sandisk ultra مموری سریعی نیست. بسیار هم کند است. اگر به هوای سرعت آن را خریداری کردید اشتباه از سمت شما بوده.
sandisk ultra مموری سریعی نیست. بسیار هم کند است. اگر به هوای سرعت آن را خریداری کردید اشتباه از سمت شما بوده.
sandisk ultra از سری کلاس 6 هست و بعد از این سری لا اقل 4 سری کارت پر سرعت تر معرفی شدن تا حالا.
http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
البته اینکه بعد تر معرفی شده اند به معنی از رده خارج شدن قبلی ها نیست. هنوز هم کلاس 4 و 6 تولید می شوند چون ساختشون به تکنولوژی کمتری نیاز داره و ارزانترند. مثلا من روی G11 از کلاس 6 استفاده می کنم که با توجه به فیلمبرداری SD در این دوربین، کاملا پاسخگوست.
و اما آرش عزیز نگفت اولترا خوب نیست گفت سریع نیست. بین دو مموری کلاس 6 پتریوت و سن دیسک صد در صد سن دیسک اولترا از لحاظ دورابلیتی و قابلیت اطمینان برنده است. بین سن دیسک اولترا و پتریوت کلاس 10 از نظر سرعت طبیعتا پتریوت بهتره ولی از نظر قابلیت اعتماد کماکان سن دیسک بهتر است.
فرهاد حسيني
تا جایی که من اطلاع دارم استاندارد بر این هست که حداقل سرعت کارت برای ذخیره فایل ویدئویی نباید کمتر از این مقدار باشد و عملا باید سرعت خواندن و نوشتن بالاتر این مقادیر باشد . فرضا کلاس 10 الزام داره که حداقل کارائی کارت برای ذخیره فایل ویدئویی 10 Mb/s باشه که اگه قرار بر مقایسه باشه از اون 30 مگ بر ثانیه ای که روی کارت اولترا نوشته هم کمتره. ولی این عدد ذکر شده روی مموری کارت ها یک مقدار جنبه تبلیغاتی داره و شاید حداکثر سرعتی هست که تونستن رایت کنند و این سرعت همواره قابل دسترسی نیست ( مخصوصا برای فایلهای کوچکتر).
برند ترنسند ظاهرا در این مورد غلو نکرده و این مشخصات بنظر واقعیتر میان. دقت کنید که این سری UHS-I چه سرعت محشری دارن ولی پرسرعت ترین مموری از این برند تو ایران SDXC هست.
Untitled-1.jpg
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
سلام بر شما
ميخواهم براي s200exr كارت حافظه 16 گيگابايت تهيه كنم.
لطفا نمونه اي معرفي كنيد كه هم كيفيت نسبتا خوبي داشته باشد و هم قيميت نسبتا مناسبي(زير 45 تومان)
ممنون
دوستان می خواستم ببینم SD Card ADATA 16GB Class 10 برای 60D خوبه !؟
هم برای فیلم برداری می خوام و هم برای عکاسی
قیمت : 23.000 تومان
Main-Medium48d54d18-3870-4dae-b366-38baee8af3a1.jpg
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
از خیابان سعدی مشهد خریداری شد 42000 تومان
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS