سلام اگه لطف کنید ممنونتون میشم.تقریبا یک ماه قبل یک مدل کانکتور دار جنس خوب رو تهیه کردم قیمت 150 تومان (سه تکه ای 67 مم ماونت نیکون)
درصورت نیاز بفرمایید تا آدرس فروشگاه رو براتون pm کنم
منتظر پیامتون هستم.
ارسال به شهرستان هم انجام میدن ؟
سلام اگه لطف کنید ممنونتون میشم.تقریبا یک ماه قبل یک مدل کانکتور دار جنس خوب رو تهیه کردم قیمت 150 تومان (سه تکه ای 67 مم ماونت نیکون)
درصورت نیاز بفرمایید تا آدرس فروشگاه رو براتون pm کنم
منتظر پیامتون هستم.
ارسال به شهرستان هم انجام میدن ؟
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
لطفا توضیح بدید منظور از کانورتور دار چیست ؟تقریبا یک ماه قبل یک مدل tube کانکتور دار رو تهیه کردم
FD master
کانکتور نه کانورتر .
بعضی از اکستنشن تیوب ها امکان کنترل دیافراگم رو دارن و بعضب ها ندارن . وکانکتور باعث برقراری ارتباط بین لنز و بدنه میشه که بتونید دیافراگم رو کنترل کنید و در غیر این صورت باید با روش های دستس تابلو مثل چوب کبریت و چسپ و ... دیافراگم رو باز نگه دارید.(چون یافراگم لنز های نیکون به صورت فنری با بیته ترین حالت باز می گردد.(خوب یاد گرفتم نه؟؟)
ویرایش توسط A. Shahbazi : Tuesday 22 February 2011 در ساعت 16:00
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
با سلام.
برای یکی از دوستان قصد خرید اکستنشن تیوب کانکتور دار رو داشتم که به لطف یکی از دوستان تونستم قیمت بگیرم به مبلغ 180 ! ساخت برادران چینی و بی نام !
اما از فروشنده که در مورد امکان استفاده از اتوفوکوس رو پرسیدم گفتن روی هر لنزی کار نمیکنه !
نمیدونم حرفشون درست بوده یا خیر؟
دوربین دوستم هم مثل دوربین خودم دی 90 هستش.
کسی از عزیزان با اکستنشن تیوبهای کانتکتور دار کار کرده ؟ آیا امکان اتوفوکوس رو دارا هست یا خیر ؟
ممنونم
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
سلام
قیمت سه تیکه همین حدوده
لنز یک سیستم بسیار دقیق و پیشرفته محسوب میشه و بدیهیه که با تغییر فاصله کانونی نتونه به خوبی فوکوس اتوماتیک انجام بده همچنین اینکه از چند اکستنشن تیوب استفاده کنید هم مهمه
حرف آخر اینه که از نظر من اهمیت اصلی این کانکتورها تسلط بر دیافراگم و ثبت اطلاعات لنز در اگزیفه زیاد پی اتوفوکوس نباشین چون با اکثر لنزها تنظیم نیست
من خیلی با این ابزار کار کردم بسیار خوب هستند و مفید به خصوص در ماکرو
اصلا مهم نیست چینی باشه فقط ببندید و تست کنید
راستش بنده هم برای دوستم دنبال kenko بودم که فروشنده نگفت این برند رو داره یا نه ؟ست اکستنشن تیوب کنکو اتوماتیک حدود 200-150 از بازار ناصرخسرو قابل خرید است. من تابستون خریدم 150 اگر چونه زده بودم ارزونتر هم میداد. شنیدم چینیش به درد نمی خوره.
جسارتا شما تلفن یا ادرسی دارید که بتونم از اونجا برای دوستم kenko بخرم ؟
ممنون میشم اگه جایی رو میشناسید تو پیام خصوصی بهم اطلاع بدید.
تاپيك تله كانورتور را تا آخر خواندم و تنها چند مورد درباره اين مقوله extension tube بحث شده بود با اجازه من براي جلوگيري از تداخل سوالم رو اينجا مي پرسم.
چند وقت پيش يكي از اين اكستنش تيوبهاي ارزان قيمت خريدم بدون نام و نشان:
اصلا انتظار نداشتم اين قطعه ارزان قيمت اين همه در عكاسي ماكرو مفيد واقع بشه و از نتيجه خيلي راضي هستم. نكته منفي كه وجو داره كيفيت ساخت خيلي پاييني داره و هر بار كه مي بندم روي لنز شديدا احساس عذاب وجدان دارم مخصوصا در قسمت اتصال 24-105 نازنين يك خط ريز انداخت كه باعث شد قيد اين وسيله رو بزنم و نهايتا رو 18-55 استفاده كنم. هر چند كه سمت دوربين هم خيلي خوب بسته نميشه و براي باز كردن از لنز هم گيره خيلي بدي روي اون تعبيه شده.
دنبال چند مورد با كيفيت تر گشتم و 3 مورد برخورد كردم يكي Kenko يكي Vivitar يكي هم خود Canon
متاسفانه در سايتهاي ايراني اثري از اين لوازم نديدم و تا جايي هم كه به نظر مي رسه كسي تجربه داشتن اين وسايل رو اينجا مطرح نكرده. چند نكته براي بنده مهم هست يكي كيفيت ساخت و بعد هم IS ، اتو فكوس و كنترل ديافراگم. خود كنون به دليل كوتاه بودن 25mm به نظر نمياد بهتر از kenko باشه اگر از دوستان كسي تجربه استفاده از اين مدلها رو داشتند در خصوص اينكه كجا پيدا ميشه محدوده قيمت و كدومش توصيه ميشه توضيح بدهند ممنون ميشم.
اگه میشه لطفا توضیح بدهیدبراي بنده مهم هست يكي كيفيت ساخت و بعد هم IS ، اتو فكوس و كنترل ديافراگم
کیفیت ساخت EXTENSILN TUBE اگر اشتباه نکنم ربطی با اوتو فوکس و ..........نداشته باشه
EXTENSILN TUBE ها با اوتوفوکس و دیگر موارد لنز ها فکر نکنم مشکل داشته باشند تنها مورد کاهش مقدار نور است که یک تا دو استاپ کاهش نور داریم
اگر اشتباه میکنم توضیح بدهید