البته اکستنشن تیوب افت کیفیت نداره،چون المان اپتیکی در این بین نیست.اگر نور خوب کنترل بشه افت کیفیتی مشاهده نخواهد شد.موارد مشابه افت کیفیت بهخاطر عدم کنترل صحیح نور هست.
البته اکستنشن تیوب افت کیفیت نداره،چون المان اپتیکی در این بین نیست.اگر نور خوب کنترل بشه افت کیفیتی مشاهده نخواهد شد.موارد مشابه افت کیفیت بهخاطر عدم کنترل صحیح نور هست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اگر خود این موارد مربوط به عدم کنترل صحیح نور و عدم نور پردازی صحیح نباشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام دوستان
من یک دوربین سونی slt - a57 گرفتم که لنزش A-Mount هست
برای این لنزها کجا میشه extension tube پیدا کرد ؟
تو اینترنت که گشتم فقط سایت های خارجی دارن
تو ایران کسی سراغ داره کجا از اینا دارن ؟
سلام
در خصوص لنز های تامرون ماونت کنون ، استفاده از اکستنشن ، فوکوس خودکار بطور کامل اعمال میشه یا با یکسری خطاها و محدودیت ها همراه هست ؟
و اینکه ارزان ترین و ساده ترین ابزار برای عکاسی از حشرات و ماکروگرافی چه ابزارهایی هست ؟ اگر مقدور هست توضیحات مکفی ، ساده فهم و درحد آماتوری باشه :)
پیشتر از حضور دوستان سپاسگذارم
همچنان در انتظار راهنمایی و پاسخ ... دوستان کسی در مورد تامرون اگه اکستنشن استفاده کرده بگه ، تشکر
ماکروگرافی شاخه ای پر خرج محسوب میشود ارزانترین راه استفاده از لنز معکوس است که آن هم پر دردسر و بسیار سخت است ( بنده توصیه نمیکنم )ارزان ترین و ساده ترین ابزار برای عکاسی از حشرات و ماکروگرافی چه ابزارهایی هست ؟
تهیه یک لنز ماکرو برای شروع بهترین گزینه است
معمولاً دچار کندی اوتوفوکوس و خطای فوکوس میشود ضمناً در ماکروگرافی حرفه ای فقط و فقط از فوکوس دستی استفاده میشود استفاده از اکستنشن های اتومات بخاطر اوتوفوکوس آنها نیست بلکه بخاطر کنترل دیافراگم و حفظ اگزیف عکس میباشد.استفاده از اکستنشن ، فوکوس خودکار بطور کامل اعمال میشه یا با یکسری خطاها و محدودیت ها همراه هست ؟
یکی از دوستانم قصد تهیه ست اکستنشن تیوب را دارد که بنده چون کنکو داشتم،پیشنهاد کنکو را دادم،ولی قبلا اینجا ست ارزانتر هم گویا خریداری شده بود.کلا بجز کنکو چه برند هایی در بازار یافت میشود(اتوفوکوس دار)؟ با ماونت نیکون
وحید بیگدلی
سلام خدمت همگی کاربران و بزرگان سایت و فروم عکاسی
بنده به تازگی به عضویت سایت در آمدم و همچنین به تازگی عکاسی رو هم شروع کردم و تجربه آنچنانی ندارم . قصد خرید اکستنشن تیوب دارم ولی چون شهرستان هستیم ، باید از تهران سفارش داده بشه و امکان تست کردن قبل از خرید برام وجود نداره. مشکلی که دارم اینه که نمیدونم اکستنشن تیوب ها رو میشه برای لنز های EF-S هم استفاده کرد یا نه ؟ یازده صفحه از ابتدای این تاپیک رو خوندم و اطلاعاتی رو هم از نت پیدا کردم و مدلهای مختلف. از دوستان کسی هست که اکستنشن تیوب داشته باشه و از لنز های EF-S استفاده کنه ؟
به عنوان مثال اکستنشن تیوبی داشته باشه که روش علامتی برای ماونتEF-S نداشته باشه اما این لنزها روش سوار بشه ؟
طبیعتا منظورم دوربین های کانون هست.
با تشکر از همگی
با درود و خیر مقدم،
من از این مدل Extension Tube دارم، که مدل بدون ارتباط الکتریکی هستش (یعنی امکان تنظیم دهنه دیافراگم و فکوس اتوماتیک رو ندارید) برای تمرین کردن ماکرو با توجه به قیمتش گرفتم ،از خریدم هم خوشنودم، مدلهای با اتصال الکتریکی چند برابر قیمتشونه و اگر میخواهید کار جدی بکنید بگیرید،
این هم یک نمونه با لنز 50mm f1.8 و اکستنشن 12mm ( با بقیه لوله ها عمق میدان از قدرت دید من کمتر میشد!) فاصله دو محور چرخ دنده ها حدود 10mm هستش
IMG_0606-Ctlg-2.jpg
همانگونه که مشاهده میکنید، این لوله ها بر روی تمام مدلهای کنون قابل وصل کردن هستند ( مشکل اصلی لنزهای EF-S برخورد آینه دوربینهای فول فریم با عدسی جلویی این لنز ها میباشد) با توجه به این که این لوله ها هیچ قطعه ای در وسطشون نیست در نتیجه مشکلی هم با مدلهای دوربین ندارند.
خوب باشید