سلام،
قصد خرید پرینتر Canon ip 3600 دارم. نظرتون چیه؟
آیا مدل های بالاتر نسبت به همین مدل تفاوتهای قابل توجه ای دارند؟
سلام من هم عضو جدید هستم با سابقه یه کم طولانی
پرینتر های hp photo smart
2170
صحبت 8 سال پیش
بعد epson r200
r300
r1800
الان هم r290
r290
t50
p50
اما تو خط کنون نرفتم
مشکلی که پرینتر های اپسون دارن اینه کث وقتی الان 4 5 تا پرینت a4
میگیری پرینتر میمیره یعنی عوض 2 دقیقه برا هر برگ تو 5 دقیقه پرینت میگیره که فکر میکنم چون زیاد کار کشیدم اینطور شده
بهترین تجهیزات عکاسی و تصویرگری دیجیتال
http://www.tipa.com/english/awards-s...26+Consumables
سلام دوستان
تا حالا فکر می کردم ، فقط من با پرینتر های جوهر افشان مشکل دارم
سال 80 یا 81 همراه با اولین کامپیوترم ، یک پرینتر اپسون تک کاره جوهر افشان خریدم ، داغش رو به دلم گذاشت (شاید همش 20 30 تا باهاش عکس پرینت کردم) خراب شد . اون موقع فکر کنم 120 تومن خریدیمش . رفت برای تعمیر ، گفتند هدش خشک شده (باید ماهی چند بار از دستگاه پرینت بگیری تا هد خشک نشه) . الان هم در انباری هست :دی
بعد از چند سال پرینتر 3 کاره اچ پی با کد C5183 رو گرفتم(فکر کنم 220 تومن). واقعا راضی بودم ازش ، جز مصرف کارتریج هاش ،6 تا کارتریج می خوره ، هر کدوم هم 10 تا 12 تومن(البته این قیمت برای خیلی وقت پیشه)
آخرین بار که یه بسته کارتریج کاملشو گرفتم فکر کنم 75 تومن بود .تو این بسته ها 3 تا بسته 100 تایی کاغذ چاپ در قطع 10x15 هم هست (البته سایز کاغذ رو نمی دونم درست گفتم یا نه )
خلاصه اینکه اچ پی هم خراب شد (ناامیدم کرد)با اینکه سعی می کردم هر ماه یه پرینتی کپی ای انجام بدم ، بازم خراب شد .حتی تهران نمایندگی هم رفت اما درست نشد .
باز هم مثل اینکه هد مورد پیدا کرده بوده .
و الان فقط اسکنش کار می کنه .
دیگه واقعا ذله شدم ، حالا من که فقط 2 تا پرینتر داشتم ، بقیه چی می کشن .
واقعا علت چی هست ؟ کارتریج های متفرقه در بازار ؟ من که تا جایی که می تونستم سعی می کردم از نمایندگی تهیه کنم اما باز ...
الان هم اگر پرینتر بگیرم ، به کنن 3 کاره فکر می کنم (حداقلش اینه که تنوع برندی باشه)(اگر لیزری تو بازار موجود باشه که چه بهتر)چون واقعا جوهر افشان مصیبتیه .هم از نظر استهلاک و هم از نظر قیمت تموم شده کارتریج ها .
من Canon ip4700 دارم با رزرولوشن 9800 .واقعا فوق العادست.
iP4700 - Canon Australia