سلام
برای یکی از دوستانم سوالی پیش آمده که بنده اینجا مطرح می کنم.
ایشان یک دستگاه pixma ip4300 دارند. سوال اینست که اگر هشدار اتمام رنگ فعال شود ولی ما تا جایی که کارتریج جوهر دارد پرینت بگیریم آیا برای کارتریج و یا هد چاپگر مشکلی بوجود می آید؟
سلام
برای یکی از دوستانم سوالی پیش آمده که بنده اینجا مطرح می کنم.
ایشان یک دستگاه pixma ip4300 دارند. سوال اینست که اگر هشدار اتمام رنگ فعال شود ولی ما تا جایی که کارتریج جوهر دارد پرینت بگیریم آیا برای کارتریج و یا هد چاپگر مشکلی بوجود می آید؟
غلامرضا ترابی
Canon EOS 400D + EF-S 18-135mm STM
با سلام
در خصوص سوالاتی که طی چند پست آخر دوستان پرسیده بودند ، توضیح کوچکی در حد بضاعت دانسته هایتم خدمت شما عرض میکنم.
درسته که یک پرینتر جوهر افشان عکس هم چاپ میکنه و به نظر شما ممکنه که خوب هم باشه اما یک پرینتر جوهر افشان برای مصارف اداری و دفتری هستش به عبارتی Documents
رنج قیمت آنها هم از 50 تا 140 هزار تومان هست.
این دسته پرینتر ها جوهر افشانها یک مشکلی دارند برای اینکه جوهر در هد انها خشک نشود باید بصورت منظم چند وقت یکیبار حتما از تمام رنگها یش در چاپ استفاده گردد.
با جوهر ایرانی یا چینی اگر بیشتر از دو روز از پرینتر استفاده نگردد جوهر در نازلها لخته میشه
با جوهر فابریک این زمان بین یک هفته تا 10 روز است. البته در مورد جوهر فابریک در مارک اپسون قیمتش سه برابر ماد ایران است 60 هزار تومان!
با لخته شدن جوهر با وجود پر بودن مثلا رنگ آبی در چاپ پرینتر نمی تواند از آبی استفاده کند.
در این زمان مجبور به هد کلین کردن میشوید. از انجایی که هد کلین کردن باعث میگردد که مقدار قابل توجهی از جوهر کارتریج شما مصرف گردد ( یک چهارم یک مخزن پر ) پس همیشه قانون فوق را در مورد پرینتر های جوهر افشان رعایت کرده تا دچار هزینه های بیشتر نشوید.
یک توصیه
در همین جا به دلیل اینکه هد پرینتر های مارک HP درون کارتریج است و با هر با تعویض کارتریج هد هم تعویض میگردد برای مصارف خانگی این پرینتر ها بیشتر توصیه میگردد. درسته که اپسون جوهرافشان برای عکس کمی کیفیت بهتری دارد اما هد انها با تویض کارتریج عوض نمیشود. کارتریج انها فقط مخزن رنگ هستش و هر وقت که یک رنگ ان تمام میشود با وجود اینکه بقیه مخزن ها ممکن است نصفه باشند اما باید حتما همه تعویض شوند این هم یک قانونه و دلایلی دارد که فعلا از آن میگذریم. ( برای مصارف خونگی که مصارف کمتری است و گاها ممکمن است مدت زمانی پرینتر بلا استفاده بماند و خطر خشک شدن جوهر بیشتر است)
پس برای مصارف خونگی HP بی دردسر تر خواهد بود. اما اگر مصرف بیشتر شود HP دیگر مزیتی نسبت به بقیه نخواهد داشت.
خوب دسته بعدی پرینتر های لیزری هستند. که قیمت بیشتری دارند 2 تا 3 برابر قیمت پرینتر های جوهر افشان قیمت دارند. چاپ عکس را بخوبی انجام میدهد.قیمت آنها از 170 هزار تومان شروع شده ، ومشکل خشک شده جوهر ندارند
اما کارتریج آنها گران است مثلا 80 هزار تومان.
سری بعدی چاپگر های مراکز چاپ عکس است که شما شاید به وفور انها را دیده اید که بسیار بزرگ هستند و قیمتی چند صد میلیونی دارند، خوب حالا فکر میکنید کدام کیفیت بهتری دارند این دسته آخری که شما عکسهاتونو میدیدن بیرون چاپ کنن یا نه یک پرینتر جوهر افشان که برای چاپ نامه است و یا لیزری ها با اون هزینه های کارتریجشون... کدام؟
توضیح مختصر بنده شاید که باعث گردد دوستان قبل از هزینه کردن، نیاز خود را تشخیص داده و دچار ضرر و زیان نگردند.
ضمنا ممکنه که من خونه پرینتر خوبی داشته باشم که عکس هم میتونم باهاش چاپ کنم اما کیفیتش چاپش یک پنجم کیفیتی رو عکسهای من دارند رو بهم نمیده . خوب معلومه چون من پرینترم رو 120 هزار تومان خریدم و مراکز چاپ عکس دستگاهشون رو 400 میلیون نومان خریدن.:biggrin:
موفق باشید
انوش
براي استفاده خانگي و پرينت عكس از دوربين عكاسي، يه پرينتر خيلي خوب مي خوام. ممنون مي شم اگر راهنماييم كنين.
