با سلام
وقتی دوربین آن حافظه را شناخته است قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاید
در این صفحه هم تا 8گیگ را توصیه کرده است.
ولی جائی هم حداکثر ساپورت آن ننوشته است.
با سلام
وقتی دوربین آن حافظه را شناخته است قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاید
در این صفحه هم تا 8گیگ را توصیه کرده است.
ولی جائی هم حداکثر ساپورت آن ننوشته است.
آذري
Canon PowerShot A710 IS Memory.
Maximum Memory 2GB SD or 4GB SDHC
Memory Slots 1 Slot for MMC / SD / SDHC*
non-removable base memory 0MB
This camera can be used with either SD (Secure Digital) or SDHC (Secure Digital High Capacity) memory cards. MMC may also be used, but Canon makes no warranties concerning the use of multi media cards. The maximum capacity SD that may be used is 2GB. For capacities greater than 2GB, use an SDHC memory card.
*SDHC (Secure Digital High Capacity) standard supports speed rated cards of over 2GB capacity
NikonD700&D3200*Nikkor24-70*Nikkor70-200VRII*Tokina11-16*2sb800+2Sb600*Slik 500
به نظر من الان تقریبا بهترین مموری 8 گیگ مارک Transent می تونید بخرید
من خودم یکی دو ماه پیش دیدم 26 تومن . کلاس 10 و سرعت خیلی خوب
قیمتش هم مناسبه
البته نمی دونم چرا نسبت به قیمت جهانی 16 دلار کمی گرونه
ولی چاره ای نیست
توی رده بندی سرعت سوم یا چهارم بود
تا دوستان چی بگن
برای فیلم برداری در حالت HD در 60 دی کانن چه کلاسی و مارکی از کارت حافظه را پیشنهادمیکنید ؟
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
در دفترچه راهنمای 60D ظاهراً نوشته شده که از کارت حافظه کلاس 6 و بالاتر استفاده شود.
من کارت حافظه SDHC - Lexar 8G Class 10 روی دوربین 60D استفاده میکنم، حتی روی جلد کارت حافظه نوشته شده که Full HD Video اما وقتی میخوام فیلمبرداری HD کنم در حالت 720P و 1080P بیشتر اوقات بعد از سه/چهار ثانیه از شروع فیلمبرداری، آیکنی سمت راست LCD به صورت چند نقطه ی عمودی پر میشه و به سرعت، فیلمبرداری متوقف میشه به طور اتوماتیک.
توی دفترچه راهنما، توضیح داده که این مساله به خاطر کافی نبودن سرعت کارت حافظه اتفاق می افته. من موندم که چطور با اینکه همه اذعان دارند که کلاس 10 سرعت مناسب داره، باز هم این اتفاق می افته
در حالتهای مختلف هم سعی کردم امتحان کنم (خالی بودن حافظه - در آوردن و خنک کردن کارت - گرفتن فیلم تستی در حالت 480P و دوباره برگشتن به 1080) اما ظاهراً شانسی هستش... یه موقع یهو کامل نزدیک 5 دقیقه بدون توقف میگیره اما یه موقع همون سه چهار ثانیه اول متوقف میشه.
اگر دوستان عزیز تجربه مشابه یا راه حلی دارند با کمال میل منتظر شنیدن نظراتشون هستم.
دوستان جای cf های Adata رو دیدن ؟ نمایندگی رسمی تهران دارن ؟
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1