نوشته اصلی توسط
aminelec
خوب دوست من شما که پاسخ دادی ای کاش کامل پاسخ میدادی و بخش های دیگر سوالم را نیز پاسخ میگفتی ... اینکه تاسف میخورم دلیلش این است که باتری برای 20 دی تا 40 دی واقعا خوب جواب میداد اما واسه 50 دی تنها در نهایت فول بودن باتری و شرایط ایده ال (استفاده نکردن از لایو ویو) فقط 370-400 شات میشه زد ! در حالی که باتری 7 دی 1200 تا میشه زد(تنها با یک باتری!!!) و برای 40 دی با همین باتری عدد به 500 میرسد و برای مدلهای پایین تر سیر صعودی دارد و کمترینش در 50 دی !
پس خودتان به طور ضمنی قبول دارید که مشکل از باتری نیست , مشکل از " مصرف بیشتر باتری در دوربینتان " است .
در مورد تعداد شات هم بستگی خیلی خیلی زیادی به نحوه استفاده شما دارد , همه این آمار و ارقام ها با توجه به استانداردهای CIPA بیان میشود
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
يکي از مسايلي که باعث ميشه اکثر دوستان احساس کنند مصرف باتري دوربينشان زياد است و يا اعداد ارائه شده از سوي کمپاني سازنده نادرست است, اين است که اندازه گيري مصرف باتري از سوي سازندگان طبق استاندارد CIPA انجام ميشود.
استاندارد CIPA که مخفف(Camera Imaging Products Association) است , براي اندازه گيري مصرف باتري ,چند شرط بيان ميکند:
1- دماي محيط 23 درجه سانتيگراد و رطوبت 50% باشد.
2- LCD روشن و از کارت حافظه استاندارد استفاده شود.
3- اولين عکس 30 ثانيه بعد از روشن شدن دوربين گرفته شود.
4- دقيقا" در هر 30 ثانيه يک عکس گرفته شود که در آنها يک در ميان فلاش زده شود.
5- براي هر عکس حلقه( يا دکمه زوم) از تله به وايد و برعکس حرکت کند.
6- پس از گرفتن هر 10 عکس دوربين براي خنک شدن باتريها مدتي خاموش شود.
کد:
http://www.imaging-resource.com/NEWS/1073149795.html
نوشته اصلی توسط
aminelec
اما جالبه که همه دوستان عزیز حالا که زحمت میکشید و میخواید از بادی 50 دی که خودمم هم خیلی دوستش دارم طرفداری کنید ! بقیه سوالاتم را هم جواب بدهید
حداقل من که قصد طرفداری از این بدنه را نداشتم :biggrin:
اما در مورد باقی سوالاتتان , با اولین جستجو به قسمت لوازم جانبی این دوربین در سایت کنن میرسیم که فقط یک مدل باتری و یک مدل باتری گریپ برای آن معرفی شده
کد:
http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/slr_cameras/eos_50d#SuppliesAndAccessories
پس از برند خود کنن انتخاب دیگری وجود ندارد , برندهای متفرقه هم که بعید است نتیجه بهتری داشته باشند.