صفحه 74 از 141 نخستنخست ... 24 64 70 71 72 73 74 75 76 77 78 84 124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 731 تا 740 , از مجموع 1407
Like Tree585تشکر

موضوع: راهنمای خرید و رفع اشکال پرینترهای جوهرافشان

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

Exclamation بهترین مدل جوهرافشان اچ پی ؟

سلام به همه ..
    من یه پرینتر اچ پی 5652 دارم ، میخوام عوضش کنم . یعنی یه پرینتر نو بخرم . ولی یه مشکل دارم. تمامی مدلهای جوهر افشانی که دیدم، یعنی سری ه Deskjet و مخصوص عکس Photosmart ، هیچ کدوم به نظرم مثله اینی که خودم دارم نیست !!! یعنی یه جورایی شبیه اسباب بازی میمونن .. این پرینتری که من دارم واسه حداقل 6-7 سال پیشه ، ولی خیلی ازش راضیم .. یعنی رو هر کاغذی که بخوایید چاپ میکنه واستون . مثلا" واسه داداشم یه Canon Pixma i4500 گرفتم (اگه تو مدلش اشتباه نکنم ) ، روی فیلمه High Gloss چاپ نمیکرد. یعنی مثله آبرنگ میشد عکسی که چاپ میکردم.
    حالا میخوام دوستانی که میتونن راهنماییم کنن که چی بخرم . به غیر از epson R290 ! یعنی لطف کنید ، از سری Deskjetه برند HP یه مدل پدر مادر دار رو معرفی کنید بهم :)

یه سوال دیگه ، تو یکی از این لابراتوآرها ، یه نفر بهم گفت این کاغذهایی که با پرینتر لیزریهای مخصوص خودشون چاپ میکنن، مخصوص هستش و فقط اون پرینترها میتونن روشون عکس چاپ کنن، میگفت یه چیزه مخصوص دارن تو جنس این کاغدها .. نیترو گلیسیرین ؟! یــــا نیتراته نقره ؟ چه میدونم .. یه همچین چیزی ! کسی میگه چیه جریانش ؟ و دلیله اینکه نمیشه با جوهر افشان رو اون کاغذها چاپ کرد ؟

آخرین سوالم .. ببخشیدها البته ، ولی Inkjet Trancparency Film چیه ؟ از کجا باید پیدا کنم ؟؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    12

پیش فرض پاسخ: راهنمای خرید و رفع اشکال پرینترهای جوهرافشان

دوستان من برای خرید پرینتر با مورد مصرفهای زیر راهنمایی شما رو نیاز دارم.
    1-چاپ عکس در حدود 30تا 50 عدد در ماه و در سایزهای 10*15 و 13*18 و گاهی هم A4
    2-چاپ متن کتاب و مقالات که در 99 درصد موارد سیاه و سفید هستند.حدود 200 تا 300 صفحه در ماه.
    3-کیفیت خارق العاده نیاز ندارم ولی احتیاج دارم که قابل قبول باشه و در واقع بتونم از کیفیت عکسهای چاپ شده به عنوان یک عکاس آماتور لذت ببرم.
    4-مثل همه افراد دیگه ترجیح میدم هزینه های نگهداری و چاپ پایین باشه و برای شارژ و تعویض و این مسائل هم دردسر نداشته باشه.
    5-ترجیحا گارانتی و خدمات پس از فروش پایدار و مطمئنی داشته باشه.

حالا سوالم اینه:
    1-آیا من باید دو تا پرینتر جداگانه بگیرم یکی مخصوص عکس و یکی لیزری سیاه و سفید؟با 100 تا 150 تومن بودجه میشه همچین کاری کرد؟
    2-اگر پیشنهادتون یک دستگاه هست که هر دو کار رو انجام میده لطف کنید تا سقف 100 تومن پیشنهادتون رو بگید.

اطلاعاتم در مورد پرینتر در حد اینه که میدونم یک سری جوهرافشان داریم و یکسری لیزری!!!روی برند خاصی هم هیچ تعصبی ندارم.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    206

