با سلام
داشتم ریویو یکی از دوربین های سونی رو میخوندم یه چیزه جالب دیدم، یه مبدل MemoryStick به CF
آیا برای کارت حافظه هایی از قبیل SDXX, XD, ...... هم چین مبدل هایی وجود داره؟؟؟
ممنون
با سلام
داشتم ریویو یکی از دوربین های سونی رو میخوندم یه چیزه جالب دیدم، یه مبدل MemoryStick به CF
آیا برای کارت حافظه هایی از قبیل SDXX, XD, ...... هم چین مبدل هایی وجود داره؟؟؟
ممنون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
درود
SD به CF :
SD/SDHC/SDXC به CF :
اینم یه چیز خیلی جالبه که من به شدت دنبالشم :
قیمتش تو ایران باید حدود 100 تومن باشه . این مدلی که الان می بینید ، قابلیت ذخیره ی عکس های raw رو هم داره . با این می تونید بدون در آوردن مموری ، از طریق WiFi ، اطلاعات رو از درون دوربین یا موبایل به داخل PC انتقال بدید :
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
این مبدل روی تمام دوربین های آلفا 100 و یکی دو تای بعدی بود.تا اینکه سونی دوربین ها را به صورت دو خشاب عرضه کرد ( یا CF و مموری استیک و یاSD و مموری استیک ) به صورت متفرقه تولید می شود اما نه با آن کیفیت.البته در نظر داشته باشید که این مبدل ها اغلب CF II هستند و قطور اند.
برای SD هم همانطور که پرشین بوی فرمود وجود دارند ولی در سرعت و بافر مقداری تاثیرگذار است و به همان سرعت کارت اصلی نمی رسد.
و اما EYE FI که به نظرم یک تحول است برای عکاسان خاص ! ... بنده هنوز نتواسنته ام که تست کنم ( از محاسن زندگی در ممالک جهان سوم و دوری از کشور های مستبد و جهانخوار ) اما هنوز شک دارم که با این تبدیل ها بتوان EYE FI را راه انداخت.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
البته کاوه عزیز،
در forum های بیگانه و اجنبی، تعدادی از عکاسان از همین کارت های Eye-Fi به همراه CF Converter روی EOS 7D استفاده می کنند. کار کردنش کار می کند، اما به طور رسمی از طرف خود Eye-Fi اعلام نشده است.
به این فکر کردید که اصلا چرا خود Eye-Fi کارت های CF تولید نمیکند؟؟ مشکل Patent و ... هست ؟
سلام
ممنون میشم یه رم ریدر خوب که تو بازار موجود باشه رو نام ببرید . البته بجز ترنسند
مسعود بیرامی
Jhowan photography
یک مورد دیده بودم اما طرف گفته بود نتوانسته است کارت را به گوشی آندروید اش معرفی کند.
احتمالا بحث Patent و ... باشد چرا که از نظر فنی ( ولتاژ و ظرفیت و کدینگ و دکدینگ و ) به نظرم مشکلی نباشد.
اما قشر وسیعی که واقعا به آن نیاز دارند را مدت ها است منتظر گذاشته است و در عجبم که چرا کمپانی دیگری اقدام به عرضه نمی کند.کاش برادران چینی حواس شان به این وسیله هم جمع شود.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام به همه دوستان
یه مموری 16GB واسه fuji HS20 میخوام که بتونه فیلمبرداریFull HDو عکاسی Raw رو ساپورت کنه
میشه چند مدل بهم معرفی کنید
مرسی