نه خوب هیچ نقص خاصی نداشت. تنها به دلیل اینکه دو ساله استفاده نشده میگم. خوب این مشکل با محلول هدبازکن برطرف میشه یا باید هد عوض بشه؟ اصلا موجود هست؟ یا اگه عوض بشه کار میکنه و کیفیت اولیه رو خواهد داشت؟
میشه راهنمایی کنید تا درست بشه؟؟؟
راستی رو پرینتر از این مخزن ها هم وصل بوده.
ممنون.
من هنوز تو خرید بین کنون مدل 4940 و اپسون مدل p50 موندم،هر کی یه چیزی میگه.
بالاخره کیفیت کدوم بهتره؟اپسون 250 تومان گرونتره ازکنون در صورتی که کنون وضوح بیشتری نسبت به اپون داره و یه فرق دیگه اینه که اپسون 6 رنگه هست ولی کنون 5 رنگ.....................
سلام
آیا روشی هست برای محاسبه حدودی مصرف جوهر پرینتر ؟ با فرض پرینت عکس رنگی
با توجه به قیمت پرینتر و کارتریجها و میزان مصرف میشه حدودا هزینه هر پرینت رو حساب کرد و این برام اهمیت داره .
پرینتر مورد نظر : EPSON STYLUS pro 3880
مسعود بیرامی
Jhowan photography
با این وجود فکر نمی کنم کیفیت کنون پایین باشه یا حتی اگه پایین تر از اپسون پی 50 باشه این تفاوت زیاد نیست ولی در قیمت تفاوت زیاد بود.من دیروز رفتم کنون گرفتم چون قیمتش خوب بود 420 تومان قیمت قبل میداد ولی پی 50 چیزی در حدود 330 تومان گرونتر بود و خیلی ها میگفتن کنون کیفیتش بهتره و دلیل دیگش کارتریج های اپسون با توجه به گارانتی مادیران رنگ های با کیفیت کم و ارزانتری نسبت به کنون داره.
سلام،بنده پس از خرید پرینتر کنون 4940 اقدام به پربنت کردم که عکس ها به صورت رنگ بنفش میزد و با تماس با فروشنده گفت با کلینینگ انجام بشه و پس از انجام این کارها که البته رنگ pgbk با چندین بار کلین کردن باز هم کاملا درست نشد اما کیفیت عکس ها خوبه ولی نمیدونم چرا راه راه داره البته یه مقدار.ضمنا یه چیزی که منو تعجب زده کرده که الان رنگ بعضی از کارتریج ها نصف شده شاید در کل 4 تا عکس a4 هم پرینت نگرفتم و بیشتر کلین بوده و تست. باز هم با تماس با فروشنده گفت معمولا کارتریج اصلی تا 40 تا a4 پرینت میگیره خوب این که خیلی هزینش از چاپ در بیرون در عکاسی میشه یعنی نه دو برابر بلکه 5 برابر. می خواستم بدونم واقعا سیستمش اینجوریه یا مال من مشکل داره؟
ضمنا بعد از اتمام جوهر میشه شارژ کرد یا خیر؟ و ایا شارژ کردن بهتره یا خرید کارتریج اصلی؟
سلام دوست عزیز مشکل خط های راه راه با هد کلین برطرف میشه چون دستگاهت نو هست نمیتونه هدش مشکل داشته باشه اما بهتر بود موقع خرید تست ازش بگیری حالا هم اگه نتونسی برو همونجایی که خریدی شاید مشکل کارخانه ای باشه و دسگاهو برات عوض کنن.
برای رنگ هاهم آره استفاده از کارتریج به صرفه نیست باید تانک بگیری و وصل کنی و رنگهای لیتری بخری و استفاده کنی.البته اگه دسگاهت تانک بخوره.
موفق باشی.
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه