سلام
من میخواستم یه پرینتر برای چاپ عکس بگیرم
پیشنهاد خودم L110 epson هست. توی سایت هیچی در موردش گفته نشده. قیمتش حدو 400 تومنه
دوستان راهنمایی کنید همین خوبه یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟؟؟
البته بیشتر به خاطر اینکه خودش تانک فابریک داره و مشکلات کارتریج را نداره انتخابش کردم
سلام ،
فرق ال800 و پی 50 فقط توی اینه که ال 800 خودش تانک داره؟
جوهر مناسب واسه پر کردن تانک های ل800 چه مارکیه و از کجا میشه تهیه کرد؟ اصلا تانک های اوریجینالش رو میشه پر کرد یا باید تانک جدا خرید.
میبخشید سوالات مبتدی هست ولی تازه تو فکر خرید پرینترم.
ممنون از راهنماییتون
ویرایش توسط yaghini : Friday 1 August 2014 در ساعت 00:48
سلام
من می خواستم برای چاپ نقشه و گاهی چاپ عکس و تصاویر سه بعدی یه پرینتر A3 بخرم در حال حاضر یه اپسون 1290 دارم که علیرغم جان سختی دیگه ذله ام کرده، مثل یه بچه دایم باید تر و خشکش کرد.
از نظر مبلغ خیلی محدود نیستم. مشتاق راهنمایی دوستان هستم.
مزیت L800 این هست که خودش تانک دارد و نیاز به تغییر پرینتر و نصب تانک نیست. شما فقط جوهر می خرید و در تانک میریزید. پرینتر هم مقدار جوهر در تانک را از طریق وارد کردن سریالی که روی بطری جوهر هست می فهمد. بعد از پرکردن تانک سریال بطری جوهر را در نرافزار اختصاصی این پرینتر وارد می کنید.
از نظر سخت افزاری هم بسیار مشابه p50 هست. من در لینوکس درایور p50 را برایش نصب کردم و بسیار عالی کار می کند.
جوهر اصلی اش در بازار موجود هست. خود مادیران هم جوهر این پرینتر را می فروشد با حجم بالاتر و قیمت خیلی پایین تر هرچند از نظر کیفیت من هنوز جوهر مادیران را تست نکردم.
سلام
بعد از کلی تحقیق یک پرینتر اپسون ال 800 خریدم با جوهر اصلی و گارانتی مادیران
با گارانتی مادیران دومدل در بازار موجوده یکی با جوهر اصلی یا همان اپسون و دیگری با جوهر فکر کنم مارکش میوا بود که جفتشون هم باگارانتی مادیرانه و هردو نیز جعبش پلمپه
قیمت جوهر اصلی حدود 180 هست و جوهر میوا که خود مادیران هم میفروشش حدود 90 تومان
یک سوالی از دوستان دارم برای اینکه هد دستگاه خشک نشه چون منم از دستگاه کم استفاده میکنم بهترین راه چیه گرفتن پرین هر 1 هفته یک بار ، روشن گداشتن دستگاه و .....
ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان
یه مورد رو یادم رفت بپرسم جوهر اصلی حجمش 75 سی سی هست و جوهر های میوا 100 سی سی خود دستگاه حجم تانکش چقدره 100 سی سی توش جا میشه ؟؟
دوستان یک مشکل دارم
متاسفانه p50
یا کلا اپسون های 6 رنگ عکس آتلیه رو خوب چاپ نمیکنه
مخصوصا تو سایه ها که افتضاحه
جوهر مورد استفاده هم Ink Teck
کاغذ هم فوجی
میخواستم ببینم ذاتا این پرینتر اینطوریه یا مشکل جوهر دارم؟
نظرتون درباره جوهر پیگمنت چیه؟