سلام به همه ..
من یه پرینتر اچ پی 5652 دارم ، میخوام عوضش کنم . یعنی یه پرینتر نو بخرم . ولی یه مشکل دارم. تمامی مدلهای جوهر افشانی که دیدم، یعنی سری ه Deskjet و مخصوص عکس Photosmart ، هیچ کدوم به نظرم مثله اینی که خودم دارم نیست !!! یعنی یه جورایی شبیه اسباب بازی میمونن .. این پرینتری که من دارم واسه حداقل 6-7 سال پیشه ، ولی خیلی ازش راضیم .. یعنی رو هر کاغذی که بخوایید چاپ میکنه واستون . مثلا" واسه داداشم یه Canon Pixma i4500 گرفتم (اگه تو مدلش اشتباه نکنم ) ، روی فیلمه High Gloss چاپ نمیکرد. یعنی مثله آبرنگ میشد عکسی که چاپ میکردم.
حالا میخوام دوستانی که میتونن راهنماییم کنن که چی بخرم . به غیر از epson R290 ! یعنی لطف کنید ، از سری Deskjetه برند HP یه مدل پدر مادر دار رو معرفی کنید بهم :)
یه سوال دیگه ، تو یکی از این لابراتوآرها ، یه نفر بهم گفت این کاغذهایی که با پرینتر لیزریهای مخصوص خودشون چاپ میکنن، مخصوص هستش و فقط اون پرینترها میتونن روشون عکس چاپ کنن، میگفت یه چیزه مخصوص دارن تو جنس این کاغدها .. نیترو گلیسیرین ؟! یــــا نیتراته نقره ؟ چه میدونم .. یه همچین چیزی ! کسی میگه چیه جریانش ؟ و دلیله اینکه نمیشه با جوهر افشان رو اون کاغذها چاپ کرد ؟
آخرین سوالم .. ببخشیدها البته ، ولی Inkjet Trancparency Film چیه ؟ از کجا باید پیدا کنم ؟؟