با درود دوباره
بله . فقط به همین دلیل می گم ؛ چرا که نمی خوام در آینده با محدودیت حجم مواجه باشید . در ضمن من گفتم لااقل 16 گیگ و اگه بودجشو دارین ، 32 گیگ قطعا انتخاب بهتریه . البته باید دید که خودتون چقدر می خواین فیلم برداری کنید . در هر صورت حالا که قصد خرید دارید ، بهتره خودتون رو محدود نکنید .
ویرایش توسط persian.boy : Friday 20 May 2011 در ساعت 16:05
به نظر من که همین کارت کاملا مناسبه.خود من با مموری 15 مگ بر ثانیه سن دیسک فیلمبرداری میکنم و تا به حال هم به مشکلی بر نخوردم.
منتها یک نکته که از قلم افتاده تا اینجا...
ببنید دوست عزیز در کل فیلمبرداری با دوربینهای اس ال ار کم دردسر نیست.خصوصا مدلهایی که مجبور به فوکوس دستی هستید.در فضاهای کم نور مجبور به بالا بردن حساسیت خواهید بود که روی کیفیت تاثیر گذار هست.چون در ابتدا مطمئنا با لنز کیت مشغول خواهید شد که گشودگی دیافراگم اون برای اینکار در فضاهای کم نور مناسب نیست.حجم بالای فیلمها باعث پرشدن سریع مموری خواهد شد و تا به خودتون بیاید مموری پر شده.تا اونها رو کامپیوتر منتقل کنید احتمالا سوزه از دست و رفته و خیلی موارد دیگه...که این موارد فقط در صورتی که قصد جدی برای فراگیری این فن داشته باشید برای شما قابل توجیه خواهد بود.در نهایت با تکرار و تمرین به نتایج بسیار خوبی میشه رسید(خصوصا با کیفیت بسیار بالای این دوربین) اما باید ببنید جدا مایل به پا گذاشتن در این مسیر هستید یا نه؟...وگرنه اگر قصدتون از فیلمبرداری مجالش دوستانه و اصطلاحا دور همی باشه همین کامپکتها و یا خیلی از گوشیهای تلفن همراه که اینروزها فول اچ دی !!هم شدن کفایت میکنن.
اینهمه حرف زدم که بگم فعلا همین یک مموری 8 رو بخرید،بعدها اگر احساس کمبود کردید یک مموری بهتر با حجم بالا تهیه کنید.تا اون زمان هم دیگه محدودیت بودجه نخواهید داشت احتمالا...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
در تکمیل توضیحات رضا اقبالی عزیز در خصوص ماهیت رم های SD / SDHC / SDXC توضیحات ذیل ارائه می گردد :
SDSC که به نام SD معروف است و حداکثر 2GB اطلاعات را در خود جای می دهد که امروزه تا 4GB هم تولید و عرضه شده است. (Standard-Capacity)
SDHC این مدل با ظرفیت بالاتر و از 4GB تا 32GB اطلاعات را می تواند در خود ذخیره کند. (High-Capacity)
SDXC مدل توسعه یافته و از 32GB تا 2TB اطلاعات را می تواند در خود جای دهد. (eXtended-Capacity)
ویرایش توسط Miri : Friday 20 May 2011 در ساعت 19:50
قابل توجه دوستانیکه دنبال کارت sd با قیمت مناسب با کارایی بالا هستند لکسار و سندیسک نمیخواهند و فعلا مجبور به انتخاب ترنسند هستند سری کارتهای توشیبا پروفشنال 20mg/s class10 مدتها اصلیشو ندیده بودم تقلبیش تو بازار زیاده, حتی تاریخه ساختش مال سال ۲۰۰۹ هست مغازه ای تو پایتخت۲-۳ تایی داشت 16gig من ۵۰ تومان خریدم 8gig هم ۳۴ تومان میداد کارت تست کردم فرقی با lexar 133x نداشتhttp://www.toshiba-memory.com/img/pa...GB_510x500.jpg
ویرایش توسط aliii : Sunday 29 May 2011 در ساعت 02:40
سلام
دوست عزیزخرید 32 گیگ مارک های غیر مطمعن اصلا درست نیست.
من 32 گیگ پاتریوت کلاس 10 گرفتم و پشیمونم که چرا 2 تا 16 گیگ نگرفتم
توجه داشته باشید که 32 گیگ معادل 8 تا دی وی دی هست !
اگر مشکلی برای رم پیش بیاد انوقت چیکار میتونید بکنید با این حجم اطلاعات از دست رفته که احتمالا مهم هم هستند ( چون 32 گیگ پر نمیشه به این راحتی مگر در مسافرت یا مراسم خاصی باشید که حتما اطلاعات رم براتون مهم خواهد بود.)
پیشنهاد من کماکان 2 عدد 16 گیگ هست که به نظرم یکی هم فعلا کافیه.
مسعود بیرامی
Jhowan photography
مسعود جان درود بر شما
منظورتون از مارک غیر مطمئن ترنسنده ؟ شما تا حالا چند بار با این مارک کار کردین که اینقدر قاطعانه ، اصالت یک شرکت رو زیر سوال می برید ؟ پیشنهاد می کنم حتما در ملاک و معیار تون برای تفکیک معتبر از غیر معتبر تجدید نظر بفرمایید . در مورد 32 گیگ هم (معادل 6 و نصفی (!) دی وی دی) برای فیلم برداری قطعا به این حجم نیاز خواهد بود . حتی برای یک سفر خانوادگی هم که تلفیقی از عکاسی و فیلم برداری در میان هست ، باز هم به این حجم احتیاج خواهید داشت . موردی که شما می فرمایید ، دقیقا مثل این می مونه که بگیم چونکه هارد 1 ترا ممکنه خراب بشه و اطلاعات از بین بره ، خب بیایم به یه هارد 2 گیگ قناعت کنیم تا یک وقت خدای ناکرده اطلاعاتمون بر باد نره !!!
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی