بالاخره هدش رو گرفتم و راه افتاد، کیفیت این پرینتر (پرو 9000 کانن) از هر چاپی که تا حالا دیده بودم بالاتره، همیشه وقتی عکسی رو به لابراتوار میفرستادم مقداری گاموت و کیفیت با چیزی که در کامپیوتر میدیدم فرق داشت، اما این پرینتر عین چیزی که میبینم در میاد ... محشره ... رنگ ها واقعا درخشان و زیبا چاپ میشن، بینظیره، تنها مشکل هزینه بالای چاپه که اونم درصورتی که مشتری چاپ این دستگاه رو بخواد مابعالتفاوتش رو از ش میگیرم.
بهرنگ میرصادقی
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوستان
برای پرینتر کنون 4940 تانک بهتره یا کارتریج قابل شارژ ؟
رنگ wox از نظر کیفیت چطوره ؟نسبت به کارتریج اصل خیلی تفاوت هست یا خیر؟
فروشگاه اینترنتی mahashop . ir معتبره؟
سلام
شما برای سوالاتتون (جوهر WOX و غیره) به جوابی رسیدید؟
منم همین سوالات رو دارم
ممنون
دوستان سلام
من اپسون sx130 دارم و باهاش تقویم تک برگ آچار پر رنگ چاپ میکنم. مشکلی که دارم اینه که بعد از 12-13 برگ با اینکه من کارتریج قابل شارژ انداختم و کارتریج پر از جوهره ارور اتمام جوهر رو میده و کاغذ رو نصفه بیرون میده و حروم میکنه. و من مجبور میشم یک بار کارتریج رو در بیارم و دوباره جا بزنم. آیا راهی وجود داره که مجبور نباشم این کار رو بکنم؟
ابراهیم طیوری
سلامـــــــــــــــــــــ ـــــ
کمک کنید
بچه ها پرینترم p50 ه داشتم هد کلین میکردم یدفه پرینتر قفل شد چراغای قطره و کاغذه به نوبت روشن خاموش میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا اینطوری نشده بود.
پرینترم تانک داره.هدشم رفته زیر در پوشه نمیتونم کاری کنم.
کمکم کنید!!!!!!!!!!
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
راسی usb یشم نمیخونه دیگه.cdشم مجدد نصب کردم اما درست نشد!!!
درست بودا یه دفه اینجوری شد.خاموش روشنشم میکنم فرقی نمیکنه....
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
سلام
برای کالیبره کردن پرینتر با مانیتور ( عکسی که پرینت میشه با توی مانیتور تفاوت کمی داشته باشه .. ) راه حلی هست آیا ؟
epson p50