دوستان من یه پرینتر می خوام که بتونم روزی 1000 تا کاور دی وی دی باهاش بزنم با کیفیت متوسط و قیمت بسیار پایین.
آیا تپسون R270 روزی 1000 تا رو جواب میده و هدش خراب نمیشه؟
یه عکس فول رنگی رو چقدر طول میکشه تا بزنه؟
این جوهراهای 3500 تومانی کیفیت عکس رو خوب نشون میده؟
من اول رفتم یه Hp 3600 لیزری خریدم که عکساش خیلی گرون در میاد 500000 تومان رفت تو پاچم
اگه این اپسون ها خوب جواب میده و سرعتش هم بالاست لطفا بگید
تو رو خدا این یکی مثل این لیزریه نشه
می خوام روزی 1000 تا با کیفیت خوب ولی خیلی ارزون بزنم
روزی 1000 تا؟
به نظمر وقت كم بیاورید...
هد كه خراب نمی شود.یعنی بعد از 3 تا 4 ماه باید هد را تعویض كنید...چون عمر مفید اش را از دست داده است.
اما برای شما همان چاپگر مناسب است.اما باید از جوهر های تانكی استفاده كنید.جوهر هایی كه به صورت لیتری به فورم میرسند و كیفیت بسیار خوبی هم دارند.هم از نظر قیمت به صرفه هستند و هم وقت كمتری صرف تعویض می شود و كلا آنها پیشنهاد می شوند.
موقع چاپ هم از گزینه ی تكست و فتو استفاده كنید هم اقتصادی تر است و هم سریع تر.شاید كم كیفیت تر باشد.
خلاصه این پرینتر ها برای كارهای سبك طراحی شده اند و نه سنگین اما برای شما بهترین گرینه همین است و در این رده ی قیمت چیز دیگری پیشنهاد نمی شود...
قیمت تانك های جدا هم از 70 تا 150 هزار تومان است....( كل پكیج )
جوهر هم به صرفه است...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوست عزيز،
هزينه چاپ با پرينتر ليزري نسبت به پرينتر جوهرافشان ارزانتر است و ضمن اينكه سرعت آن هم بيشتر است. براي كار شما پرينتر جوهرافشان اصلاً مناسب نيست.
در ضمن اگر در دفترچه اين پرينترها بگرديد، مي بينيد كه اين پرينترها براي تيراژ 5000 تا حداكثر 10000 صفحه پرينت در ماه ظرفيت دارند. روزي 1000 تا به شدت به آنها صدمه مي زند.
براي اين ظرفيت و اين تيراژ بهتر است به تكنيك هاي چاپ تيراژ متوسط و پايين نظري داشته باشيد. مثل چاپ ديجيتال.
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2
برای این تیراژ دستگاه های كپی رنگی پیشنهاد میشود اما قیمت بسیار بالایی دارد و این پیشنهاد برای چاپخانه است كه برای تیراژ 500/1000 از فیلم و زینك استفاده نكند چون به صرفه نیست
canon LBP 5200 برای این منظور قیمت مناسبی دارد ( حدود 350)
canon LBP 5000 هم ارزان تر و البته ضعیف تر است
این پرینتر ها لیزری هستند و از دوام بیشتری نسبت به جوهر افشان ها بهره میبرند هم هزینه چاپ بسیار پایین تری دارند اما تیراژ 30000 در ماه برای هر پرینتری نگران کننده است
فکر کنم با توجه به قیمت بهترین گزینه canon LBP 5200 باشد
تا اساتید چه بگویند
سام مقدم
بنده تجربه ی چاپ روزانه 250 عدد ورق A5 تمام رنگی را با این مدل داشته ام.مشكلی نبود و تنها بعد از 6 ماه مجبور به تعویض هد پرینتر شدم.
اما برای 1000 تا اگر هر كدام را 4 دقیقه در نظر بگیرید می شود 4000 دقیقه كه به نظرم محال باشد در هر روز این تعداد چاپ! هر 24 ساعت 1440 دقیقه است.
استفاده از كپی رنگی بد نیست.
اما پرینتر لیزی كیفیت خوبی ندارد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
كاوه جان هد پرينتر چقدر هزينه داشت؟
الان فكر كنم 4 ماهي ميشه كارتريج را عضو نكردم، امكان داره هد خراب شده باشد؟
علی محمدی
عوض نكردن كارتریج مشكلی ایجاد نمیكند.
بنده كارتریج مشكی را هر هفته عوض میكنم ، اما بعضی رنگی ها را چند ماهی است تعویض نكرده ام.
هر ماه نازل چك را انجام دهید و اگر مدتی از پرینتر استفاده نكرده اید این عمل را چند بار تكرار كنید.
هزینه ی تعویض پارسال زمستان 75 هزار تومان شد.شنیده ام ارزان تر شده است اما یك مدل مكزیكی در بازار وجود دارد كه بسیار بسیار عالی است معروف به هد چاپ عكس كه واقعا دقیق و معركه است
کاوه قبادیExposure.ir
گرون یعنی چه قدر؟؟
به هر حال سیاه سفید نیست كه هر برك بدون حساب كاغذ 2/3 تومان هزینه شود اما نسبت به جوهر افشان ها هزینه خیلی كمتری دارد
آقا كاوه به امید خدا اگر عمری بود و توفیق زیارت مجدد شما ، نمونه پرینت canon LBP 5000 را خدمت میارم تا تجدید نظر کنید...
شکی نیست که برای کار عکاسی کیفیت مورد قیولی ( در مقایسه با pixma pro 9000) ندارد اما برای مصرف دوستمان یعنی کاور DVD بعید میدانم 600*600 مورد قبول نباشد هر چند که در مقایسه با 9600* 4800 بسیار کم است اما نمونه هایی که من از چاپشان دیدم کاملاً ایده آل است
کپی رنگی هم از 10/12 ملیون تومان شروع میشود تا 170 ملیون تومان که برای چنین کار کم حجمی اصلاً به صرف نیست
در ضمن سیستم چاپی کپی های رنگی با پرینتر های لیزری رنگی کم و بیش یکی و همانند است
و البته دیگر دلیلی که برای پیشنهاد پرینتر های لیزری دارم سرعت آنهاست LBP5000 تعداد 8 صفحه A4 رنگی در دقیقه چاپ
میکند که 1000 برگ آن اگر اشتباه نکنم 130 دقیقه بیشتر نمیشود
canon LBP 5360 یا LBP 5300 تعداد 21 صفحه A4 رنگی در دقیقه چاپ میکنند که البته هیچکدام در بازار ایران موجود نیست
مدل های Hp هم با سرعت و کیفیت بالا موجود هستند که متاسفانه من اطلاع دقیقی از دستگاه های HP ندارم
ویرایش توسط sam_moghadam : Sunday 21 October 2007 در ساعت 14:09
سام مقدم