دوست عزیز اگه از مغازه پیکسل خریدی اصله من از اونجا برای چند نفر سن دیسک گرفتم همه اصل بوده اما یه رم سن دیسک از همون پایتخت مغازه کنون گرفتم همه چیزش مثل اصل بود اما پشتش یه برچسب چینی بود وقتی تست کردم دیدم تقلبی و 100 توان پولم هم به باد رفت.
با سلام
برای اصل بودنشم یکی از راه هاش اینه که کارت رو زیر نور بگیرید ودر نوشته های روی کارت(نوشته ی سن دیسک و نوشته ی Ultra در بالای سمت چپ کارت) (معمولا نوشته های نقره ای رنگ) طیف نوری(مثل رنگایی که تو رنگین کمان می بینید) باید ببینید، اگر اینطور حالتی بود کارتتون اصل است
موفق باشید......
پ.ن: ضمن اینکه بنده از دو کارت سن دیسک (CF) استفاده میکنم، و هردو ساخت کشور چین هستند
ویرایش توسط Walkman : Tuesday 14 June 2011 در ساعت 12:28 دلیل: اضافه کردن عکس
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
از سرعت رایت کردن کارت فهمیدم، همزمان با یک کارت اصل با رم ریدر مناسب تست کردم سرعت تقلبی از نصف هم کمتر بود، این که دوستمون هم گفتن از روی طیف نوری بفهمید زیاد قابل اطمینان نیست چون همین رمها که برچسب چینی داره و مثلاً یه سریال هم داره که شما میتونید برید تو سایت رجیستر کنید که اتفاقاً مغازه دار روی همین قضیه همش تاکید کرد و من رو گول زد، هیچ فرقی در ظاهر و بسته بندی با اصل نداره یعنی واقعاً خوب کپی کاری شده البته بسته بندی رو اگر وا کنید و کنار بسته بندی اصل بذارید یه تلق شیشه ای داره که در کارت اصل بسیار با کیفیت هستش و با دستگاه بریده شده ولی در تقلبی انگار با قیچی و کج و کوله بریدنش که البته فقط وقتی باز کنید میفهمید، در ضمن آدرس سایتی که پشت برچسب چینی زده رو برید ببینید میفهمید همش سره کاریه.
پ.ن :
1- هر دو کارت بنده هم چینی هستند ولی اون که برچسب چینی روش داره و یه سریال که زیر اسکرچ قرار داره صد در صد تقلبی هستش.
2- الان که کارتتون رو دیدم دقیقا همون برچسب کارت تقلبی هاست، ولی باز هم برای مطمئن شدن بهترین راه تست سرعت کارت هستش.
ویرایش توسط hamid415 : Tuesday 14 June 2011 در ساعت 12:32
منظور شما رو از لوگوی سن دیسک متوجه نشدم کجای کارت را می گویید؟
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سرعت رایت اصلی چقدر بود؟
سرعت رایت تقلبی چقدر بود؟
پشت جعبه کارتم برچسب چینی داره و یه سریال زیر اسکرچ داره
ویرایش توسط Walkman : Tuesday 14 June 2011 در ساعت 14:27