من یه رم 16 کلاس 10 فیلیپس دارم الان مشکلی که دارم حالا نمی دونم شایدم مشکل نباشه می خوام بدونم درسته یا نه ؟
من موقعی که با دوربینم چندین عکس پیاپی میگیرم دوربین از کار میوفته چراغ رم شروع به چشمک زدن میوفته تغریبا یه 4 یا 5 ثانیه بعد که عکس ها کپی شد دوربین شروع به کار میوفته این اتفاق زمانی میوفته که دارم عکس RAW میگیرم با jpg مشکلی ندارم چون حجم کم هست
حالا می خوام بدونم این 4 ثانیه مشکلی برا دوربین یا رم ایجاد نکنه و طبیعی هست یا نه ؟
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8
دوستان قیمت کارت حافظه (sd)سن دیسک 32 با سرعت 533x _80 mb/s تقریبا برابر سن دیسک 16g با سرعت 633x-95mb/s
به نظرتون سریع تره رو بگیرم و یا با ظرفیت بیشتر رو ؟
دوستان برای کنون 60d چه مموری ای رو پیشنهاد میدید؟ فقط برای عکاسی لازم دارم و فیلمبرداری نمیکنم.
بنظرتون اگه microSD بگیرم و با تبدیل استفاده کنم بهتره یا اینکه SD بگیرم؟
دوست عزیز بهتره که همون SD با SDHC تهیه کنید و از خریدن micro sd و تبدیل اون یه SD از طریق آداپتور مربوطه خودداری کنید.
اگه قصد عکاسی ار سوژه هایی دارید که سرعت حرکت بالایی دارند باید از کارتهایی که سرعت نوشتن بالایی دارند استفاده کنید. مثل Sandisk Extreme Pro و در غیر اینصورت می تونید از سری Sandisk Extreme استفاده کنید.
برند Sandisk یکی از بهترین و معتبرترین برندهای تولید کارتهای حافظه و حافظه های جانبی هست و سعی کنید حتما خریدتون از این برند باشه.