درود
من بزودی نیکون دی7100رو خریداری میکنم،حالا به یک رم نیاز دارم...بنظر شما به جز سن دیسک،رم اس دی(توشیبا)کلاس 10چطوره؟و اینکه بطور کلی رم اس دی کلاس 10 پاسخگوی عکاسی پی در پی هست یا نه
سپاس فراوان
درود
من بزودی نیکون دی7100رو خریداری میکنم،حالا به یک رم نیاز دارم...بنظر شما به جز سن دیسک،رم اس دی(توشیبا)کلاس 10چطوره؟و اینکه بطور کلی رم اس دی کلاس 10 پاسخگوی عکاسی پی در پی هست یا نه
سپاس فراوان
سپاس از پاسخگوییتون
راستش من تو سایت ها که گشتم قیمت های سن دیسک منو ترسوند!حتی کم ظرفیت هاش...من بتازگی از سونی کامپکتw270 میخوام کوچ کنم به dslr.شاید چون کم تجربه که هستم نمیتونم خطر کنم
خواهش می کنم. بله درسته سن دیسک گرون تر هست و البته بهتر.
برند توشیبا هم خوبه و در کل قابل توصیه.
اینجا رو هم ببینید:
https://support.nikonusa.com/app/ans...-cards---d7100
دوست گرامی D7100 که از CF پشتیبانی نمی کنه.
پیشنهاد من استفاده از دو کارت 16 هست.
دستتون برای ذخیره کردن فایلها باز میمونه. می تونید فایلهای raw رو در یک مموری و فایلهای jpeg رو در مموری دیگه ذخیره کنید. یا می تونید در حین عکاسی از عکسهاتون بک آپ بگیرید. یا میتونید به محض پر شدن حافظه اول، بقیه عکسها در حافظه دوم ذخیره شوند.
سلام
کسی از دوستان تجربه کار با این مموری رو داره؟
SD-Adata-Premier-Pro-SDXC-UHS-I-U3-Class 10-128GB8a256d.jpg
درود
بنده این برند و سیلیکون پاور و توشیبا را دارم البته همگی کلاس 10 هستند همگی هم عالی کار میکنند سرعت خوبی هم دارند به عقیده بنده تمام نیازهای یک عکاس را بر طرف میکنند
این برند و سیلیکون پاور با گارانتی مادام العمر ( شبیه اسم یکی از سرگرده های گروههای تروریستی شد ) ارائه میشه شما با خیال راحت خرید کنید
ارادتمند
درود
حنیف جان همه چیز در زمینه حافظه گارانتی نیست!
شما مستحضر هستید که مهمترین چیز در حافظه ها حفظ اطلاعاته ! حالا یک رم را n سال گارانتی کنند n بار هم در صورت ارسال به گارانتی تعویض کنند!
مهم اطلاعاتیه که از روی اتفاق از بین می رود و در نظر بگیرید یک عکس ارزشی داشته باشه که با پول نتوان قیمت گذاری کرد! در این صورت چی؟
در کل گزارشات زیادی از مشکلات رم های متفاوت در همین فروم وجود داره! مثلا رمی مثل SP یا Patriot که مورد توجه بسیاری از متقاضیان هست، در همین سایت بارها دارای مشکلاتی در استفاده گزارش شده
ارادتمند.