اگر متفرقه باشه خیلی گرون میده. حتی اگر با focus rail هم بده باز گرونه
اگر متفرقه باشه خیلی گرون میده. حتی اگر با focus rail هم بده باز گرونه
با سلام
ممنون از پاسختون ، پس با این حساب هیچ کدوم از دو فرمول رو نمی شه برای همه لنز ها تعمیم داد.
یه سؤال دیگه هم داشتم ، تو این تاپیک گفته شده طول اکستنشن تیوب نمی تونه از طول لنز بلند تر باشه ولی تو تاپیک عکسهای ماکرو آقای مؤمنی یک عکس با لنز 55-18 و اکستنشن تیوب 62 گذاشته اند.پست 1568لینک زیر:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...?t=2766&page=2
این موضوع هم بستگی به لنز داره؟
با تشکر
بابك طاهري
دوستان من می خوام برای ماکروگرافی معمولی و ارزان قیمت یکی از دو ست :
Macro Extension Tube
یا
Lens Reverser
رو بخرم.
لنزی که دارم الان 55-200 نیکور و 20-35 توکینا هست. البته می تونم یه 18-55 هم بخرم.
حالا به نظر شما چه ستی به کار من میاد و اگر بنا شد تیوب بخرم آیا ست 3 تیکه بخرم یا تکی؟ کدومش با لنزهای من جور در میاد.
تشکر پیش پیش از راهنمایی شما...
با سلام
اکستنشن تیوب بسیار برای کار شما بهتر است. زیرا لنز معکوس در نیکون براحنی کانن نیست. ست را هم حتما سه تایی بگیر.
نادر مسلمی
سلام نظرتون راجب فیلتر کلوزآپ چه ؟؟میتونه جایگزین بشه؟؟
canon 50 d
18-200 canon
sony h50 tele convertor 1.6 ,wideangle 0.6, flash hvl-15
film slr yashica GS
من امروز زودتر کار را تعطیل کردم و رفتم دنبال این tube ها!
متاسفانه آشفته بازار عجبی هست. مارک Canon که اصلا نبود! یک brand چینی که تو جعبش سه تا tube با فاصله های کانونی بی ربط (13mm! و ...) تو فروشگاه قصر دوربین پیدا کردم که خود فروشنده هم نمی توانست درست اسمش را بخواند و تلفظ کند! کیفیت ساخت هم واقعا بد بود. قیمت؟؟ با کلی چک و جونه 220 هزار تومان که البته نخریدم!
آیا extension tube درست و حسابی هم نایاب شده؟ دوستان اطلاعات بیشتری دارند؟
راستی فیلتر close-up را هم فراموش کنید. کیفیت اپتیکی پائینی دارد و ارزش هزینه کاذب (البته در بازار ایران) را ندارد. ترکیب لنز ماکرو و extension tube بهترین راه حل موجود است (البته اگر MP-E65 را نادیده بگیریم).
باسلام
البته اکستنشن تیوب چون عدسی ندارد آنقدرها هم بی کیفیت و با کیفیتش تفاوت آنچنانی ندارد البته باید تست کنید و ببینید اتوفوکوس هست یا خیر همینطور اتوفوکوس آنرا بر روی لنز و دوربینتان تست کنید اگر جواب داد و اتوفوکوس سرعت و دقت لازمه ( در کل در این حالت اتوفوکوس کند و مقداری بی دقت میشود که طبیعیست ) را داشت در خرید آن شک نکنید .
من از مارک kenko بر روی d90 استفاده میکنم و آنرا بر روی تمام لنزهایم میبندم و ماکروگرافی میکنم و راضی هستم زمانیکه اکستنشن را میبندم بر روی برخی از لنزها (nikkor 300mmf/4 )اتوفوکوس عالی و بسیار سریع است و بر روی برخی ( 50f/1.8)اصلا اتوفوکوس ندارم ..
اکستنشن تیوب زمین تا آسمان با فیلتر کلوز آپ فرق میکند و اصلا از لحاظ خروجی و کاربرد قابل قیاس نیستند کاربرد آن بر روی لنزهای ماکروی با فوکال بالای 80-90 میلیمتر رویاییست و بزرگنمایی خارق العاده ای بدون افت کیفیت میدهد .
موفق باشید