دوستان یه خورده در مورد این اکستنشن تیوب توضیح کلی بدن تا ما هم آشنا بشیم ممنون
دوستان یه خورده در مورد این اکستنشن تیوب توضیح کلی بدن تا ما هم آشنا بشیم ممنون
Back for Good
این ویدیو رو ببین
مـــــا برون را ننگــريم و قـــــــال را // ما درون را بنگــــــريم و حــــال را
برای Canon هم تیوب های Kenko با قابلیت AF پیدا می شود؟ جایی را سراغ دارید؟
الان زنگ زدم تموم کرده ، گفت دارم یه مارک دیگه میارم 2-3 هفته دیگه میرسه.... !!
جای دیگه ای برای فروش سراغ ندارین؟
ویرایش توسط javadmjm : Tuesday 11 January 2011 در ساعت 14:57
سلام . براي لنز ماكروي 105 نيكون اكستنشن تيوب با قيمت مناسب ميخوام . كجا ميتونم توي تهران پيدا كنم؟
دوستان سلام
اولا در ماکروگرافی بیش از اتوفوکوس کنترل دیافراگم مهم است بنابراین اکستنشنهایی که دارای کانکتور هستند میتونین بکار ببرین
من چند ماه پیش تهران بودم ناصرخسرو برندهای دیگه ای وجود داشت هم برای کنون و هم برای نیکون
با توجه به اینکه اینها وسایل ساده ای هستند زیاد دربند مارک نباشین فقط امتحان کنین که روی دیافراگم کنترل داره و یا اتوفوکوسش تا حدی کار میکنه و اینکه بازوبسته شدنش راحته یا نه مثلا برخی دهانه فلزی دارند برخی پلاستیکی حتما روی دوربین امتحان کنید بعد بخرین
یکی از دوستان برند اپتکا برام از اروپا هدیه آورده که البته چینیه من که خیلی راضیم
شاد باشین
من به لطف یکی از دوستان در سایت تونستم برای دوستم یه اکستنشن بدون کانکتور تهیه کنم. تا وقتی که دوستم برای بردنش اومد پیشم بود و تست کردم
کارآیی خوبی داره فقط به دلیل نداشتن اتوفوکوس و کنترل روی دیافراگم باید خودتون با چسب نواری یا چوب کبریت اهرم دهنه دیافراگم رو باز نگه دارید و اون رو روی اکستنشن ببنید.
من عکاس خوبی نیستم اما در تست این اکستنشن بزرگنمایی خوبی دیدم.
راستش خودمم وسوسه شدم که مدلهای کانکتور دارش رو بخرم.
دوستان اگه تونستن تهیه کنن اطلاع بدن.
ممنون
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/