صفحه 126 از 141 نخستنخست ... 26 76 116 122 123 124 125 126 127 128 129 130 136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,251 تا 1,260 , از مجموع 1407
Like Tree585تشکر

موضوع: راهنمای خرید و رفع اشکال پرینترهای جوهرافشان

كاربر همراه behrang 2 آواتار ها
    تشکر کرده
    34

با سلام

بعید است که با جوهر فابریک هم این طوری چاپ کنه!!!
    من فکر میکنم استفاده از جوهر ارزان و بعد از اون کاغذ های کم کیفیت ، کیفیت پرینت رو پایین می یاره .مخصوصا در چاپ حساس اتلیه خودشو نشون میده.
    اپسون های 6 رنگ دارای جوهر فابریک دای می باشند.پرینتر های 4 و 5(پرینتر های اداری) و8 رنگ به بالا(حرفه ای عکاسی) داری جوهر های مقاوم پیگمنت هستند.پس استفاده از جوهر پیگمنت برای پرینتر های 6 رنگ اپسون توصیه نمیشه.
    یه نجربه از کار با پرینتر s22 اپسون بگم که ساده ترین پرینتر اپسون هست.دارای 4 رنگ و جوهر های پیگمنت فابریک است و کیفیت چاپ بسیار بالا درچاپدارد.وقتی جوهر فله دای رو توش ریختم ، کیفیت چاپ اون بسیار پایین امد.جوهر فابریک بسیار در کیفیت پرینتر تاثیرداره و شرکت سازنده ادعای کیفیت بالای چاپ رو فقط با جوهر های خودش داره.این تجربه حتما با 6 رنگ های اپسون هم اتفاق می افته.
    جوهر فله ای پیگمنت برای پرینتر های 6 رنگ اپسون نمیدونم در بازار هست یا نه ولی اگه هم باشه احتمالا چینی هست و تازه هد این پرینتر ها برای کار با جوهر پیگمنت مناسب سازی نشده و عمر اون رو حتما کم میکنه.
    behrang 2

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

سلام
    من پرینتر L110 اپسون تازه خریدم .متاسفانه موقع پرینت دریچه تانک بسته بود و الان رنگ مشکی و قرمر را بد میزنه. چند بار هد کلین کردم ولی درست نشد. نازل چک هم که میکنم چند تا از خطای سیاهو و قرمزا نمیزنه

دوستان کمککک چه کار کنم؟؟

كاربر همراه pedram555 آواتار ها
    تشکر کرده
    54

نقل قول نوشته اصلی توسط amir620 نمایش پست ها
    سلام
    من پرینتر L110 اپسون تازه خریدم .متاسفانه موقع پرینت دریچه تانک بسته بود و الان رنگ مشکی و قرمر را بد میزنه. چند بار هد کلین کردم ولی درست نشد. نازل چک هم که میکنم چند تا از خطای سیاهو و قرمزا نمیزنه

دوستان کمککک چه کار کنم؟؟
    یک سری حلال هست مخصوص جوهر افشانها که بیرنگه اونها را میریزید توی یه ظرف ( یه وقت هوس نکنید داخل هد تزریق کنید ) و بزارید کارتریج دارخل حلال بمونه ( فقط اون قسمت نازلش کافیه ) بعد هم درش بیارید اگرخواستید با یه گوش پاکن پاکش کنید نکردید هم طوری نیست .
    مشکل حل میشه
    حلالها را هم اینائی که جوهرپرینتر میفروشند دارند
    amir620 تشکر می‌کند.

كاربر همراه platoali آواتار ها
    تشکر کرده
    175

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram555 نمایش پست ها
    یک سری حلال هست مخصوص جوهر افشانها که بیرنگه اونها را میریزید توی یه ظرف ( یه وقت هوس نکنید داخل هد تزریق کنید ) و بزارید کارتریج دارخل حلال بمونه ( فقط اون قسمت نازلش کافیه ) بعد هم درش بیارید اگرخواستید با یه گوش پاکن پاکش کنید نکردید هم طوری نیست .
    مشکل حل میشه
    چون پرینتر نو هست فکر نکنم به حلال نیاز باشد. احتمالا هنوز هوا داخل هد هست و رنگ خوب پس داده نمی شود. چند بار پشت سر هم هد کلین کنید. پرینتر من دو مدل هد کلین دارد در یک حالت رنگ زیاد مصرف می شود پرینتر هشدار می دهد از آن به جز موارد خاص استفاده نشود. اگر پرینتر شما این گزینه را دارد از آن استفاده کنید.