پیش فرض پاسخ: مشكل تانكر

نقل قول نوشته اصلی توسط eftekhari نمایش پست ها
    سلام كمكم كنيد اساسي
    پرينتر مدل R290اپسون گرفتم يه ماهه اول باهاش كار ميكردم مشكلي نداشتم تا اينكه كارتريجاش تموم شد تانكر بهش وصل كردم .الان يه هفته ميشه چراغه چشمك زنش روشن شده كه ميگه رنگ ندارم در صورتي كه رنگاش پره از كسي كه برام خريده سوال ميكنم ميگه اينا كنتور داره بايد از اينترنت آپديت بشه نميدونم درست ميگه يا نه شك دارم به حرفش دليلم هم اينه كه كارتريجاي خودشو كه ميذارم ميشناسه اما مال تانكرو نميشناسه اگر حرفش درست باشه بايد مال خودشم نشناسه . به نظزتون چي كار كنم يعني اين مدل اين مشكلو داره يا نه فكر مي كنيد از تانكرمه؟؟؟؟؟ ؟
    من تانکر به پرینتر خودم وصل کردم. هر وقت که میگه یه رنگ تموم شده. دکمه جوهر رو دوبار میزنم تا کاتریج ها رو حرکت بده بیاره جایی که میشه عوض کرد. حالا روی کاتریج متصل به تانکر یه دکمه کوچیک ریست هست. اون رو چند بار سریع میزنم. بعد دکمه جوهر رو میزنم. حالا پرینتر فکر می کنه که یه کاتریج نو بهش وصله.

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

هرچند پاسخ سوالات قبليم رو در اين تاپيك نگرفتم ولي تصميم گرفتم دوباره جوهرافشان چند كاره بگيرم. دوستان راهنمايي كنند كه بين پرينترهاي زير كدوم رو براي خونه بگيرم.

موارد مصرف: پرينت گاه و بيگاه مطالب سياه و سفيد و رنگي (Text به همراه عكسهاي كوچك رنگي) و گاهي تك و توك چاپ عكس بيشتر در سايز 15*10. اسكن غير حرفه اي تصاوير و تكست. كپي سياه و سفيد از مدارك معمولي.

اگر چيز بهتري هم در همين رنج قيمت (زير 200.000 تومان) مي شناسيد معرفي بفرماييد لطفا.

تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    فرهاد حسيني

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    سلام

هرچند پاسخ سوالات قبليم رو در اين تاپيك نگرفتم ولي تصميم گرفتم دوباره جوهرافشان چند كاره بگيرم. دوستان راهنمايي كنند كه بين پرينترهاي زير كدوم رو براي خونه بگيرم.

موارد مصرف: پرينت گاه و بيگاه مطالب سياه و سفيد و رنگي (Text به همراه عكسهاي كوچك رنگي) و گاهي تك و توك چاپ عكس بيشتر در سايز 15*10. اسكن غير حرفه اي تصاوير و تكست. كپي سياه و سفيد از مدارك معمولي.

اگر چيز بهتري هم در همين رنج قيمت (زير 200.000 تومان) مي شناسيد معرفي بفرماييد لطفا.

والله اصولا TX400 فقط کمی جینگول تر است اما در کل به نظرم هیچ فرق عمده ای با TX200 از نظر فنی و کارایی ندارد.سری CX هم که دیگر قدیمی شده و زیاد توصیه نمی کنم ( ممکن است کارتریج هایش یکهو نایاب شود! ) اسکنر TX106 هم چنگی به دل نمی زند.فکر کنم به جواب رسیدیم TX200 البته بدون در نظر گرفتن مشکل ساختاری بنده با چندکاره ها
    farhad44 و pesarkhaleh تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

تشکر کرده
    13937

سلام

TX200 كلا در بازار يافت نمي شود. TX117 بود به قيمت 85.000 تومان، تك و توك CX 7300 بود به قيمت 125.000 تومان، و TX 410 به قيمت 153 تا 155 هزار تومان.

مي گفتند TX 200 با توجه به اختلاف قيمت كمش با 410 فروش بدي داشته كه شركت ديگر توزيع نكرده است.

خلاصه بنده هم يك TX 410 با كمي چانه زدن خريدم به 151.000 تومان
    Kaveh Ghobadi تشکر می‌کند.
    فرهاد حسيني

كاربر جديد
    تشکر کرده
    12

نقل قول نوشته اصلی توسط pesarkhaleh نمایش پست ها
    دوستان من برای خرید پرینتر با مورد مصرفهای زیر راهنمایی شما رو نیاز دارم.
    1-چاپ عکس در حدود 30تا 50 عدد در ماه و در سایزهای 10*15 و 13*18 و گاهی هم A4
    2-چاپ متن کتاب و مقالات که در 99 درصد موارد سیاه و سفید هستند.حدود 200 تا 300 صفحه در ماه.
    3-کیفیت خارق العاده نیاز ندارم ولی احتیاج دارم که قابل قبول باشه و در واقع بتونم از کیفیت عکسهای چاپ شده به عنوان یک عکاس آماتور لذت ببرم.
    4-مثل همه افراد دیگه ترجیح میدم هزینه های نگهداری و چاپ پایین باشه و برای شارژ و تعویض و این مسائل هم دردسر نداشته باشه.
    5-ترجیحا گارانتی و خدمات پس از فروش پایدار و مطمئنی داشته باشه.

