دیروز فرصتی شد و سری به مجتمع کامپیوتری یاران (آشنا برای دوسالن شمالغرب تهران) بزنم
یک مغازه بود بسیار بزرگ که تمام مموری و لش های دنیا را به نوعی داشت و از این حیث بسیار عالی بود .سرش هم خلوت بود و کمی گپ زدیم .به دنبال قیمت Transcend SDHC C10 16G 20M/s بودم ولی چندتا مدل دیگه هم بود که گفتم نظر دوستان رو بپرسم
قیمت ها از این قرار بود :
Transcend SDHC C10 16G 20M/s = 32
Patriot با همان مشخصات = 39
Toshiba باز هم با همان مشخصات 38
silicon Power با زهم ... 35 تومان که به نظرم کمی قیمت این یکی عجیب ارزان بود شاید هم من اشتباه میکنم
قیمت ها هم درست است شاید نهایتا هزار تومان بالا پایین گفته باشم اون هم از حافظه ی قوی ماست
در هر حال : مونده بودم بین اینها کدوم رو انتخاب کنم خود طرف به طرز عجیبی اصرار به پاتریوت داشت حالا راست میگفت یا چون گرون تر بود نمیدونم ... خداییش هم ظاهر قرص و درست درمون تری نسبت به ترنسند داشت اما مشخصات فنی همشون یکی بود و در عمل هم که نمیدونیم کدوم بهتره گفتم از تجربیات و نظرات شما دوستان استفاده کنم
در ضمن تقریبا تمام کلرت ها دارای گارانتی بود (اسم گارانتی رو نگاه نکردم) اما روی همین پاتریوت دو تا برگه ی قابل کندن بود مثل برگ بیمه ماشین نوشته بود تعویض حافظه برای بار اول / تعویض برای بار دوم ...
گیج شدم
منتظر همفکری هستم ....
پیشاپش سپاسگزار
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
سلام دوست عزیز
من پتریوت 32 گیگ دارم که با رم ریدر های متفرقه و نا مرغوب مشکل داره و نیمشه باهاشون از رو سیستم چیزی روش کپی کرد ..(ولی با خواندن مشکلی نداره)
در حالی که با رم ریدر های نوت بوک و رم ریدر ترنسند مدل RDP7K به خوبی و بدون هیچ مشکلی کار میکنه ..
رو دوربین هم مشکلی نداره و به راحتی کار میکنه
البته رم من مثل اینکه گارانتی نداره یا فروشنده اون کارتی که میگی 2 قسمت داره رو نداده ولی با تاریخ بهش گفتم رو فاکتور بنویسه که 1 سال گارانتی هست و مهر بزه و این کارو کرد.
شاید ای سی ضعیف رم ریدر های معمولی ساپورت 32 گیگ رو نمیکنه شاید هم اشتباه میکنم و مشکل از جای دیگه ای باشه..
ولی به هر حال من راضی هستم و به برند پتریوت از بابت فلش ها و رم های محبوب و حرفه ای که برا کامپیوتر تولید میکنه علاقه دارم
ویرایش توسط M. Beyrami : Tuesday 14 June 2011 در ساعت 21:57
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام دوستان
من دیروز یک مموری 8g خریدم با مارک integral به قیمت 26 تومان.خود فروشنده گفت کلاس 10 واقعی هست و تستش کن به هر دلیل نخواستیش ازت پس میگیرم.منم تست کردم امروز روی مود فیلم برداری FULL HD مشکلی نداره.حالا یه سوال دارم.میخوام بدونم امکان داره مموری های ارزان قیمت مثل این، عکس ها رو وقتی save میکنن کیفیتشون رو دستکاری کنن ؟ مثلا عکسها نویزشون بیشتر بشه . .اینو یه بنده خدایی به من گفت منم به شک افتادم ! عذاب وجدان گرفتم چرا sandisk نخریدم ! اگر کسی تجربه استفاده از این مموری رو داره لطف کنه منم در جریان بگذاره.
این هم لینک مموری من : http://www.integralmemory.com/produc...10-memory-card
نکته اول: کارت های integral قابل اعتماد هستندو من تقلبی آنها را تا به حال ندیده ام.
اما در مورد دستکاری داده ها: متاسفانه آن دوست شما اطلاعات اشتباهی داشته است. داده های digital یا ذخیره می شوند یا نمی شوند. حالت دیگری وجود ندارد! برای پردازش و دستکاری داده ای digital نیاز به پردازشگر هست...
ویرایش توسط Daruosha : Friday 24 June 2011 در ساعت 01:25
خیر چنین نیست!میخوام بدونم امکان داره مموری های ارزان قیمت مثل این، عکس ها رو وقتی save میکنن کیفیتشون رو دستکاری کنن ؟ مثلا عکسها نویزشون بیشتر بشه .
اتفاقی که در مموریهای خراب! ممکن است بیافتد این است که به علت عدم انتقال صحیح اطلاعات فایل را با مشکل ذخیره کنند و تاثیر آن مانند افزایش نویز نیست
بلکه برای مثال ناقص ذخیره میشود یا ممکن است خط هایی نمایان شود یا دسترسی ثانویه به فایل ممکن نباشد و ...