سلام
من یه پرینتر اپسون جوهر افشان l210 دارم الان اصلا پرینت نمی گیره . یه پرینت ساده بدون عکس می خوام بگیرم کاغذ سفید میده بیرون .حتی متن رو رنگی کردم و هرچی تنظیماتشو دسستکاری کردم بازم نشد.
شما میدونید مربوط به چی هست؟
سلام
من یه پرینتر اپسون جوهر افشان l210 دارم الان اصلا پرینت نمی گیره . یه پرینت ساده بدون عکس می خوام بگیرم کاغذ سفید میده بیرون .حتی متن رو رنگی کردم و هرچی تنظیماتشو دسستکاری کردم بازم نشد.
شما میدونید مربوط به چی هست؟
نه. کاغذ ها همون هست. جالب اینجاست که عکس رو پرینت می گیره. اما بی کیفیت.کپی هم نمی گیره. توی کپی خطهای خیلی کم رنگی افقی می اندازه روی کاغذ.
سلام نازل چک گر فتم سه تا رنگ آخر رو صوتری می زنه و رنگ اول رو مشکی خیلی کم رنگ و تک خطی زده و رنگ دوم هم نزده یعنی سفیده؟
باید تنطیمات عدادش روی چند باشه هر کدوم .
لطفا اگر کسی می دونه بگه؟
هد کلین کردید؟
مسعود بیرامی
Jhowan photography
بله هد کلینیگ چند بار کردم. چند بار هم درایور را پاک کردم و دوباره ریختم. فکر کردم از درایور باشه اما هیچ کدوم نشد. راستی پرینت عکس رو می گیره اما فقط صورتی چاپ می کنه و نازل چک رو هم همونطور که گفتم 3 تای اخر رو صورتی چاپ می کنه و اولی رو یک ذره مشکی کم رنگ و دومی رو ه چاپ نمی کنه.
یعنی از کثیفی هد هست یا هد خراب شده؟
با سلام
1.از سالم بودن و فاسد نبودن جوهر ها اطمینان دارین؟
اگه جوهر ها کهنه باشند به مرور زمان خشک میشند و اون کارایی رو از دست میدند.
2. باید میزان تمام جوهر ها تقریبا در یک سطح باشه، گاهی اوقات به دلیل تمام شدن یا کمتر شدن بیشتر از حد معمول سطح یکی از جوهرها، تعادل رنگی برقرار نمیشه و نتیجه کار به سمت یک رنگ غالب (در مورد شما صورتی) پیش میره.
سلام .
جوهرا حدود 6 ماهه دارن کار می کنن. جوهر مشکیم از همه کمتره ولی بقیه تقریبا در یک سطحن .
اما فعلا مشکلم تا حدی حل شد . فکر کنم مشکل از هوا گرفتن جوهر ها یا شایدم از فاسد شدنشون بوده !!!!!!!!!!!!!!!
چند بار مخزن(تانکشو ) تکون دادم و دوباره گذاشتم سر جاش و دوباره هد کلینین کردم .الان رنگ آبی و زردشم درست شد. ولی هنوز مشکیش درست نمیزنه. کم رنگ و پرنگ داره توش و یا خطهای عمودی توی چاپم میفته. یعنی علتش چی میتونه باشه. ؟
کاغذهای مفید برای اپسون اسماشون چیه؟
ویرایش توسط azita57 : Wednesday 30 July 2014 در ساعت 04:17
اگر کارتریج های داخل پرینتر درپوش لاستیکی دارند در پوشهای مخزن را ببندید و ان لاستیک را یکی یکی خارج کنید و با سرنگ هوای داخل کارتریج را تخلیه کنید بعد درپوش مخزن را باز کنید تا جوهر وارد کارتریج شود...
مسعود بیرامی
Jhowan photography