حالا سوالم اینه:
    1-آیا من باید دو تا پرینتر جداگانه بگیرم یکی مخصوص عکس و یکی لیزری سیاه و سفید؟با 100 تا 150 تومن بودجه میشه همچین کاری کرد؟
    2-اگر پیشنهادتون یک دستگاه هست که هر دو کار رو انجام میده لطف کنید تا سقف 100 تومن پیشنهادتون رو بگید.

اطلاعاتم در مورد پرینتر در حد اینه که میدونم یک سری جوهرافشان داریم و یکسری لیزری!!!روی برند خاصی هم هیچ تعصبی ندارم.
    فکر کنم سوالم خیلی پرت بوده یا اصلا به این انجمن ارتباطی نداشته!!یا شایدم اینجا جایی برای مبتدیها نیست.در واقع اینجا بیشتر بحث سر تانک و نوع جوهر و این حرفاست تا نوع پرینتر.
    به هرحال گفتم حتما دوستان خسته شده اند از بس که سوالای تکراری جواب دادند.
    به نوبه خودم عذر میخوام.
    موفق باشید.

ary
    ary آنلاین نیست
    كاربر آشنا
    تشکر کرده
    57

پیش فرض پاسخ: مشكل تانكر

نقل قول نوشته اصلی توسط eftekhari نمایش پست ها
    سلام كمكم كنيد اساسي
    پرينتر مدل R290اپسون گرفتم يه ماهه اول باهاش كار ميكردم مشكلي نداشتم تا اينكه كارتريجاش تموم شد تانكر بهش وصل كردم .الان يه هفته ميشه چراغه چشمك زنش روشن شده كه ميگه رنگ ندارم در صورتي كه رنگاش پره از كسي كه برام خريده سوال ميكنم ميگه اينا كنتور داره بايد از اينترنت آپديت بشه نميدونم درست ميگه يا نه شك دارم به حرفش دليلم هم اينه كه كارتريجاي خودشو كه ميذارم ميشناسه اما مال تانكرو نميشناسه اگر حرفش درست باشه بايد مال خودشم نشناسه . به نظزتون چي كار كنم يعني اين مدل اين مشكلو داره يا نه فكر مي كنيد از تانكرمه؟؟؟؟؟ ؟
    r290 نرم افزار ریستش تو نت موجوده.یکبار با نرم افزار کانتر رو ریست کنید ببینید مشکلش حل میشه
    canon sx120+slik+naneu pro military ops delta

كاربر همراه saed_violin آواتار ها
    تشکر کرده
    904

من یه اپسون تی 50 دارم در حد تیم ملی هم ازش راضی هستم به دوستان هم همین رو پیشنهاد میکنم

تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط pesarkhaleh نمایش پست ها
    فکر کنم سوالم خیلی پرت بوده یا اصلا به این انجمن ارتباطی نداشته!!یا شایدم اینجا جایی برای مبتدیها نیست.در واقع اینجا بیشتر بحث سر تانک و نوع جوهر و این حرفاست تا نوع پرینتر.
    به هرحال گفتم حتما دوستان خسته شده اند از بس که سوالای تکراری جواب دادند.
    به نوبه خودم عذر میخوام.
    موفق باشید.
    سلام

سوالتون پرت نبود. خيلي سخت بود. 30 تا 50 عكس در ماه و گاهي A4 براي يك پرينتر خانگي تعداد كمي نيست و بنابر اين بهتره كه Photo Printer بخريد و Photo Printer هم با 100 تومان نمي شه خريد. بنده هم اگر كمبود جا نداشتم و به اين دليل مجبور به خريد چند كاره نبودم ( با اينكه من اصولا اهل عكس چاپ كردن نيستم. تك و توك. گاهي ماهي سالي چند تا) همين Epson T50 رو مي خريدم كه حدود 170.000 تومانه. چاپ هاي سياه و سفيدتون رو هم با همين مي تونيد بگيريد. براي ماهي 200-300 صفحه صرف نمي كنه يه ليزري هم براي اون كار بخريد.

اگر بودجه رو روي 100 بسته ايد هم پيشنهاد مي كنم همون چندكاره ي TX-117 رو بخريد كه 4 جوهر مجزا دارد و براي چاپ عكس در مقياسي كه شما فرموديد هم مناسب است.
    Kaveh Ghobadi و pesarkhaleh تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

صفحه 74 از 141 نخستنخست ... 24 64 70 71 72 73 74 75 76 77 78 84 124 ... آخرینآخرین