سلام.
از دوستان کسی هست که بتونه منو در خرید یک پرینتر راهنمایی کنه؟
یک پرینتر کوچک برای چاپ عکس در اندازه کوچیک تر از A4 می خوام که هم اندازه کوچیکی داشته باشه و به آسونی قابل حمل و نقل باشه. هم مصرف جوهر معقولی داشته باشه. هم کیفیت چاپ بالایی داشته باشه. قیمتش هم در حدود 200-250 باشه.
به این لحاظ می گم اندازه کوچیک تر از A4 چون جمع و جور بودن برام مهمه ولی اگر پرینتر کوچیکی سراغ دارید که قطع A4 پرینت میگیره اونم پیشنهاد بدید ممنون میشم.
ج.ابراهیمی
سلام
جواد جان به نظرم اگر بتونی کنن 4700 بگیری بسیار کیفیت خوبی دارد و با صرفه هست (حدود 80-90 )عکس سایز 13-18 چاپ کردم اگر کوچکتر و پرتابل کامل مد نظر هست که نمونه های ریبان خور هست که نمی دونم در محل سکونت شما شاید سایز بالاتر از 10*15 رو هم ساپرت کنند کمی کند هستند ولی کیفیتی بهتر از خوب و نزدیک به عالی دارند
راستی دلم برای شما تنگ شده
از پیشنهاد های بیشتر هم استقبال می شود!
از راهنمایی و از لطفت ممنونم رافی عزیز.
ج.ابراهیمی
تا اندازه A4 اگر که برای چاپ عکس بخواهید مدل epson photo p50 هست که حدود 260-270 قیمت داره
علی اسلامیان
کسی از دوستان هست که از این مدل پرینتر استفاده کرده باشه؟ می خوام ببینم مقدار جوهر مصرفیش به صرفه هست یا نه!
یکی از دوستان هم یه پرینتر تصعیدی کنن رو معرفی کرده بودن که ظاهرا هزینه ریبنش با قیمت های محل زندگی من خیلی گرون در میاد (هر عکس 10x15 600تومان!)
جوهری که خود اپسون برای این پرینتر پیشنهاد کرده این دو نمونه هست:
اما متاسفانه نگفته که این جوهر ها برای چه تعداد عکسی کفایت می کنند. اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم راهنماییم کنه.
ج.ابراهیمی
سلام رفقا
من یه دونه اپسون ۱۴۱۰ خریدم، با تانک مارک وکس...
اول از همه میخواستم نظرتون رو راجع به پرینتر و تانک بدونم، چون بعد از خرید اینجا رو پیدا کردم...
بعد هم یه مشکلی وجود داره، بعضی وقتا اینکه این شلنگهایی که به تانک وصل هستن، موقع ی پرینت یهو گیر میکنن زیر جای کارتریجها که به سرعت در حال رفت و آمده! این عادیه؟ همه پرینترهای تانک دار اینجوری میشه؟ یه صدای خیلی ناجوری میده، کاغذ خراب میشه و باید پرینتر رو خاموش و روشن کنم تا دوباره کار کنه...
راهی هست که این اتفاق نیفته؟
فکر میکنم که پرینترهای اپسون، جوهرهای متفرقه رو خوب ساپورت نمیکنن و زیاد دیدم که استفاده کنندههای اپسون از این موضوع شکایت دارند.. قیمت کارتریجهای خودش هم که خیلی گرون هست( سری T۰۷۹۱-۶ هر کارتریجش میشه ۱۷ تومان. نمیدونم هم که هر کارتریجش به طور میانگین برای چند عکس A۴ کفایت میکنه!). سوال من اینه که برای استفاده از تانک، کدوم برند بهتر جواب میده. طریقه نصب تانک به چه شکله؟ استفاده از تانک چقدر مقرون به صرفه هست؟ آیا پرینتری میشناسید که خودش تانک داشته باشه و نیازی به نصب دستی تانک نداشته باشه؟ ممنون میشم اگر کسی از دوستان یک توضیح در مورد تانکها و طریقه نصبشون و همچنین در مورد میزان مصرف جوهر پرینترها بده.
ج.ابراهیمی
خُب کنن بخرید. من دوساله مدل آی پی 3600 دارم و از جوهر متفرقه هم استفاده میکنم. کارش خوبه.فکر میکنم که پرینترهای اپسون، جوهرهای متفرقه رو خوب ساپورت نمیکنن و زیاد دیدم که استفاده کنندههای اپسون از این موضوع شکایت دارند
استفاده از تانک چقدر مقرون به صرفه هست؟
با سلام
به نظر بنده دوستانی که از پرینترهای خانگی می خواهند استفاده کنند باید زیاد روی گزینه اقتصادی آن فکر نکنند چون هزینه چاپ عکس در منزل حداقل دو برابر آتلیه میشه تازه اگر به کیفیت هم گیر بدیم باز برنده اتلیه هست ولی کلا چاپ عکس یک فرایند لذت بخشیه که به نظر بنده ارزششو داره کمی بیشتر هزینه بشه اگر شما در قطع آ4 چاپ کنید حدود 25 برگ با کاتریج فابریک چاپ خواهید داشت در خصوص استفاده از تانک به نظر بنده اپسونها بهتر جواب گو هستند و کنن کمی بیشتر حساس هستند