والله این جوهر ها هست اما شما باید قید پرینت رنگی با پرینتر را بزنید چون هد و مجاری جوهر دیگر به هیچ وجه پاکیزه نمی شوند. نوع مرغوب آن ( 4 رنگ و 6 رنگ ) اش را در بازار وجود ندارد اما نوع نه چندان مرغوب اش را به سختی می توان پیدا کرد.
والله این جوهر ها هست اما شما باید قید پرینت رنگی با پرینتر را بزنید چون هد و مجاری جوهر دیگر به هیچ وجه پاکیزه نمی شوند. نوع مرغوب آن ( 4 رنگ و 6 رنگ ) اش را در بازار وجود ندارد اما نوع نه چندان مرغوب اش را به سختی می توان پیدا کرد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ممنون بابت راهنمایتون. مشکل زیادی با اینکه فقط عکس سیاه و سفید چاپ کنم ندارم. نهایتا میشه یه P۵۰ دیگه برای کارهای رنگی تهیه کرد. یا شاید بشه با حلالهای قوی هر از چند گاهی هد رو تمیز کرد و چند تای عکس رنگی هم چاپ کرد.
مشکل اصلی من این هست که نمیدونم پرینتر من قابلیت استفاده از این جوهرها رو داره یا نه.
میدونم که R۱۴۰۰ این قابلیت رو داره. P۵۰ هم از همون ست جوهری استفاده میکنه که R۱۴۰۰ استفاده میکنه. فقط نمیدونم روند پرینت سیاه و سفید به چه صورته. اگه شما در این خصوص تجربه دارید و راهنمائی کنید ممنون میشم.
ج.ابراهیمی
اگر مشکل چیپست نداشته باشید و پرینتر هک شده باشد بله کار می کند ( مصلا مخزن نصب کرده باشید )
P50 اگر خاطرم باشد مشابه T50 و 6 رنگ است؟
ببینید روند کار بسیار ساده است.
دو روش وجود دارد یکی وقتی یک پروفایل از طرف سازنده جوهر به شما داده می شود همیشه برای چاپ از آن استفاده می کنید که روش مشخص است.
روش دوم که فراگیر تر است و در جوهر های چینی و نامرغوب تر ( نه از نظر کیفیت منظور بیشتر برند است و بی اصل و نسب هستند ) دیده می شود این است که شما تصاویر را با همان پروفایل تک رنگ پرینتر اما نه به صورت Gray Scale چاپ می کنید.جوهر ها طور طراحی شده اند که مثلا به جای Cyan و در همان رنج دینامیکی انتشار پیدا می کنند و تصویری با حداکثر دینامیک رنج و شفافیت بدون هیچ ته رنگی ( در حال عادی اغلب به یک سمت مثلا آبی یا قرمز یا زرد نزدیک است ) و خاکستری کامل چاپ می شود
چند نکته در اینجا هست.
یک اینکه نوع کاغذ بسیار بسیار تاثیر گذار است و باید از همان کاغذی که توصیه شده استفاده کرد.
نکته بعدی اینکه نباید Gray Scale چاپ کرد و با همان پروفایل چاپ سیاه و سفید ( استفاده از رنگ ها ) چاپ کرد.
عکس را قبلا باید به صورت مونوکروم ویرایش کرده باشید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من کاغذ Ilford Gold Silk Fiber گرفتم اما روی سایت Ilford هیچ ICC برای این نوع کاغذ نداره. به نظر شما برای پرینت روی اون در فتو شاپ، در قسمت پروفایل همه کار ها رو به پرینت واگذار کنم یا یکی از پروفایل های خود فتو شاپ رو انتخاب کنم؟ ضمن اینکه در راهنمای کاغذ گفته به علت شباهت این کاغذ با Fine Art، از دستور العمل های مربوط به اون می تونین استفاده کنین.
سلام دوستان
خسته نباشید
ببخشید ما دو عکس داریم یکی در اندازه 2592*3888 و یک عکس 3456*5184
می خواهیم این عکس ها را در اندازه 70*100 چاپ کنیم و البته باید حجمشون هم بیشتر از 5 مگابایت نشه
سوالمون این است برای چاپ در اندازه 70*100 چقدر می توانیم از سایز اون دو عکس کم کنیم و چه عددی قرار بدیم
دوربین من عکس ها رو به صورت پیش فرض با DPI 240 میگیره. اونجایی که که عکس رو میدم برا چاپ میگن ما با 300 DPI چاپ میکنیم. تا حالا هم که من با همین 240 دادم به مشکل خاصی برنخوردم.
میخوام بدونم اگر من در ACR مقدار PPI رو 300 بزنم تفاوتی در خروجی هنگام چاپ اتفاق میفته یا نه.(مخصوصا در عکس هایی که قراره بالای 30*40 چاپ بشه)
ویرایش توسط Pouria Arshadi : Wednesday 7 March 2012 در ساعت 02:33
پـوریـا ارشدی
این دو مقاله را مطالعه بفرمائید :
رابطه رزولوشن و پرینت عکس | عکاسی
و
تعیین اندازه مناسب برای چاپ تصاویر دیجیتال | عکاسی
اصغـرمحمـدی