ببخشید با عجله جواب می دم... وقت تنگه !
با اینجا تماس بگیرید. احتمالا در مورد ال سی دی راهنمایی تون می کنند :
Tamir.ir / Idealcamera.ir - Welcome
pal و ntsc تفاوت چندانی نداره. NTSC استاندارد تلوزیون های آمریکاست و Pal هم مال اروپا و اینجاست
ببخشید با عجله جواب می دم... وقت تنگه !
با اینجا تماس بگیرید. احتمالا در مورد ال سی دی راهنمایی تون می کنند :
Tamir.ir / Idealcamera.ir - Welcome
pal و ntsc تفاوت چندانی نداره. NTSC استاندارد تلوزیون های آمریکاست و Pal هم مال اروپا و اینجاست
سلام
امروز یه رم فیلیپس8گیگ کلاس 10قیمت کردم17تومن که دارایه گارانتی معتبر و اصلی
نظرتون در مورد این رم چیه؟رم مناسبی هست ؟
در قیاس با برندهایی مثل توشیبا قیمت خیلی مناسبی داره و حداقلش اینه که مطمئن بودم که قلابی نیست!!!
البته زیاد هم به اصل بودنش مطمئن نباش ...
توی 14289 مورد کارت حافظه SD سایت آمازون فقط 6 تاش فیلیپسه که یک نفر هم برای اونا ریویوو ننوشته !
هیچ کدوم هم 8 گیگ کلاس 10 نیستند
یعنی فیلیپس اصلا برند آشنایی تو کات حافظه نیست ... یک نگاهی به این صفحه بنداز ببین کارتی که دیدی این شکلیه یا نه :
http://www.amazon.com/gp/search/ref=...&rnid=15784691
موفق باشید
چه حافظه اي؟ اگر SD است كه همه ي برندها كمابيش در همين رنج 16 تا 20 هزار تومان هستند. تا امروز نمي دانستم فيليپس هم كارت حافظه مي سازد. اگر اصل باشد فيليپس ممولا جنس بد نمي سازد.
SD memory card, LFH9002 - Overview - Philips
پي نوشت: با آقاي رستمياني خط رو خط شديم!
فرهاد حسيني
بنده همین رم رو دارم، چیز دندون گیری نیست، اصلین اما خریدشون توصیه نمیشه
بعد از یه 50 بار در اوردن و جا زده تهش باز شد و مجبور شدم چسب دوقولو بریزم توش و بزارم 24 ساعت خشک بشه، اینم تست سرعتش
با 13 تومن می تونی ترسند بگیری کلاس 10 که خیلی بهتره
یا Silocon Power SDHC Class 10 که جنس بدنش بهتره و اینم تست سرعتش
در کل فیلیپس به علت بدنه ضعیف توصیه نمیشه
سلام
ممنون از پاسخ هایه مفیدتون
فقط مشکل اینجاس که برادران مغازه دار اصلن به خوردن نون حلال راضی نیستن و همین ترنسد که شما میگی تو بازار به چندین
قیمت دیده میشه و با هرکدومشونم صحبت می کنی میگه برایه من اصله اون یکی قلابیه!!!!برایه همین پرسیدم که این رم چجوریه کیفیتش
جالبه برام چندروز پیش که برایه رم رفته بودم باب همایون دوتا مغازه چسبیده به هم فروشنده هاشون نمیدونید چجوری زیراب همو میزدن برایه فروش یه رم
دوست عزيز به هيچ وجه كارت حافظه هاي مورد نيازتون رو از دوربين فروشي و موبايل فروشي و ناصر خسرو و .... خريداري نكنيد. تجربه ي چندين ساله ي من مي گه بهترين جا براي خريدن انواع كارت حافظه بازار كامپيوتر ايران (ولي عصر نرسيده به ميدان ولي عصر) است چون هم فروشنده و تنوع زياد است و هم قيمتها مي نيمم در تهران. ضمنا ترنسند را فقط با گارانتي سه بار تعويض مرآت بخريد كه خيالتان از اصل بودن آن راحت باشد.
فرهاد حسيني
سلام. یه سوال آماتوری برام پیش اومده که فکر کردم باید اینجا بپرسم...
دوربین هایی که نوع مموری اونها CF هستش و SD نمیخورن این براشون یه کمبود حساب میشه یا اصلا فرقی نداره SD باشه یا CF
مرسی که با صبر و حوصله جواب میدین