پرینتر جوهر افشان برای عکس مناسبه . لیزری نمیتونه عکس رو خوب و با کیفیت چاپ کنه .
پرینتر هایی که تعداد کارتریجهای اونها و در واقع رنگهایی که دارن بیشتر هست کیفیت چاپ بهتری دارن . مثلا Epson P50 تعداد 6 کارتریج داره که رنگهاشون هم متفاوت هست . اما کانن هایی که شما گفتی 5 کارتریج دارن که 2 تاشون مشکیه . برتری کانن نسبت به اپسون رزولوشن چاپ بالاتره اونه که با توجه به نوع کار شما زیاد مهم نیست .من همین P50 اپسون رو پیشنهاد میکنم . از نظر هزینه هم بهتره . کارتریجهای ارزونتری داره . ضمن اینکه مخزن هم میشه بهش وصل کرد . قیمتش 1-2 ناه پبش 400 تومان بود . احتمالا الان به 450-460 رسیده . این هم لینک مشخصاتش :
http://www.epson.co.uk/gb/en/viewcon...its/specs/3531
یک مورد دیگه تعداد نازلهای پرینتره که تو اپسون به ازای هر رنگ 90 نازل داره که میشه 540 نازل .

87تشکر
87تشکر LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

پاسخ با نقل قول نوشته اصلی توسط shahede.dovom
 نوشته اصلی توسط shahede.dovom

دستگاه بهتری هم سراغ دارید بگید ممنون میشم
 دستگاه بهتری هم سراغ دارید بگید ممنون میشم
 تا اینکه اخیراً بخاطر یک اشکال جزئی اشتباه کردم و به تعمیرکار سپردمش و کلاً برام تعطیلش کرد .ولی انقدر پرینتر خوبی بود که هنوز خرابش رو نکه داشتم و دلم نمیاد بذارمش بیرون .
 تا اینکه اخیراً بخاطر یک اشکال جزئی اشتباه کردم و به تعمیرکار سپردمش و کلاً برام تعطیلش کرد .ولی انقدر پرینتر خوبی بود که هنوز خرابش رو نکه داشتم و دلم نمیاد بذارمش بیرون .  
			 ). بین هر ردیفی که هد به انتها میرسید و کاغذ یک  ردیف حرکت میکرد، یک خط باریک سفید دیده میشد. آیا همۀ پرینترهای جوهرافشان همینطورند؟ پرینتر تانک هم داشت، و سه کاره بود.
). بین هر ردیفی که هد به انتها میرسید و کاغذ یک  ردیف حرکت میکرد، یک خط باریک سفید دیده میشد. آیا همۀ پرینترهای جوهرافشان همینطورند؟ پرینتر تانک هم داشت، و سه کاره بود.