سلام
دیروز یه عکس بردم برا چاپ 20*30 متصدی لابراتور گفت یه کاغذ جدید(متالیک) هم به کاغذ هامون اضافه کردیم
و خیلی هم تعریف کرد واقعا هم خیلی کیفیت کار نسبت به کاغذ سیلک که قبلا چاپ کرده بودم بهتر بود.
اول اینکه کاغذ متالیک چه مزایایی نسبت به بقیه داره
دوم ایا قیمت 15 تومان برای چاپ 20*30متالیک و 4تومان برای شاسیش مناسبه یا...
سوم جدا از کیفیت فوق العاده که واقعا خوشم اومد چرا وقتی از نزدیک نگا میکنی یکم به نقره ای میزنه
جلال پارسا
لطفا یک لابراتور خوب برای چاپ عکس با کیفیت بالا در تهران به من معرفی کنید.
درود بر دوستان
امروز یه بحثی پیش اومد با چند تا از همکاران که باعث شد اطلاعاتم رو در مورد چاپ کمی به روز کنم ولی هنوز یک نکته برام مبهم هستش.در مورد رزولیشن مناسب برای چاپ عکس در سایز های مختلف.در مقاله ای خوندم که 72 ppi برای چاپ در سایزهای 30x40 و بالاتر مناسب هستش و اگه قراره عکس در سایزهای کوچک تر مثل 13x18 چاپ بشه بهتره از رزولیشن های بالاتر مثل 96 ppi استفاده بشه!
در تماس با یک لابراتور و پرسیدن رزولیشن مناسب برای چاپ 50x70 به پاسخ 300 ppi رسیدیم!
با توجه به این عدد 300 ppi من بزرگترین سایزی که میتونم عکس دوربین ۲۴ مگاپیکسلی خودم رو چاپ کنم 51x34 ساتنیمتر میشه که برای یک دوربین فول فریم اصلا منطقی نیست و عکسهایی با سایز بزرگتر با رزولیشن 72 ppi چاپ کردم و هیچ مشکلی نداشتم.
حالا دقیقا میخوام بدونم اون عدد ppi که در قسمت رزولیشن در منوی ریسایز فتوشاپ اومده چند باید باشه تا به بهترین کیفیت چاپ برسیم؟ به عبارت دیگه دستگاه های چاپ موجود در لابراتوارها تا چند ppi میتونن ساپورت کنن؟
متاسفانه اشتباهی وجود داره بین نظر دوستان در مورد ppi مربوط به عکس و dpi مربوط به پرینتر.
من قبلا شنیده بودم که ppi بیشتر از 72 ( همان رزولیشن نشان داده شده در فتوشاپ ) در زمان چاپ تاثیری نداره و dpi پرینتر هست که هرچه بیشتر بشه کیفیت بهتر میشه.آیا همینطوره؟ و یا اینکه ppi بیشتر از 72 مثلا 300 میتونه کیفیت عکس رو در زمان چاپ افزایش بده؟ یعنی یک عکس 50x70 با 72ppi کیفیتش در چاپ با یک عکس 50x70 با 300ppi که هر دو با یک پرینتر گرفته شده اند متفاوت است؟ و اگر اینطور است بیشترین ppi که بهترین کیفیت را میدهد چه عددی است؟
متشکرم
دوستان من با سامانه چاپ عکس سایت مشکل دارم!
در واقع اصلا راهی به این سامانه پیدا نکردم! مگر امکان استفاده از این سامانه با نام کاربری انجمن وجود ندارد؟
و اگر نه و احتیاج به اکانت دیگری هست، بنده هر چقدر سعی می کنم اکانت دیگری در صفحه اصلی سایت ایجاد کنم، پس از ایجاد امکان ورود با آن مشخصات را به من نمی دهد!
دوستانی که تجربه کار با این سامانه را دارند لطفا راهنمایی بفرمایند.
سلام دوستان
من شیرازم
مدتیه جایی که همیشه میرفتم عکس چاپ میکردم کیفیت چاپ کردن عکس پایین اومده و رنگش با مانیتورم زمین تا آسمون فرق میکنه
مانتیورم رو کالیبره کردم اما باز هم مشکل رنگ داره
به نظرتون باید چیکار کنم؟ بهترین لابراتوار در حال حاضز تو شیراز چیه ؟
سلام دوستان
لطفا آدرس یه لابراتوار خوب تو شیراز برام بفرسیتد
میخوام کیفیت دستگاش عالی باشه و رنگ رو دقیق چاپ کنه حتی مواقعی میشه شاسی 70*100 هم چاپ کنم پس لطفا راهنمایی کنید