اصولا بین کاغذ های افست و InkJet تفاوت های ساختاری بسیاری وجود دارد.از درصد جذب جوهر تا بافت و گرم و ... بنده به هیچ وجه توصیه نمی کنم که از کاغذ های افست بر روی چاپگرهای جوهرافشان استفاده کنید.
اصولا بین کاغذ های افست و InkJet تفاوت های ساختاری بسیاری وجود دارد.از درصد جذب جوهر تا بافت و گرم و ... بنده به هیچ وجه توصیه نمی کنم که از کاغذ های افست بر روی چاپگرهای جوهرافشان استفاده کنید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ممنونم از توضیحات خوبی که دادید الان شما روی گلاسه چاپ می کنید؟
یه سوال دیگه:
نمی شه تو تنظیمات کاری کرد که همین پرینتر آر290 جنس و گرم کاغذ رو خودش شناسایی کنه و آدم مجبور نباشه هی بهش کاغذ رو بفهمونه؟
اخه بعضی کاغذها اصلا معلوم نیستن چه نوعی هستن!
از شما هم ممنونم این کاغذهایی که شما فرمودید منظورم گلاسه هستش قیمت هاش چطوره؟
منظورم بندی چند؟
اسم دقیقش چیه؟
اینا رو پرسیدم چون تو ظهیرالاسلام یکی از دوستان هستش زنگ بزنم برام تهیه کنه!
ممنونم
روي گلاسه براق 260گرم فوجي - گلاسه مات260 JTC - کاغذ هاي معروف به عروسکي(مارک Mondi) که شنيدم نيمه گلاسه هم بهشون گفته ميشه در گرماژ 200 -120 و 100 (به جاي کاغذ معمولي از همين 100 گرمي ها استفاده مي کنم هم کيفيت بالاتره و هم خطر آسيب به هد کمتر ميشه)الان شما روی گلاسه چاپ می کنید؟
در مورد R290 چنين چيزي رو نديدم و گاهي اوقات که سهواً با تنظيمات پيش فرضش روي گلاسه پرينت گرفته شده کيفيت پايين بوده يعني نفهميده که اين کاغذ گلاسه است.نمی شه تو تنظیمات کاری کرد که همین پرینتر آر290 جنس و گرم کاغذ رو خودش شناسایی کنه و آدم مجبور نباشه هی بهش کاغذ رو بفهمونه؟
ولي يه مدل hp که يکي از دوستان داشت وزن کاغذ رو تشخيص ميداد (برداشت ذهني ما اين بود) و کيفيت پرينت روي گلاسه در حالت پيش فرض پرينتر تقريباً قابل قبول بود هرچند به خروجي کار با تنظيم مخصوص گلاسه نمي رسيد.
سلام
چه پرینتری رو برای موراد زیر پیشنهاد می کنید؟
1- صرفا چاپ عکسهای خانوادگی در اندازه a4 بروی کاغذ گلاسه وابریشمی
2-کیفیت عالی
3-قیمت مناسب کاتریج بطوریکه قیمت تمام شده یک عکس از چاپ در لابراتور کمتر شود
باتشکر
سلام
دوستان الان بین اپسون T50 یا R295 کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
بعد تانک با چه مارکی باید بخرم ؟
جوهر با چه مارکی ؟
کاغذ چه نوع و با چه مارکی باید تهیه کنم ؟
راستی اگه قیمت تانک، جوهر و کاغذ رو هم داشتید، ممنون میشم بفرمایید ؟
سلام
منی یک پرنتر r290 دارم که با خطای عجیبی توش روبرو شدم.
پرینتر من هر سه تا چراغش وقتی روشنش می کنم چشمک میزنه.
میشه مشکلش رو حل کرد؟
من یک پرنتر r290 دارم که با خطای عجیبی توش روبرو شدم.
میشه مشکلش رو حل کرد؟
با سلام
من پرینتر Hp photosmart 7350 دارم.راستش خیلی وقته فقط به عنوان یه چاپگر سیاو و سفید ازش استفاده میکنم.خواستم بدونم کسی از قیمت کارتریج شماره57 و 58 اطلاعی داره؟؟؟ضمنا با این کارتیرجا چه تعداد عکس مثلا در اندازه A4 میشه با کیفیت عالی چاپ کرد؟؟؟؟
ممنون
Samsung Nx2000
من یک پرنتر r290 دارم که با خطای عجیبی توش روبرو شدم.
میشه مشکلش رو حل کرد؟