سلام
تا جايي كه من مي دونم ترنسند 2 گيگ فقط سرعت 150 داره ( لا اقل مرآت 60 نداره).
نظر من چيز ديگه ايه.
با وجود اينكه نظر كاوه جان و حاجي عزيز كاملن درسته ولي كارت حافظه ( اونم SD) اين روزا كاربرد هاي فراواني داره. ممكنه شما كارت رو الان براي دوربينت بخري ولي 2 ماه ديگه توي وسيله ي ديگه اي ازش استفاده كني و با توجه به اينكه قيمت كارت ها خيلي منطقي و خوب شده توصيه ي من اينه كه همون 150 ترنسند 2 گيگ رو كه حدود 28 تا 30 تومنه تهيه كني و به خاطر 7-8-10 تومن معامله رو بهم نزني :biggrin:
مطمئن ترين محل خريد ترنسند هم فروشگاه مرآت در بازار رضا (چهار راه ولي عصر) است.
فرهاد جان من هم همیشه عرض میکنم با قیمت مشابه ( حالا 10 و یا حتی 20 تومان ) مموری با سرعت بیشتر و با گارانتی را تهیه کنید.( الان 10 هزار تومان پول یک بسته شکلات هم نیست )
هم گارانتی و هم سرعت مهم است....
اما نه آنکه دوستان روی آن مانور دهند و فقط و فقط سرعت فلان خوب باشد.بنده یک مموری 60 ایکس کینگستون تقلبی دارم که بسیار هم از اون راضی هستم و مشکلی نداشتم...3 فریم در ثانیه هم عکس های 10 مگاپیکسلی میگیریم....
اما با تفاوت های اندک به سراغ سرعت بالاتر و گارانتی درا بروید ، اما اگر نبود خود را اذیت نکنید....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
ببین کاوه جان:
من اصلا" از اون آدمهایی نیستم که دنبال یک چیزی بگردم که بهش گیر بدم, تازه اگر هم بخوام این کار رو بکنم, میرم با همقد خودم اینکار رو میکنم :biggrin:
ولی بین دو تا پست بالا (که خوشبختانه هر دو در یک صفحه هستند) یک پارادوکس (تناقض) ناجوری وجود دارد که البته با جمله آخری کمی تا قسمتی ماست مالی شده , البته در زمانهای قدیم:
در ایام قدیم یک روز ملانصرالدین به همسرش گفت که عیال جان,کمی پنیر بیار بخوریم که اشتها را افزایش میدهد و بر عقل می افزاید و ....
عیال گفت: پنیر در خانه نداریم!!! :(
ملا گفت: چه بهتر!! که پنیر باعث خرفتی میشود و نفخ می آورد و .....
عیال گفت: بالاخره کدوم حرفت رو باور کنم؟؟!!!! :confused:
ملا گفت: اگر پنیر داریم؛ اولی را و اگر نداریم؛ دومی را!!!! 8)
کاوه جان ؛ همین شکلاتهای گرون خارجی رو میخوری که ماشاا.. اینجوری شدیالان 10 هزار تومان پول یک بسته شکلات هم نیست
مشهدی یا واقعا به طور کاملا پست بنده رو ندیدی یا اینکه دیدی و خودتو زدی به ندیدن.......!
بنده عرض کردم :
فکر کنم بیش از 10 بار عرض کرده ام که سرعت بالا تر از 60 برای بنده ی آماتور اصلا کاربردی ندارد (گیرم 1 گیگ رو در 5 دقیقه انتفال دهم گیریم در 10 دقیقه ... )...بنده از ابتدا هم عرض کرده بودم که نه گارانتی و نه سرعت بالا برای ما آماتور ها کاربرد ندارد.....کد:خدا رو شکر یک نفر این صحبت بنده رو تایید کرد ، بارها عرض کرده ام که سرعت بالا واقعا آنطور که دوستان بدنبال آن هستند برایشان کاربرد ندارد
بارها دیده ایم که گارانتی اثری نداشته ، و باز هم بارها دیده ایم که گارانتی ارزش داشته است ، یک اصلی وجود دارد به نام ریسک پذیری!
