S3is مموریهای Sd , Sdhc , Mmc میخوره ، یه 2gb میخواستم بخرم کدومشون و از چه مارکی بهتره؟ (البته لطف کنید قیمتاشم بگید)
ممنون...
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
اینها همه سرعت بالا هستند دیگه؟
ترنسد چطوره؟ از اینایی که گفتید بهتره یا بدتر؟
از جواباتونم ممنونم...
دوست عزیز سلام
این کارت ها در انواع سرعت ها مو جود هستند مثلا یه کارت 80x سرعت بالا محسوب می شود.البته سرعت ذخیره اطلاعات به دوربین شما نیز بستگی دارد.
کارت های ترنسند کارت های خوبی هستند و جانشینی برای sandisk که الان در بازار نایاب است می باشد.
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
سلام من يه مموري Toshiba 2g گرفتم 30 تومن بنظرتون ميارزه يا سرم كلاه رفته ؟
البته سرعتش خوبه.
سلام. من امروز يه دوربين panasonic fz8گرفتم كه همراه با دوربين يه مموري panasonic 512 بهم اشانتيون دادندكه روش نوشته 5MB بر ثانيه .ولي مشخص نكرده كه اين نهايت سرعت نوشتنه يا خوندن. ميخواستم بدونم منظور كدومه. همچنين تو دفترچه دوربين نوشته كه براي فيلم برداري با كيفيت بالا حتما از حافظه هايي با سرعت 10MB به بالا استفاده كنيد. روي خيلي از مموريها سرعت رو اينجوري مشخص كرده ( مثلا 80X ) اين ارقام بر چه مبنايي هست و چجوري ميشه بر مبناي مگابايت بر ثانيه تبديلش كرد؟ضمنا اگه بخوام يه كارت2گيگ سرعت بالا بخرم چه كارتي رو پيشنهاد ميديد وقيمتش تقريبا چنده؟ پيشاپيش از كمكتون تشكر مي كنم.
فکر می کنم هر X برابر 150 KBps باشه.یعنی 80x می شه : 80 * 150 = 12000
پس شما یک کارت 80x بگیری برای فیلمبرداری کافیه .
تا اونجا هم که من اطلاع دارم روی کارت ها سرعت read رو می نویسند که معمولا از سرعت write بالاتره.
آرمان صمیمی
كارتي كه من گرفتم (توشيبا 2گيگ) 4x هستش كه تو دفترچه همراهش نوشته 4MB/sec