نوشته اصلی توسط
lamagra
به نظر من که همین کارت کاملا مناسبه.خود من با مموری 15 مگ بر ثانیه سن دیسک فیلمبرداری میکنم و تا به حال هم به مشکلی بر نخوردم.
منتها یک نکته که از قلم افتاده تا اینجا...
ببنید دوست عزیز در کل فیلمبرداری با دوربینهای اس ال ار کم دردسر نیست.خصوصا مدلهایی که مجبور به فوکوس دستی هستید.در فضاهای کم نور مجبور به بالا بردن حساسیت خواهید بود که روی کیفیت تاثیر گذار هست.چون در ابتدا مطمئنا با لنز کیت مشغول خواهید شد که گشودگی دیافراگم اون برای اینکار در فضاهای کم نور مناسب نیست.حجم بالای فیلمها باعث پرشدن سریع مموری خواهد شد و تا به خودتون بیاید مموری پر شده.تا اونها رو کامپیوتر منتقل کنید احتمالا سوزه از دست و رفته و خیلی موارد دیگه...که این موارد فقط در صورتی که قصد جدی برای فراگیری این فن داشته باشید برای شما قابل توجیه خواهد بود.در نهایت با تکرار و تمرین به نتایج بسیار خوبی میشه رسید(خصوصا با کیفیت بسیار بالای این دوربین) اما باید ببنید جدا مایل به پا گذاشتن در این مسیر هستید یا نه؟...وگرنه اگر قصدتون از فیلمبرداری مجالش دوستانه و اصطلاحا دور همی باشه همین کامپکتها و یا خیلی از گوشیهای تلفن همراه که اینروزها فول اچ دی !!هم شدن کفایت میکنن.
اینهمه حرف زدم که بگم فعلا همین یک مموری 8 رو بخرید،بعدها اگر احساس کمبود کردید یک مموری بهتر با حجم بالا تهیه کنید.تا اون زمان هم دیگه محدودیت بودجه نخواهید داشت احتمالا...