سایت شخصی من : Mojesm.ir
شاید باید اینطور میپرسیدم که آیا هریک از این کارتها بر دیگری برتری داره یا نه ؟
بسته به نوع بدنه،ممکنه اسلات هر دو یا یکی را داشته باشد
مثلاً Nikon D800 هم با کارت SD و هم با CF کار میکند
کارتهای CF سرعت خواندن و نوشتنشون بالاست و قبلاً که SDHX و SDXC هم وجود نداشتن از این کارتها برای کارهای حرفه ای استفاده میشد اما امروزه کارتهای SD هم پیشرفتهای زیادی داشتن و تقریباً تو همه دوربینها برای کار عکاسی و فیلمبرداری میشه بی هیچ مشکلی ازشون استفاده کرد
امسال هم که سونی SD XQD رو معرفی کرد که برنده TIPA هم شد و یه تحول دیگه در زمینه کارتهای SD بود
درود
در تکمیل فرمایش دوستمون باید عرض کنم که علی رغم تمامی مزیت ها و مشکلات CF ، بودن یا نبودنش در یک بادی به عنوان یک کمبود به هیچ عنوان مطرح نیست .
راستی کارت های SD رو میشه با یه سری آداپتور به CF تبدیل کرد :
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : بسیاری از سوالات از جمله تفاوت های دو استاندارد رو به راحتی میشه در نت جستجو کرد و اتفاقا به جواب های کامل تری هم رسید .
درود
باتوجه به اینکه مموری SD قیمتش نصف CF است داشتم فکر میکردم برای تهیه مموری سرعت بالا فقط در فاکتور سرعت از نظر نوع ،
فرقی بین این دو مموری میتواند در عمل وجود داشته باشد؟
با سپاس
ویرایش توسط Anoosh-Em : Saturday 2 June 2012 در ساعت 14:25
سلام
من هنوز تجربه ای با SD های سرعت بالا نداشته ام ولی به دلیلی مشابه دلیل شما و با توجه به قیمت خوب کارتهای SD یک کارت 32 گیگ extreme خریداری شد تا در زمانی که انشالله MKIII را خریداری میکنم به عنوان مموری یدکی از آن استفاده کنم.(دکمه کت را خریدیم تا بعدا برایش یک کت بخریم)
چیزی کمی من را به در مورد کارتهای SD سرعت بالا به شک انداخت این بود:
حداقل سرعت رایت 10 مگبایت بر ثانیه ذکر شده است.ممکن است دوربین به دلایلی نتواند برای ثبت اطلاعات روی این کارتها به سرعتهای بالا دست پیدا کند؟
شخصا تجربه خوبی با کارتهای CF lexar 400x روی بدنه 7D و MK II داشته ام.
سلام
برتري CF ها بر SD ها همواره سرعت بالاتر خواندن و نوشتن بوده و گرنه در شرايط مساوي سرعت؛ به نظر من از نظر فيزيكي ارجحيت خريد با SD است چون CF ها به دليل فيزيك خاصشان (وجود حفره در كارت و پين در دوربين) پتانسيل بالاتري براي صدمه ي فيزيكي دارند. يك كارت CF و يك كارتخوان ترنسند خودم يك بار به دليل خواب آلودگي موقع جا زدن كارت در كارتخوان هر دو صدمه ديده و غير قابل استفاده شدند در صورتي كه اين اتفاق هيچ گاه براي SD نخواهد افتاد.
فرهاد حسيني
با توجه به نمودارهای نرم افزارهای تست مموری (پست 1012)سرعت نوشتن می تونه کمتر از 10 هم باشه و مموری های کلاس 10 بیشترین سرعت رایتشون بیشتر 10 هست و در حداقل سرعت محدودیتی نیست مثل CD ها که بیشترین سرعت رایت رو روشون می نویسند اما میشه باسرعتهای خیلی کمتر هم روی آنها رایت کرد.
ویرایش توسط ehsan+ : Saturday 2 June 2012 در ساعت 14:48 دلیل: نشان داده نشدن تصویر پست 1012
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
product1_47411.jpg
سلام
چند وقت پیش این مدل مموری را خریدم
سرعت خواندن و نوشتنش تقریبا حول 20 مگ بر ثانیه میچرخد !
(نوشتن روی دوربین 60 دی تقریبا در هر ثانیه یک فایل خام و خواندن هم روی رم ریدر آنبورد لپ تاپ )
البته با توجه به شرایط مختلف و اینکه 60 دی خیلی رم را داغ میکند در نظر بگیرید
اصل و فرعش رو هم خدا میداند (به n نفر نشان دادیم نه فهمیدند اصل است و نه تقلبی )