سلام...
بله در PhotoPrinter هم امكان استفاده از كاغذ معمولي وجود دارد و نيازي به كاغذ مخصوص نمي باشد.(در كاغذ معمولي به غير از متن شما ميتوانيد عكس هم چاپ كنيد.)
من تجربه كار با پرينتر هاي كنون را نداشتم ولي در اپسون چنين مشكلي نيست(بعضي وقتها برايم پيش آمده كه حتي 2 ماه هم از پرينتر استفاده نكرده ام) ولي در مدل هاي اوليه فكر كنم مشكل داشت ديگر دوستان اگر تجربه خود را بنويسند ممنون ميشوم.براي پرينترهاي كنون حداقل ماهي يا هفته اي چند پرينت بايد گرفت تا جوهرش خشك نشه؟
من با اينكه بيشتر متن پرينت ميگيرم باز هم PhotoPrinter خريدم در هر صورت تصميم با خود شماست...من خيلي كار دفتري ندارم مجموعا يكي دو تا طرح رنگي، با چند برگ text در ماه. اگر بشه اون چند برگ text رو هم روي كاغذ معمولي با photoprinter* بگيرم يه پرينتر خوب از اين رده مي گيرم.
والا ميرم سراغ ساير گزينه ها. مثلا من Hp 1220 داشتم خيلي پرينتر خوب و مقاوميه فقط كاتريجاش گرونه.
اگر اشتباه نكنم و اين 1220 همون پرينتر 10 كيلويي با دقت 2400 در 1200 باشد و هنوز از آن استفاده ميكنيد و تنها مشكل شما قيمت زياد كارتريج باشد پس دقت لازم را در خريد جديد انجام دهيد چون HP به خاطر اين كه هد آن روي كارتريج است كارتريج آن گران است پس يك مارك ديگر بگيريد(كنون ، اپسون و ...)