سلام دوستان
پرينتر R290 من مدتيه تو کشيدن کاغذ مشکل داره! يعني صفحه پشتي که کاغذ رو هل ميده جلو کار مي کنه و غلتکهاي پايين هم شروع مي کنن به چرخش اما کاغذ وارد پرينتر نميشه! از هر 5 بار 3-4 بار اين مشکل بوجود مياد!! :(
کسي مي تونه کمک کنه؟
متشکرم
سلام دوستان
پرينتر R290 من مدتيه تو کشيدن کاغذ مشکل داره! يعني صفحه پشتي که کاغذ رو هل ميده جلو کار مي کنه و غلتکهاي پايين هم شروع مي کنن به چرخش اما کاغذ وارد پرينتر نميشه! از هر 5 بار 3-4 بار اين مشکل بوجود مياد!! :(
کسي مي تونه کمک کنه؟
متشکرم
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
متشکرم جناب قبادي
گارانتي ندارد!
و چون شهرستان هستم انتقال دستگاه براي تعمير کمي مشکل است.
البته قلقش رو پيدا کردم يعني اين مشکل وقتي بروز ميکنه که تعداد کاغذ کم يا زياد باشه يعني اگه 4-5 کاغذ تا 20-25 توش باشه مشکلي نيست ولي بيشتر يا کمتر از اون کاغذ رو نميکشه!
ولي تجربه ناقصم ميگه چند وقت ديگه بدون توجه به تعداد کاغذ اين مشکل تکرار خواهد شد و بهتره يه فکر اساسي براش بکنم.
باز هم ممنونم.
موفق باشيد
یقینا چند وقت دیگر این مشکل حاد تر خواهد شد.( مثلا بعد از مدتی ابتدا و انتهای کاغذ به درستی تشخیص داده نمی شود و کاغذ مقداری جلو و یا عقب می شود )
اما اگر از کاغذ های سبک استفاده میکنید سعی کنید سینی کاغذ همیشه 10 تا 20 برگ بیشتر نداشته باشد و اگر از کاغذ سنگین استفاده می کنید دو تا 3 برگ کافی است
اغلب تعمیرگاه های مادایران ( اکثر شهرستان ها هم دارد ) این تعمیرات را با دریافت هزینه انجام می دهند
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
دوستانی که با قیمت بالای کارتریج اصلی مشکل دارند میتونند از مخزن یا کارتریج قابل شارژ با جوهر مرغوب استفاده کنند که خیلی پایین میفته. دقت کنید نوع جوهر در خروجی کیفیت و سازگاری و عدم نیاز به کلین کردن خیلی مهم هستش. من چند ساله دارم استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم
دوست عزیز
دقیقا من نیز همین مشکل را داشتم پرینتر من r290+مخزن
بعد از مدت ها فهمیدم که مشکل از جنس کاغذی است که استفاده کردم من جهت چاپ متن رنگی و یا نمودار از کاغذ مرغوب wox 130 گرمی استفاده می کنم به صورت اتفاقی یک بار تقلبی اش را خریدم که این مشکل برایم پیش آمد اما وقتی دوباره جنس درجه اولش را استفاده کردم تا الان مدت 2 سال است که هیچ مشکلی ندارم
امیدوارم کمکت کرده باشم
ویرایش توسط ics_parsian : Tuesday 2 March 2010 در ساعت 10:11 دلیل: غلط املایی
منظورم به همه مدلها بود حتی کنون
شما با جوهر وکس اصل اینکار رو بکن اگه خراب شد من برات جبران میکنم
تو نت بگرد هست
شک نکن
جوهر نا مرغوب بوده
سلام به دوستان عزیز؛
من یه Epson R290 دارم- خیلی هم ازش راضی هستم؛
مشکل من پاشیده شدن رنگ روی کاغذ های گلاسه معمولی است
تا امروز من باهاش کاغذ گلاسه چاپ نکرده بودم البته فتوگلاسه حتی گرم خیلی بالا زدم و هیچ مشکلی نداره!
منظورم کاغذ گلاسه های معمولی هستش که تو چاپ خونه ها استفاده می شه (120- 90 گرم)
مشکل اینجاست که روی این کاغذ ها جوهر یه مقداری پاشیده می شه!
نمی دونم مشکل از کجاست من گلاسه هایی با گرم مختلف تست کردم ولی بازم همین مشکل رو داره!
لطفاً کمک کنید:
1: شما با چاپ روی این کاغذها مشکلی ندارید؟
2: توی تنظیمات کاغذ من باید گزینه خاصی رو بزنم که اینجوری نشه؟ (البته من تمام نوع های کاغذ رو توی تنظیماتش امتحان کردم ، ولی بازم همین جوری بوده!
ممنوم !
با توجه به اينکه من هم اين مدل رو دارم و اينکار رو هم انجام دادم و چيزي که ميگيد رو تجربه کردم توضيحات زير به نظرم قابل ذکره:مشکل من پاشیده شدن رنگ روی کاغذ های گلاسه معمولی است
کاغذ هاي گلاسه مخصوص چاپ افست مناسب براي چاپ جوهر افشان نيستند و حتي پشت اونا هم نميشه چاپ کرد چون براي جوهر پرينتر قابليت نفوذ خيلي کمي دارند و اگر هم جوهر پاشيده نشه خيلي دير خشک ميشه.
و فکر مي کنم طبيعي باشه چون هر مدل کاغذي مناسب يه جور چاپه.
موفق باشيد