.
5*-موقع زمین گذاشتن دوربین باید بیشتر دقت کرد چون لنز از ارتفاع بالاتری خواهد افتاد!
6- برای عادت کردن کامل فکر کنم مقداری زمان لازم داشته باشد( بعضی وقت ها تو درپوش CF دنبال ViewFinder می گردم!!)
با تشکر
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سلام، یک سوال داشتم، آیا کسی اطلاعی داره راجع به اینکه باتری گریپ جدیدی که کنون برای EOS-550D داده که مدلش BG-E8 هست رو می شه روی EOS-500D استفاده کرد؟
در ضمن آیا کسی فرق بین BG-E8 و BG-E5 رو می دونه؟
سلام دوست عزیز
خیر گریپ 550 به 500 نمیخوره اما هیچ فرقی در عملکرد نداره و تعداد کلیدها و اندازه و ... یکی هستن برای اطلاع بیشتر به سایت زیر مراجعه کن
http://www.goldfries.com/photography...camera-review/
و یا به عکسهای زیر توجه کن عکسهای سمت راست BG-E8 هست و سمت چپ BG-E5 هست
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
سلام به همه دوستان عزیز
خیلی وقت بود از باتری bp-511 که متاسفانه در دوربینی جدید (50دی) همان باتری مورد استفاده در 20 دی و 30 دی و 40 دی میباشد به کار رفته ! گله مند بودم ! و چاره را با توجه به مراجعه به دفترچه دوربین که با وجود دو باتری و گریپ 1300-1600 شات میشه باهاش زد و از اونجایی که در عکاسی اسمان شب هم نیاز به باتری زیاد دارم تصمیمم بر آن شد گریپی تهیه کنم اما هر چه گشتم دیدم پریپی مخصوص 50 دی وجود ندارد !!! ( واقعا باعث تاسفم شد ! ) که باید گریپ 20 دی و 30 دی و 40 دی ببندم روی دوربینم !
تا اونجایی که تحقیق کردم به نظر خیلی خوش دست نمیاد ...آیا کسی از دوستان هست که استفاده کرده باشه یا مدلی خاص تر را با امکانات مشابه پیشنهاد کنه ...
سوال دیگرم اینه که به جز باتری BP-511 نمیشه از نوع دیگری استفاده کرد که مصرف کمتری داشته باشد ؟!
ممنون که حصله کردید و جوابم را میدهید
خوب دوست من شما که پاسخ دادی ای کاش کامل پاسخ میدادی و بخش های دیگر سوالم را نیز پاسخ میگفتی ... اینکه تاسف میخورم دلیلش این است که باتری برای 20 دی تا 40 دی واقعا خوب جواب میداد اما واسه 50 دی تنها در نهایت فول بودن باتری و شرایط ایده ال (استفاده نکردن از لایو ویو) فقط 370-400 شات میشه زد ! در حالی که باتری 7 دی 1200 تا میشه زد(تنها با یک باتری!!!) و برای 40 دی با همین باتری عدد به 500 میرسد و برای مدلهای پایین تر سیر صعودی دارد و کمترینش در 50 دی !
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سلام
من دو هفتس که 7D رو گرفتم ، با شارژ کامل بالای 1000 تا هم گرفتم البته تا حالا نشده اصلا فلش نزنم ، یا فیلم نگیرم ، ولی فکر میکنم اگر فلش نزنید ، فیلم نگیرید ، از لایو ویو استفاده نکنید و LCD Britness رو روی حداقل قرار بدید یا اصلا Review نداشته باشید کاملا از 1200 رد میشید ، ولی کسی هست که بتونه این کارا رو نکنه ؟!
فقط تو شرایط جنگی ممکنه D: