فوتوبلاگ http://500px.com/ChristMelikianمجله رایگان عکاسی من https://flipboard.com/section/meliki...ne-cuts-bacQkF
سلام
من یه سوال راجع به کپی کردن عکس توی مموری دوربین دارم.
اصولا به نظرم این مموری باید مث فلش کارت باشه دیگه. اما نمی دونم چرا وقتی عکس رو کات می کنم از روی مموری دیگه نمیسه برگردوندش توی دوربین دوباره.
دوربین من نیکون دی 3000 هس و خب نرم افزارهایی که دارم برای ویرایش فایل های raw یه موقعا رنگ ها خراب می کنن و می خوام توی خود دوربین اینکار رو انجام بدم اما متاسفانه هیچ جوری نمیشه فایل رو به مموری برگردوند. می تونید کمک ام کنید لطفا.
ممنون
وحید
سلام دوستان
من یک دوربین canon G9دارم و قصد دارم یه مموری براش خریداری کنم دو تا سوالدارم:
1-G9 مموری تا چه حجمی رو ساپورت میکنه؟
2- من چه مدل و چه مارکی رو بخرم؟
با تشکر
با سلام
امروز تصمیم گرفتم برای خرید چند تا کارت 4BG Sandisk از سری کلاس 10 برم تا شرکتی که به تازگی این مدل رو وارد کرده.
طبق عادت همیشه قبلش یه سرچی تو اینترنت کردم و دیدم سایت مذکور فیمت این مدل رو زده 75$ که تقریبا 2 برابر قیمت فروش شرکت بود.
این شد که به اصل بودنش شک کردم و از خریدش منصرف شدم.
رفتم و یک عدد کارت 4GB فرانسند کلاس 6 خریدم به قیمت 14 تومان و یک کارت ریدر ترانسند به قیمت 10 تومان.
ضمنا کلاس 10 رو هنوز مرآت نیاورده و از وجودش بی اطلاع بود.
ناصر شعبانی
سلام
من می خوام برای Panasonic LUMIX FZ35 یک حافظه 8 یا 16 گیگابایتی بخرم که سرعت رایتش هم کم نباشه تا تو فیلمبرداری مشکلی پیش نیاد
تو سایت ساندیسک برای این مدل دوربین کارت Sandisk Ultra II 15MB/s Class 4 رو پیشنهاد داده
این کارت تو تست ها سرعت رایتش حدود 8 مگابایت بر ثانیه هست ولی کلاس 4 هست !
حالا با این توضیحات Sandisk UltraII 16GB Class 4 رو پیشنهاد میدین یا Toshiba 16GB Class 6 ؟
کدوم سریع ترن ؟
البته تا جایی که من می دونم Class 4 ها باید سرعت رایتششون حدود 4MB/s باشه ولی ظاهرا به دلیلی نا معلوم این کارت کلاس 4 سرعتش بیشتره !
از قیمت این کارت ها خبر دارین ؟
این کارت ها با چه گارانتی به فروش می رسن؟
آیا برند دیگه ای رو ترجیح میدین؟
متشکرم :)
به نظر من تا تکنلوژی و قیمت این کارتها به حد مطلوبی نرسیده نباید بدون دلیل اقدام به خرید اینچنین مموری هایی کرد
از دوستان یک سوال دارم
کارت حافظه سی اف ) CF با حجم 16 یا 32 که برای دوربین دی 700 مناسب باشه ( از لحاظ سرعت ذخیره ) چه مدلی هست و قیمت حدودیاش چند است ؟
Nikon D700
Nikon 70-200 2.8 II
Nikon micro AF-D 60mm
خیلی متشکرم
می تونید با یک مموری ریدر و برنامه HDTune سرعتشو تست کنید ؟
لطفا در صورت امکان در قسمت Benchmark و File Benchmark حافظه رو تست کنید و با گزینه Save از تست عکس بگیرید و اینجا بزارید
خیلی متشکرم