سلام
در برخی از extension tube ارزان قیمت که کانکتور ندارند نمی توانند بین دوربین و لنز ارتباط برقرار کنند در نتیجه اوتو فوکوس و لرزه گیر .. از کار می افتد
پیروز باشید
سلام
در برخی از extension tube ارزان قیمت که کانکتور ندارند نمی توانند بین دوربین و لنز ارتباط برقرار کنند در نتیجه اوتو فوکوس و لرزه گیر .. از کار می افتد
پیروز باشید
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
اکستنشن تیوب اگر اتصالات لازم برای اتوفوکوس را داشته باشد اصطلاحا اتوماتیک نامیده می شود. من سری اکستنشن تیوب کنکو شامل 12، 20 و 32 میلیمتر برای نیکون رو دارم. بسته به نوع لنز مورد استفاده کیفیت کاربری متفاوت است. با لنز 70-300 همگی خوب و اتوفوکوس به راحتی انجام میشود. با لنز 55-200 گاهی وسط کار ارور لنز میده و باید لنز را تکون بدی تا دوباره شناسایی بشه. کاربریش در مقایسه با لنز ماکرو بد نیست. اما لنز ماکرو خودش یه چیز دیگه اس، نوع غیر اتوماتیکش شما همه تنظیمات رو باید دستی انجام بدی و احتمالا بعد از کلی ازمایش و خطا بشه باهاش عکسهای خوبی گرفت. اگر سئوال خاصی دارید بپرسید تا اگر بدونم جواب بدم. با توجه به عکسی که می بینم نوع غیر اتوماتیکش باید نور رسانی بهتری داشته باشه چون دهانه بازتری نسبت به اتوماتیک دارد
در تکمیل فرمایشات دوست عزیزمون بنده هم عرض میکنم که ممکنه گاها اتوفوکوس جواب نده ( که اینطور که من از دوستان شنیدم فوکوس دستی در این نوع عکاسی بیشتر توصیه میشه ) اما لرزه گیر رو خواهید داشت که خودش خیلی مهمه. بنده هم کانکتور دار کنکو رو دارم. روی برخی لنزها خیلی خوب کار میکنه و روی بعضی ها نه. اما توی ویدئوهای کارل تیلور هم که اموزش عکاسی میدادن با اینکه لنز ماکرو هم به همراه داشتند اما بیشتر با اکستنشن کار میکرد و طبق گفته خودشون در نبود لنز ماکرو این اکستنشن میتونه مفید و کارآمد باشهاکستنشن تیوب اگر اتصالات لازم برای اتوفوکوس را داشته باشد اصطلاحا اتوماتیک نامیده می شود. من سری اکستنشن تیوب کنکو شامل 12، 20 و 32 میلیمتر برای نیکون رو دارم. بسته به نوع لنز مورد استفاده کیفیت کاربری متفاوت است. با لنز 70-300 همگی خوب و اتوفوکوس به راحتی انجام میشود. با لنز 55-200 گاهی وسط کار ارور لنز میده و باید لنز را تکون بدی تا دوباره شناسایی بشه. کاربریش در مقایسه با لنز ماکرو بد نیست. اما لنز ماکرو خودش یه چیز دیگه اس، نوع غیر اتوماتیکش شما همه تنظیمات رو باید دستی انجام بدی و احتمالا بعد از کلی ازمایش و خطا بشه باهاش عکسهای خوبی گرفت. اگر سئوال خاصی دارید بپرسید تا اگر بدونم جواب بدم. با توجه به عکسی که می بینم نوع غیر اتوماتیکش باید نور رسانی بهتری داشته باشه چون دهانه بازتری نسبت به اتوماتیک دارد
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
یا من خیلی کم دقت هستم یا سایت یک مشکلی دارد. بارها اکستشن تیوب را با حالتهای مختلف در سایت جستجو کردم و هر بار تنها موضوع مرتبط تله کانورتور بود. به هر حال از دوستان ممنون یک بار این تاپیک را از اول مطالعه می کنم اگر جواب نبود برای پاسخ مجدد مزاحمتون میشم.
دوستان آيا در مدلهلي Kenko لرزه گير لنز قابل استفاده است؟ ظاهرا كنترل ديافراگم و اتو فكوس (در مورد اتوفكوس ظاهرا نميشه خيلي حساب باز كرد) دارند.
سوال ديگر كجا و چه حدود قيميتي براي كنون پيدا مي شود؟
مدلی که میخرید باید اتوماتیک باشد تا اتوفوکوس و کنترل دیاف و لرزه گیر را داشته باشد. چون مدل کنکو غیر اتوماتیکش هم وجود دارد. ضمنا میشه رو اتوفوکوس کاملا حساب کرد. فقط بسته به کیفیت لنز کیفیت اتوفوکوس هم متفاوت است. رو لرزه گیر اصلا حساب نکنید به 2 دلیل. اولا وقتی تیوب را می بندی باید از 3 پایه استفاده کنی چون کمترین لرزش عکس را خراب می کنید. دوم لرزه گیر با تیوب خوب کار نمیده. من در بازار ناصرخسرو از چند فروشگاه پرسیدم داشتن. یکی که ارزونتر بود گرفتم ولی الان آدرسش یادم نیست.
من قبلا هم اشاره کردم که کانکشن ها فقط ارزش کنترل دیافراگم و حفظ اگزیف مربوط به لنز را دارند که البته کنترل دیافراگم بسیار مهم است
به فکر استفاده از لرزشگیر و یا اتوفکوس نباشید .
تجربه ای که من در استفاده از اکستنشن تیوب کنکو داشتم این بود که روی اتو فوکوس به هیچ وجه حساب نکنید ( لرزشگیر هم که واضح است اصلا ً کار نخواهد کرد).
لنزهای مورد استفاده هم 105-18 و 200-80 بود.
اولین بار که با اکستنشن تیوب آشنا شدم توسط یکی از دوستان سایت بود. بعدا برای یکی از دوستانم خریدم و چند بار که خودم تست کردم یکی هم واسه خودم خریدم برای من روی همه لنزهام لرزه گیر لنز کار میکنه. اما با تست رینگ معکوس روی دوربین خودم به نظر من رینگ معکوس به قیمت 15000 تومن میتونه بزرگنمایی بهتری بهم بده اما مشکلات تنظیم دیافراگم و نداشتن اگزیف رو هم داره. و باید از همون ابزار معروف ( چوب کبریت ) برای باز نگه داشتن دیافراگم استفاده کرد ( البته گویا در لنزهای کانن میشه با تنظیم دیافراگم و باز کردن لنز اینکار رو بدون تغییر کردن دیافراگم انجام داد ) دوستان کانن کار اگه اشتباه میکنم اصلاح کنن. چون لنزهای نیکون برای باز کردن دهنه لنز باید اهرم اون رو که مکانیکی هستش با دست یا نوار چسب یا چوب کبریت باز نگه داشت
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/