درود بر دوستان عزیز
من دوتا کارت حافظه sdhc toshiba 16 gig دارم که برای canon 70 d استفاده می کنم حالا می خوام یک کارت حافضه 32 گیگ بخرم برای این دوربین
چی پیشنهاد میدین؟ قیمت هم خیلی مهم نیست
درود بر دوستان عزیز
من دوتا کارت حافظه sdhc toshiba 16 gig دارم که برای canon 70 d استفاده می کنم حالا می خوام یک کارت حافضه 32 گیگ بخرم برای این دوربین
چی پیشنهاد میدین؟ قیمت هم خیلی مهم نیست
پست بالا نوشته ی آقای کورش را بخوانید
سلام به دوستای گلم
من قصد خرید یکی از سه مدل کامپکت G16 و G1x و یا Eos m رو دارم. کنارش قصد خرید یک رم 32 رو هم داشتم.. عزیزان چه برندی و با چه کلاسی و واسه کدوم مدل پیشنهاد میکنن؟؟؟قیمتشم بگید ممنونتون میشم..
مرسی از لطف همتون
در تکمیل فرمایش جناب عطا، اخیرا به چند فروشگاه سر زدم و دیدم به شدت سری Sandisk هایی از سری Ultra داشت ولی لیبشون فرق می کرد. با توجه به اشنا بودن با فروشنده، ازش دلیل را پرسیدم که خودش گفت یکی از دوستان از چین وارد کرده!!!
حتما قبل از خرید رم های sandisk داخل سایت شکل ظاهری رم را چک کنید تا خدای ناکرده تقلبی نصیبتان نشود!
ضمن سلام و تشکر از دوستلی گلم
نمیخوام خیلی رم فوق العاده سرعت بالایی تهیه کنم، اما چون حداقل 1400 دارم خرج دوربین میکنم ، رم مناسب واسه اون سری کانن چی پیشنهاد میدید؟؟؟؟
منظورم مدلش و قیمتشه که مناسب باشه..
ممنون
درود
Sandisk 16GB Ultra SDHC
قیمتش بین 80 تا 100 هست و اگر 32 خواستید هم فکر می کنم نهایتا 120 باشه!
دوستان سرعت write کارت حافظه روی میزان عکسبرداری پیاپی تاثیر داره؟
یعنی به فرض دوربینی که قابلیت 5 فریم در ثانیه رو داره. اگر رم سرعت رایت ضعیفی داشته باشه 3 یا 2 فریم بیشتر نمیتونه عکس برداری کنه؟
یا نه به رم ربطی نداره؟
من از یک رم خیلی عادی و ارزان استفاده میکنم و یک خرده با عکاسی پیاپی مشکل دارم.
میکم که شاید به خاطر سرعت پایین رم باشه. چون رم های عکاسی متفاوت از رم های عادی هستن.
الا من ازین رم استفاده میکنم
Silicon Power SDHC Class 10 - 16GB
مدل دوربین من رو هم که همه بچه های فروم میدونن
البته عطای عزیز دوست نازنینم میگه که رم مشکلی نداره. و ایراد باید از چیز دیگه باشه
بد ندیدم نظر بقیه دوستان رو هم بپرسم.
و ممنون میشم اگر نظراتتون رو مطرح کنید.
قبلاً هم گفتم. تاثیر سرعت کارت حافظه در عکاسی پیاپی، بعد از پر شدن بافر مشخص می شود. اگر سرعت عکاسی پیاپی در دوربین شما اصولاً کم است ربطی به سرعت کارت حافظه ندارد.
من با 60D و کارت حافظه کلاس 10 سیلسکون پاور بدون مشکلی عکاسی پیاپی می کنم.همین الان با مموری کلاس 4 هم امتحان کردم و مشکلی به وجود نیامد (بیش از 5 فریم در ثانیه).