سلام
به پست قبلی نگاه کم در واقع همه چی مشخص شده ، هر چی بگم تکرار هموناست. دیدم دوستان از کنن تعریف میکنن من خودم تجربه خوشایندی باهاش نداشتم. کیفیت اپسون برای عکس بهتز از HP هستش اما درد سرشم بیشتره.
کلا به پس قبلی مراجعه کن و بعد ببین با بودجت پولت به چه مدلی میرسه. همین.
با سلام خدمت استاد عزیز جناب آقای قبادی و سایر دوستان.
من حدود 1 سال پیش به پیشنهاد دوستم که آر270 داشت و در آن موقع موجود نبود، آر290 گرفتم . و متاسفانه به فاصله کوتاهی برای 2 نفر دیگه هم گرفتم و در حال حاضر غیر از خودم 2 نفر دیگه هم همین مشکل را دارن و منو مسئول میدونن.
1- با اینکه هر روز حتی شده نازل چک ، پرینتر رو روشن میکنیم. اما یکی از رنگها کار نمیکنه. پیامهای شما و دوستان رو نیز خوندم و فرموده بودید کلین کنم به فاصله 1 ساعت، 10 بار و دوست دیگری هم گفته بود تا 30 تا پرینت بگیرم. ولی تنها نصف یک برگه رو بعد از اینکه 2باره شارژ میکنم به رنگ اصلی پرینت میگیره و بعدش همون آش و همون ... ممنون میشم اگه راهنمایی کنین. چندین بار بردم پیش تعمیرکارم و هر بار 20 تا 25 گرفته . یک بار هم چیپ رو عوض کردم و 27 تومن دادم حتی از مواد رقیق کننده، تکان دادن هرازچندگاه مخزنها،تزریق مواد رقیق کننده به نازلها و ... استفاده کردم ولی مدت زمانی کمتر از یک ماه کار کرده. دیگه توان مالی جهت تعمیر ندارم. ممنون میشم بعد از راهنمایی های لازم ، اگه ممکنه یک تعمیرکار با انصاف در شرق تهران به من معرفی کنید.
2 - با فرض اینکه من از خیر این پرینتر بگذرم . بخوام یه پرینتر دیگه بخرم با توجه به اینکه علاقه شدیدی به چاپ عکس دارم و حداقل در هفته 30 تا 40 عکس پرینت میگیرم البته جدا از پرینت کارهام و کاور فیلم، یه پرینتر کم دردسر که تانک اکسترنال داشته باشه و راحت شارژ بشه به من معرفی بفرمایید.
مطمئنا غیر از خودم ، 2 نفر دیگه هم سپاسگزار شما دوستان عزیز خواهند بود. ارادتمند شما.
دوستمون Anoosh-Pro یک سری توضیحات دادند که خیلی مفید بود دوستان دقت کنن که این موارد با تجربه به دست اومده و نباید برای تجربه کردن مجدد اونها پول و وقت خودشون رو هدر بدن
خلاصه این که :
اگر برای موارد خانگی و تعداد کم چاپ میخواین پرینتر رنگی بگیرین مراجعه به مراکزی که دستگاه چاپ رنگی - عکس یا پرینتر لیزری - دارند برای شما خیلی ارزانتر تموم میشه
فایلهاتون رو روی کول دیسک یا سی دی بریزید و با برگی 200 تا 250 تومن اونها رو پرینت بگیرید - 400 برگ پرینت شما خیلی کمتر از یک پرینتر کم کیفیت 1xx تومنی خرج برمیداره که با 100-200 تا عکس یا پرینت باید کارتریج یا تونرش رو عوض کنین ( اگر تو این فاصله هدش خشک نشه!) - اگر عکسهای خانوادگی دارید در اکثر مراکز چاپ عکس یک خانم وجود داره که عکس های شما رو با کیفیت خیلی بالاتر و سرعت خیلی بیشتر از یک پرینتر خانگی تحولیتون میده و اگر پرینت رنگی دارید اکثر مغازه های دارای دستگاه تکثیر، دستگاه کپی رنگی قابل اتصال به کامپیوتر دارند که در کیفیت و سرعت چاپ اصلا قابل مقایسه با دستگاههای پرینتر موجود نیستند
اگر هم برای تعداد زیاد چاپ میخواین فکر بکنین باید برید سراغ دستگاههای چندین ملیونی که از 10 ملیون شروع میشن
دقت کنید که پرینتر های رنگی موجود با رنج قیمت متوسط برای کارهای اداری هستند - این یعنی یا اطلاعات چاپی محرمانه هستند و ارزش هزینه چند برابر رو دارند - یا این که دارند پول مردم رو هزینه میکنند و براشون مهم نیست که یک برگ پرینت چند برابر هزینه روی دست مردم میذاره
با درود
در صفحه قبل پست شماره 587 من رو بخونید اونوقت متوجه اشتباهات خودتون میشوید.
