من با یک نرم افزار متفرقه فرمت کردم به fat 32 ولی باز هم تودوربین کار نمی کرد ؟
معمولش همین 32 گیگ هست ولی شنیدم که 64 هم ساپورت میشه برا همین دارم از دوستان کی پرسم که جواب داده براشون 64 گیگ یا نداده ؟
باز هم ممنون
من با یک نرم افزار متفرقه فرمت کردم به fat 32 ولی باز هم تودوربین کار نمی کرد ؟
معمولش همین 32 گیگ هست ولی شنیدم که 64 هم ساپورت میشه برا همین دارم از دوستان کی پرسم که جواب داده براشون 64 گیگ یا نداده ؟
باز هم ممنون
Canon EOS Kiss X3 - EF-S 18-55mm IS Kit
5Ds r - 16-35 F4 - samyang 8mm F3.5
سلام .
دوربین شما ۶۴ را پشتیبانی نمیکند.
SanDisk products for Canon Rebel T1i (500D)
قبل از خرید محصولات ساندیسک، از لینک زیر سازگار بودن رو چک کنید.
SanDisk | Product Compatibility Tool
ویرایش توسط Chavoshi : Tuesday 13 January 2015 در ساعت 19:22
Canon EOS Kiss X3 - EF-S 18-55mm IS Kit
5Ds r - 16-35 F4 - samyang 8mm F3.5
درود
دوستان امروز رفتم برای خرید رم 64 سن دیسک برای دوربین 6دی
اکثر جاها نداشتن و تا 32 گیگ رو داشتن ولی یکی از فروشندگان پیشنهادی داد که جوابی نداشتم براش
گفت که 2 تا 32 گیگ بردار که اگر یک موقع یکی هنگ کرد و ارور داد با یکی دیگه کار کنی
ولی با در نظر گرفتن اختلاف قیمت و جابجایی که باید هر بار رم پر رو با خالی عوض کنی و خیلی چیز های دیگه اصلا به صرفه نیست
حالا با این حرف ها شما چه پیشنهادی میکنید که داشتن یک رم 64 بهتره یا 2 تا 32 بگیرم ؟
با تشکر
درود
در تکمیل فرمایش دوستان،
اگر به هر دلیلی و در هر جایی یک رم 64 داشته باشید و مشکلی براش پیش بیاد ممکنه اطلاعات ارزشمندی را از دست بدهید که با در اختیار داشتن دو رم امکان خطر پذیری شما کاهش خواهد یافت!
البته همانطور که خودتون هم اشاره کردید تعویض رم ها و حتی نگهداری از آنها بصورت مجزا نیاز به دقت داره
ارادتمند
بسیار ممنون
با توجه به تجربه دوستان به این نتیجه رسیدم که یک رم 32 بگیرم و در صورت نیاز به حجم بیشتر دوباره یک رم 32 دیگر خریداری کنم .
البته چون یک رم 64 نسبت به 2 عد 32 از نظر قیمت به صرفه تر است تصمیم داشتم که 64 بگیرم که نظرم عوض شد و یک عدد 32 میگرم و مقدار بیشتری برای لوازم دیگر صرف میکنم .
خوشحال میشوم در بخش های دیگر هم پاسخ دهید
احنمال زیاد تا آخر هفته دوربین 6 دی خریداری میشود
با سپاس فراوان
دوستان چند روزیه که گاها تو کارت ساندیسک 32 برخی از عکسای خام دوربینم و باز میکنم عکس مخدوش و عجیب غریب ثبت میشه البته فقط دو سهمورد از 50 60تا عکس
اول فک کردم از دوربینه بعد که کارت دیگمو که برند فیلیپس و رو دوربین انداختم و هیچ مشکلی ندیدم بعد بازم ساندیسک و جایکزین فیلیپس کردم دیدم کم و بیش مشکلات پا برجاست و پدیدار شد مشکل از چی میتونه باشه چون من این کارت و 6ماهیه که بدون مشکل استفاده کردم یهو نمیدونم چش شد.
جلال پارسا