سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
سلام
دوستان برای سایز A3 چه پرینتری را پیشنهاد میکنید ؟
HP Photosmart Pro B8850 Printer بنظر میاد که خوش قیمت باشه.
بنظرتون برای این سایز کجا پرینت بگیرم؟در منزل یا لابراتور ها؟
وحید بیگدلی
با سلام
دوستان اگه ممکنه یه متخصص به این چند سوالم جواب بده....
1.HP یا Epson یا Canon....کدامین یک؟برای چاپ عکس با بالاترین کیفیت و در حدود 200 تومن
2.این کارتریج دائم خوبه یا بد؟تو کیفیت عکس تاثیر می ذاره؟عمر دستگاهو پایین میاره؟
3.با قابلیت چاپ A3 و شش رنگ هم باشه و کلا کیفیت خوبی داشته چه مدلی هست؟اگه یه کم قیمتش بیشتر شد عیب نداره...!!!
4.کلا با توجه به تجاربتون کدومو پیشنهاد می کنین(لطفا مدلشو ذکر کنین)
5.اینا چطورن{HP D7263 و EPSON R290} ؟
من که واقعا گیج شدم....خواهشا کمک کنید
من میخواستم یه پرینتر واسه چاپ عکسهای دیجیتال در خانه تهیه کنم
لطفا من رو راهنمایی کنید
ایا کسی از دوستان اطلاع دارد که پرینتر PIXMA Pro9000 Mark II در ایران چه قیمتی دارد و ایا یافت میشود؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
من یک پرینتر آر290 دارم میخام روش تانک نصب کنم میخاستم بدونم مارک vox بهتره یا intek .و اینکه اگه آدرسی دارید که قیمتاش خوب باشه بگید؟
ممنون
اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم!!
سلام دوست عزيز
منم R290 دارم البته 2 تا دارم! من از ابتدا با InkTec كار كردم و ازش راضي ام.(از vox اصلا استفاده نكردم و اطلاعي ندارم)
دقت كن كه 2 نوع تانك (كارتريج حجيم ) وجود داره.
1: مدلي كه 6 تانك رنگ بيرون پرينتر قرار داره و با يك شلنگ 6 تايي باريك به كيت كارتريج واقع در داخل دستگاه وصل ميشه.
حسن: حتي با فشار كار زياد دردسر شارژ كارتريج رو تا مدتها به تعويق ميندازين چون حجم جوهر بالايي رو نگه ميداره.
معايب: در دستگاه معمولا بايد هميشه باز باشه تا شلنگهاي رابط بتونن راحت جابجا بشن. قيمتش بيشتره (من 130 تومن خريدم)
2: مدلي كه 6 تانك كوچك (به اندازه كارتريج هاي اصلي) به جاي كارتريج هاي دستگاه قرار ميگيرن با اين تفاوت كه سرشون سوراخه و مي توني با سرنگ داخلش جوهر بريزي.
محاسن و معايبش برعكس قبليه يعني عيبش اينه كه حجم كمتري كارتريج ميگيره و زود زود بايد جوهر بريزي توش
محاسنش هم اينه كه چيزي بيرون دستگاه نيست كه لازم باشه در رو باز نگه داري و اينكه قيمتش پائين تره (من 90 تومن خريدم)
اميدوارم توضيحاتم به دردت خورده باشه
موفق باشي
من یک مدل تانک جدید گذاشتم Auto ریست دیگه لوله و چیزهای اضافی نداره خود کارتریچ در میاری جا میزنی ریست میشه اندازه جوهر رو هم نشون میده دونه ای 8000 تومان جوهر 100 میل رو هم خریدم 3000 تومان واقعا کیفیتش عالی