قبل از استفاده از روش هایی مانند استفاده از حلال حتما با نمایندگی تماس بگیرید ممکن هست استفاده از این روشها گارانتی پرینتر را باطل کند و غیر از آن احتمالا ممکن هست به هد ها ضرر هم برساند. شاید آنها روش بهتری برای این مشکل سراغ داشته باشند.
    amir620 تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram555 نمایش پست ها
    مشکل حل میشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط platoali نمایش پست ها
    چون پرینتر نو هست فکر نکنم به حلال نیاز باشد. احتمالا هنوز هوا داخل هد هست و رنگ خوب پس داده نمی شود. چند بار پشت سر هم هد کلین کنید. پرینتر من دو مدل هد کلین دارد در یک حالت رنگ زیاد مصرف می شود پرینتر هشدار می دهد از آن به جز موارد خاص استفاده نشود. اگر پرینتر شما این گزینه را دارد از آن استفاده کنید.

قبل از استفاده از روش هایی مانند استفاده از حلال حتما با نمایندگی تماس بگیرید ممکن هست استفاده از این روشها گارانتی پرینتر را باطل کند و غیر از آن احتمالا ممکن هست به هد ها ضرر هم برساند. شاید آنها روش بهتری برای این مشکل سراغ داشته باشند.

متاسفانه هواگیری این مدل پرینتر نه تو سایتای ایرانی نه خارجی وجود نداره.چون نوع تانکش جوریه که به گفته سازنده نیاز نداره. ولی اگه همچین مشکلی پیش میاد نمیدونم باید چکار کرد.
    الان رو حالت گلاسه و مات خوب چاپ میکنه ولی رو حالت کاغذ معمولی قسمت هایی را نمیزنه

كاربر همراه platoali آواتار ها
    تشکر کرده
    175

نقل قول نوشته اصلی توسط amir620 نمایش پست ها
    متاسفانه هواگیری این مدل پرینتر نه تو سایتای ایرانی نه خارجی وجود نداره.چون نوع تانکش جوریه که به گفته سازنده نیاز نداره. ولی اگه همچین مشکلی پیش میاد نمیدونم باید چکار کرد.
    الان رو حالت گلاسه و مات خوب چاپ میکنه ولی رو حالت کاغذ معمولی قسمت هایی را نمیزنه
    با گارانتی صحبت کنید.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

Thumbs up پرینتر سه کاره epson l210

سلام
    من یه پرینتر epson l210 به تازگی گرفتم
    بعد از نصب درایور , از یه عکس پرینت گرفتم خیلی بد افتاد و به صورت افقی خط های سفید تو عکس موجوده .
    هد کلین کردم چندبار ولی مشکل حل نشد . تا الان حدود 50 تا کپی و پرینت گرفتم ولی مشکل همونه .
    هد کلین هم فکر کنم 10 باری گرفتم کلی رنگ مصرف شد ولی هیچ افاقه ای نکرد .
    حالا لینک چند تا از عکسا و نازل چکو می ذارم تا شاید شما دوستان بتونید مشکل منو تشخیص بدید.
    عذر می خوام اگه سایز و حجم عکسا بالاست ولی مجبورم به این صورت بذارمشون تا بتونید بصورت دقیق نگاهشون کنید.
    اولی چاپ رنگی
    http://8pic.ir/images/3zc22ptfe9lwmppn252r.jpg
    دومی چاپ سیاه و سفید
    http://8pic.ir/images/m8fhznkqv61k4xgglv1l.jpg
    سومی متن
    http://8pic.ir/images/txd6q9yz8vlieaeti7qj.jpg
    چهارمی نازل چک
    http://8pic.ir/images/dsod80duldvqpyua0fnp.jpg

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام
    اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
    دیروز یه پرینتر خریدم (hp deskjet 1000)
    به عنوان تست یه عکس رو پرینت رنگی گرفتم که خوب پرینت گرفت ولی بعد از اون هرچی پرینت میگیریم دیگه رنگی نمیگیره فقط زرد میافته همه چی
    مثلا قرمز یا ابی یا صورتی فقط زرد هست بعد از پرینت
    به نظرتون ایراد از چیه؟

كاربر آشنا mohammad-q آواتار ها
    تشکر کرده
    39

نقل قول نوشته اصلی توسط e.yazdans نمایش پست ها
    سلام
    اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
    دیروز یه پرینتر خریدم (hp deskjet 1000)
    به عنوان تست یه عکس رو پرینت رنگی گرفتم که خوب پرینت گرفت ولی بعد از اون هرچی پرینت میگیریم دیگه رنگی نمیگیره فقط زرد میافته همه چی
    مثلا قرمز یا ابی یا صورتی فقط زرد هست بعد از پرینت
    به نظرتون ایراد از چیه؟
    این رنگ هایی که میگید به صورت نا منظم هست ؟؟یعنی پخش شده ؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام
    نه پخش نمیشه دقیقا همون چیزایی که تو صفحه هست و من میخوام رو پرینت میگیره با این تفاوت که همه زرد هستن