مسعود بیرامی
Jhowan photography
مسعود بیرامی
Jhowan photography
ظاهراً باید برگردم فروشگاه و . . . . . . ، تو سایت Lexar حافظه ها رو بر اساس فعالیت(Activity) دسته بندی کرده و مموری های مورد بحث ما رو در بخش Photo معرفی و مموری هایی رو هم در بخش Video معرفی کرده که یکیش SDHC Full-HD هست چون نیکون D5100 فیلمبرداری Full-HD داره ، بهتره که از حافظه های بخش Photo انتخاب کنم یااین حافظه رو از بخش Video ؟ این نکته رو بگم که برا من سرعت و انعطاف پذیری مموری مهم نیست فقط نمیخوام خراب بشه طوری که عکسام بازیابی نشه ! اگه حافظه ای که خریدم این مشکلو نداره نگهش دارم ؟
http://www.lexar.com/products
مهدی جان درود
هم جناب بیرامی و هم علی جان توضیحات کاملی رو ارایه فرمودن . به نظر من جنس تقلبی رو پس بدید و اصلش و تهیه بفرمایید . اگر بودجه فراهمه ، از همون مارک لکسار یا سندیسک می تونین یک مدل 16 یا 32 گیگی رو تهیه بفرمایید (چون می خواین فیلم با کیفیت Full HD بگیرین ، حجم پایین تر توصیه نمیشه) .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
آقا این چماق کار دستت نده با این نری فروشگاهه من باشم نمیرم معمولا بعد ۱ ساعت صحبت آخر حرف خودشونو میزنند و شما پکه کارت رو باز کردید ....
به نظر من کارت ترنسند اصل خیلی مطمئن تر از لکسار تقلبی باشه با نصف این قیمت در ضمن توشیبا پروکلاس۱۰ اصل ۱۶ گیگ ۵۰ تومان قیمت داره شما تقریبا همین هزینه را برای جنس غیر اصلی دادید
مسعود بیرامی
Jhowan photography