سلام
من میخوام یک چندکاره HP بخرم. البته نمیخوام فاکس داشته باشه. قیمتش هم حدود 150 تومن باشه.
مدلی که خودم در نظر گرفتم hp C5283 هستش. اگه کسی در مورد اون چیزی میدونه منو راهنمایی کنه.
مخصوصا در مورد کارتریجش.
ممنون
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اول در مورد تفاوت های این سه مدل كه محبوب ترین ها هستند ( از نظر قیمت )
PIXMA iP4300
این پرینتر دارای 5 جوهر مجزا و با رزلوشن 2400x9600 نقطه دراینچ می باشد.
PIXMA iP5300
این پرینتر دارای 5 جوهر مجزا و با رزلوشن 2400x9600 نقطه دراینچ می باشد.
این دو مدل كاملا شبه به هم هستند و تنها تفاوت های جزیی در سرعت چاپ و اینكه PIXMA iP5300 امكان اتصال Bluetooth BU-20 را دارید كه به صورت بلوتوث به كامپوتر نصب می شود
PIXMA iP6700D
مشخصات مشابه دو پرینتر قبلی را داشته ولی از نظر تعداد و تفكیك جوهر دارای 6 رنگ بوده همچنین دارای مونیتور بوده و امكان اتصال كارت حافظه را نیز دارد.( امكان استفاده از Bluetooth BU-20 را نیز دارد )
اما هر سه از نظر رزلوشن یكسان هستند ( یعنی اینكه هد های مشابه ای دارند )
از نظر كیفیت PIXMA iP6700D از دو تای دیگر بر تر است ( به دلیل تنوع رنگ بیشتر )
.................................................. ...............................................
پیشنهاد بنده برای عزیزان این است كه به سراغ PIXMA iP4300 بروند.هم از نظر قیمت دارای كیفیت مطلوبی است و هم از نظر ابعاد و امكانات.به تازگی مدل جدید تر از همین مدل یعنی PIXMA iP4500 هم وارد بازار شده ( با قیمت قدری گران تر )
.................................................. ...............................................
در برند كانن دستگاه های چند كاره بسیار گران هستند مثلا PIXMA MP160 كه امكانات نسبتا كمی دارد و به هیچ وجه در حد دیگر زقبا نیست.
مثلا در مورد اپسون می توان از Stylus CX4900 نام برد.كه حدود 130 هزار تومان قیمت دارد و امكانات بهتری دارد.
HP 5610 Officejet All-in-one هم انتخاب خوبی است اما از نظر كیفیت چاپ از اپسون پایین تر است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
البته شما استاد من هستید کاوه جام قصد دخالت و یا جسارتی نیست اما قیمت دستگاه canon mp 160
نصف Stylus CX4900 و حدوداً 68 هزار تومان به فروش میرسد!
سام مقدم
ممنون سام عزیز....
باید عرض می كردم منظور چند كاره های خوب كانن است كه نسبتا گران قیمت هستند و دستگاه های ارزان قیمت كارایی چندانی ندارند...
چند كاره خوب در برند كانن به نظرم PIXMA MP830 است كه در حال حاضر قیمت ندارم.
آخرین قیمتی كه داشتم 99 هزار تومان بود.
باز هم ممنون...
راستی سام عزیز جمعه منتظر ات هستم هااا....
کاوه قبادیExposure.ir
mp530 هم رده قیمتی این مدل اپسون هست که شما فرمودید و باید این 2 مدل رو با هم مقایسه کرد.
بله 830 مدل بسیار خوبی هست که در حال حاضر تو بازار نیست. احتمالاً هفته بعد میتونم قیمت جدید رو بهتون اعلام میکنم
سام مقدم
البته منظورم از 99 هزار تومان برای Pixma Mp160 بود و نه Pixma Mp830 ....
کاوه قبادیExposure.ir
اقا كاوه ضمن تشكر از شما اگه زحمت بكشید و كمی هم درباره كاغذ و كارتریج كنن (اگه تنوعی داره) بگید(بهترینها)
و قیمت ؟
حالا كه شما 4300 كنن و بین این 3 تا پیشنهاد میكنین اگه اپسونم اضافه كنیم 270 و 290 نظر شما چیه (اخه اونا 6 رنگن)
البته میدونم شما نظر خاصی به اپسون دارین :::big grin:::
واقعا كدوم یكی كنن یا اپسون ؟
موفق باشین
ضمنا مصرف من شخصی و خانگی است و تنها كیفیت برایم مهم است و مانیتور و بلوتوث زیاد مهم نیست.
در مورد Canon Pixma Pro9000 كسی چیزی شنیده؟ در بازار آمده یا نه؟ و عملكردش؟ ... لطفا.