البته من در مورد پرینتر های جوهر افشان از جواب دادن این دستور العمل اطمینان دارم. چون خودم لیزری نداشتم.
اما اشتباهات شما :
ببینید تا وقتی که پرینتر جوهرش خشک نشده و پرینت خوبی داره میده شما با پرینت کردن و استفاده از تمام رنگها در یک برگ پرینت که حالا لازم هم نیست سایز بزرگ باشه فقط حدی که از جوهر ها استفاده بکنه از تمام 4 رنگش( در پرینتر های 4 کارتریج ) میتونید از خشک شدن هد و یا لخته شدن جوهر در نازلها جلو گیری کنید.
چرا نازل چک؟ اون فقط برای چاپ یک الگوی تست نازلها است و اون قدی که باید تاثیری همانند یک پرینت واقعی نداره ، و بعد روشن و خاموش کردن پرینتر نه تنها که هیچ ربطی که جلو گیری از خشک شدن جوهر نمیکنه بلکه خیلی هم مضره! از روشن و خاموش کردن پرینتر جدا خود داری کنید!
اگر هم کسی گفته اشتباه محض کرده! یکبار کلین کردن کافی است! اما اگر بعد از کلین شما زمان لازم رو به دستگاه ندید این زمان 24 ساعت است ( بعد از کلین تا 24 ساعت حق استفاده از دستگاه رو ندارید) بعد از 24 ساعت با یک نازل چک ( که در واقع فقط با چاپ کردن یک الگوی تست وضعیت پرینتر رو نشون میده )اگر مشکل حل شده بود و الگوی چاپ شده یکدست بوده وقفه وقفه در چاپ نداشت که خوب شده اگر نه بعد از این 24 ساعت یک هد کلین دیگر اجازه دارید انجام بدید و دوباره با آن زمان دهید تا تاثیررا بگذارد. این روند را تا 2 یا نهایتا 3 بار میشود انجام داد اگر درست نشد انجام دوباره آن دیگر لزومی ندارد چون دیگر مشکل از این حد فرتر است.
پس 10 با هد کلین پشت سر هم اون هم در یک ساعت !!! گذشته از اینکه کمترین تاثیری ندارد فقط مخزن های شما رو خالی میکنه و وقتی هم که مخزن خالی شد دوباره هوا میکشه و بعد از گذاشتن کارتریج جدید همیشه باید یکبار هد کلین کنید. 30 بار و یا بیشتر پرینت گرفتن با پرینتری که نازلهاش گرفته و هدش خشک شده بی فایده است.
با اون بلا هایی هم که سر دستگاه آوردید ممکنه که دیگه این حرفها دیگه به دردش نخوره
همیشه هم در مرکز خدمات خودش ببرید و با خود تعمیر کارش در مرگز خدمات و گارانتی صحبت کنید و راهنمایی بگیرید ( اونها برای اینکه دوباره شما رو اونجا نبینین کمکتون میکنن) این همون کاریه که من کردم و از اون به بعد هیچ وقت دیگر مشکل نداشتم چون قلق کار کردن با پرینتر رو یاد گرفتم و خدمت شما هم عرض کردم هم اکنون.
اما تعمیر کارهای دیگر فقط به دنبال پول سرویس گرفتن به دفعات بیشتر از شما هستند.( و برای اینکه شما رو مدوام ببینن کمکتون نمیکنن)
فکر میکنم الان متوجه اشتباهات خود شدیده اید.
همانطور هم که گفتم در صفحه قبل پست شماره 587 من رو بخونید
با سپاس
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Saturday 9 May 2009 در ساعت 14:47
سلام . خواستم تشکر کنم از بابت زحمت پاسخ گویی شما دوست عزیزم.
من امروز پرینتر را می برم تعمیرگاه و امیدوارم درست بشه و از این به بعد نکات لازمه رو رعایت می کنم.
فقط جواب یک سوال دیگه مونده اونم با فرض اینکه من از خیر این پرینتر بگذرم . بخوام یه پرینتر دیگه بخرم با توجه به اینکه علاقه شدیدی به چاپ عکس دارم و حداقل در هفته 30 تا 40 عکس پرینت میگیرم البته جدا از پرینت کارهام و کاور فیلم، یه پرینتر کم دردسر که تانک اکسترنال داشته باشه و راحت شارژ بشه به من معرفی بفرمایید.
باز هم از لطف شما (انوش جان) تشکر می کنم .
سلام به همگی !!!
امروز رفتم پرینترمو ( آر290 ) بردم تعمیرگاه . یه تجربه جدید :
در مواقعی که با هد کلین هم رنگ یا رنگهای خاصی راه نمی افته احتمال خراب شدن خود کارتریج وجود داره که در این صورت با عوض کردن فقط کارتریج همون رنگ یا رنگها ، مشکل حل می شه.
کشور چین هم که تا تونسته تقلب کرده و واسه مخزن های اکسترنال کارتریج زده و فقط باید اونو عوض کنیم و یه هواگیری و اونوقته که فرت و فرت عکس پرینت می کنی. باز هم از راهنماییهای همه ممنونم . مخصوصا انوش جان .