اگه منظورتون از تانک رنگ نمونه غیر اوریجینال هست بله نصب میشه و هزینه کمتری خواهد داشت.
سلام میدونم خیلی وقت از آخرین پست گذشته ولی این مطلب رو به خاطر داشتن تجربه کار با سه پرینتر جوهر افشان اینجا قرار میدم شاید به درد بخوره . دوستان عزیزی که در مورد نصب CISS (مخزن جوهر ) رو پرینتر سوال می پرسن این نکته رو مد نظر داشته باشن که این مخزن روی خیلی از پرینتر ها نصب میشه ولی مشکلات بعدی نصب رو هم باید در نظر گرفت . سیستم انتقال جوهر در کنون طوری هست که آخرین قسمت کارتریج ( منظورم انتهای بخش اسفنجی هست ) که جوهر رو به هد منتقل میکنه معمولا در این نوع کارتریجها کاملا لب به لب نمیشه و معمولا مقداری جوهر از کناره کارتریج به بیرون نشت میکنه . این تجربه ای هست که خودم داشتم (ip4700) باتبع مقداری هوا هم وارد کارتریج و ورودی هد میشه که گرفتگی مکرر رو به دنبال داره . اگه از تعمیر کارهای کاربلد بپرسین کمتر این نوع مخزن رو برای کنون پیشنهاد میدن. اما در مورد اپسون سیستم طوری هست که روی هد زائده هایی به شکل لوله کوچک وجود داره که در درون کارتریج فرو میره و از ورود هوا و نشت جوهر جلوگیری میکنه . یه مساله دیگه هم هست کارتریجهای کنون جدا از هم هستن که موقع نصب با مشکل مواجه میشید تازه موقع نصب چند قطره جوهر هم میریزه رو اجزا داخلی پرینتر ....... اگه تعداد کارتریج زیاد بشه که ..... ولی در اپسون کارتریجها درون یه مخزن قرار دارن که حتی یک قطره جوهرم ریزش نداره . و همه کارتریج ها به هم متصل هستن . من خودم برا کنون مخزن گرفتم ولی عطائش رو به لقایش بخشیدم . حدود 90 تومن ضرر کردم تازه درون پرینترم پر جوهره !!! بعد مساله هواگیری مخزن هست که در کنون مصیبته کامله . ولی خود اپسون رو هدش کلید مخصوص داره برا این کار و نیازی به جدا کردن کارتریج ها نداره
در کل میشه گفت اپسون ساخته شده برا تانک (CISS ) بازم میگم اینا تجربه منه باز نظر دوستان چی باشه.
یه مطلبی رو که در مورد پرینترهای اپسون مخزن دار توی این مدت از تو نت تحقیق کردم اینجا می نویسم .
اینه که هفته ای یک بار باید یه پرینتر رنگی و یا سیاه سفید گرفته بشه . همون نازل چک رو میشه گرفت که همه رو داره.( البته من خودم دو ماه با رنگیش کار نکرده بودم و وقتی هم که دوباره باهاش چاپ کردم رنگیش خوب بود و مشکل نداشت.ولی با مشکیش که هر ماه می زدم یک هو دیگه اصلا مشکی نزد!!!!!!!!مدل من اپسون ال 210 هست)
از جوهرهای مرغوب خودش باید استفاده کرد.اگر جوهرها کددار است. همون کد خودش رو بخریدکه البته گرانتر از متفر قه ها است.
خط جوهرش از حدی که خودش گفته نباید کمتر بشه.
جوهر هاشون تاریخ مصرف داره و اگر از تاریخ مصرفش بگذره اذیت میکنه ممکنه خشک بشه و غیره.
هر از گاهی مثلا دو یا سه ماه یکبار بهتره هد کلینین کنید.
اگر هدشون بسوزه رسما بدرد نمی خوره باید دور انداخته بشه. چون هدش خیلی گرونه.و به نظر من این خیلی بده. چون خداد تومن پول این نوع پرینترهاست.
من میخوام یه پرینتر خوب بخرم
موارد استفاده من:
1- تصاویر با کیفیت پرینت بگیره
2- شارژ کردن اون خیلی گران نباشه
3- اگه یه هفته ازش استفاده نکنم خراب نشه
4- واسه کار های دانشجویی مناسب باشه (پرینت های رنگی و سیاه و سفید زیاد. مانند نمونه سوالات امتحانی)
5- واسه چاپ کاغذ ها با گرماژ 80 مناسب باشه (مانند چاپ اعلامیه و... در بهترین کیفیت)
حالا موندم کدوم یک از پرینتر های زیر رو بخرم:
مقایسه کالا :: Epson L800 Photo Printer با Epson L355 Multifunction Inkjet Printer با HP LaserJet Pro MFP M177fw Multifunction Laser Printer
میشه راهنمایی کنید که کدوم بهتره؟ (چون تازه عضو انجمن شدم نتونستم تاپیک جدید ایجاد کنم و مجبور شدم اینجا بپرسم)
من شنیدم که چون جوهر افشان زیاد جوهر روی کاغذ میریزه ممکنه کاغذ مچاله بشه یا رنگ ها از پشت اون بیرون بزنه... این حقیقت داره؟ (در مورد کاغذ های پاپیروس و با گرماژ 80)
مشکل جوهر افشان اینه که اگه یه مدت ازش استفاده نکنی نازلهاش مسدود میشه البته میشه رفع کرد ...... بعدش اگه آب به عکس بخوره جوهرش سریع پخش میشه. متاسفانه کارتریج پرینترهای لیزری از خود پرینتر گرانتره .