سرعت بالا هم طبق فرمایشات حاجی عزیز زیاد برای بنده کاربردی نیست....
اما............................................ .....
اگر....
معذرت..فرهاد جان من هم همیشه عرض میکنم با قیمت مشابه ( حالا 10 و یا حتی 20 تومان ) مموری با سرعت بیشتر و با گارانتی را تهیه کنید
اما انسان مگر احمق باشد که دو جنس رو با قیمت مشابه اون که بدون گارانتی و با سرعت پایین تر است را انتخاب کند........
این عین حماقت است...
بنده عرض کردم که اگر قیمت ها مشابه بود ، آن که گارانتی دارد و سرعت بالا دارد را انتخاب کنید و ......
و اگر...........
بنده یک مموری 60 ایکس کینگستون تقلبی دارم که بسیار هم از اون راضی هستم و مشکلی نداشتم...3 فریم در ثانیه هم عکس های 10 مگاپیکسلی میگیریماما اگر نبود خود را اذیت نکنید
امیدوارم نیاز نباشد بعد از هر پست بنده یک تفسیر کلی از و جزیی از ان پست ارائه دهم.....
به نظرم به اندازه ی کافی گویا و واضح صحبت میکنم و نیازی به توضیح اضافه ندارد....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام
آخرين قيمت حافظه 2 گيگ توشيبا چند است؟
حالا چرا توشیبا ؟ سن دیسك كه بهتره ! كسی میدونه 2 و 4 گیگ سن دیسك چنده ؟
اول اینكه چه نوعی......؟
این سوال خیلی مهم مگه نه ؟:::big grin:::
بعد حالا كه میگین چرا توشیبا...من میگم چرا ترنسند نه ؟ چرا لكسار نه ؟ چرا كینگستون نه ؟ چرا .... نه....
زیاد برند مموری رو جدی نگیرید.در حال حاضر و بازار كنونی برند ترسند بسیار خوب عمل كرده و هركس كه تهیه كرده راضی بوده...
قیمت ها از سن دیسك ارازن تر است و كار همه ی ما ها را راه میاندازد....
روی سرعت مموری زیاد تاكید نكنید دوربنی های متوسط و تقریبا حرفه ای ( با 3 شات در ثانیه و یا 10 فریم فیلمبرداری ) به سرعتی بیشتر از 60 و یا 80 تیاز ندارد...
سن دیسك از مارك های بسیار بسیار خوب و معروف بازار است ( مثل لكسار ) كه كمی گران تر از بقیه هستند.به نظرم كارمان با ترنسند و ی گینگستون ( اصل ) راه بیافتد......
قیمت هم 34 تومان سی اف دو گیگ ترنسند....
کاوه قبادیExposure.ir
چراش بر میگرده به اینكه هر ارزونی بی علت نیست ! من خودم یك گیگا بایت كینگ استون خریدم با سرعت 55 سال گذشته و اصلن ازش راضی نیستم چون بدنه ش نمیدونم چطوری ساخته شده كه موقع جا كردن توی دوربین گیر داره كمی !!!! بعد هم وقتی هوا سرده روی عكس حالتی مثل یكی از فیلترهای فتوشاژ می اندازه البته سرمای 5 درجه زیر صفر !!! كه اینجا زمستون ها بیشتر هم هست و حالا نرمال گفتم . برای من سرعت مهم نیست همین 55 هم كه دارم عالی كار میكنه . نه عكاس ورزشی هستم نه جاسوس به هر حال ممنون از نظرتون . من عقیده دارم صرفن نباید چیزی رو برای اینكه كار راه می اندازه خرید مگه در مواقع اضطراری . بابا من همیشه میگم ژیان هم راه میبره الاغ هم راه میبره بنز هم راه میبره ولی خودمونیم راحتی رو توی كدوم داریم ؟؟؟؟ :::big grin::: حالا 4 گیگ وجود نداره ؟ یا ارزش نداره ؟