پست 969:
من کاری به حرف بقیه ندارم.خودم چندتا مخزن برای پرینترهای کنن نصب کردم و همه راضی هستن.
این قضیه گیر کردن شلنگ رو هم برای اولین باره که میشنوم.
پست970:
1.بله
2.بله
پست 969:
من کاری به حرف بقیه ندارم.خودم چندتا مخزن برای پرینترهای کنن نصب کردم و همه راضی هستن.
این قضیه گیر کردن شلنگ رو هم برای اولین باره که میشنوم.
پست970:
1.بله
2.بله
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام دوستان، من قصد خرید پرینتر 6540 کنون را دارم... برای این پرینتر از 270 هزار تومن تا 290 هزار تومن قیمت گرفتم. اما عده ای میگن که پرینتر 270 هزار تومنی کارتریج تقلبی داره...میتونین من رو راهنمایی کنین؟
سلام
دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم هر پرینتری که با گارانتی اصلی عرضه بشه کارتریج اورجینال داره و از اونجایی که پرینتر های کانن با گارانتی شرکت کامپیوتر ریز (نماینده کانن)عرضه میشن کارترج اونها اورجیناله.همچین حرفی صحت نداره
مسعود بیرامی
Jhowan photography
نظر دوستان درباره پرینتر(4 کاره) زیر چیست؟
canon mx 884
1.اسفاده از کارتریج قابل شارژ و جوهر wwm ?
2.شماره کارتریج های این پرینتر با ip 4840 یکیه آیا میتوان از کارتریجهای قابل شارژ 4840 برای این پرینتر استفاده کرد یا با توجه به ال ای دی دار بودن این کارترجها اونها رو سوراخ کرد و شارژ انجام داد؟
3.جوهر پیگمنت کارتریج 425pgbk پرینتر mx884 با جوهر پیگمنت کارتریج مدلهای قدیمی تر کانن مثل 520bk (mx860تفاوتی داره؟به عبارت دیگه من 100ml جوهر پیگمنت برای 4 کاره mx 860 خریده بودم آیا میتونم از این جوهر برای شارژ کارترج مشکی پیگمنت mx884 استفاده کنم ؟
4.اصولا پرینترهایی که شماره کارتریج یکسان دارند قابلیت این را دارند که از کارتریجهای هم استفاده کنند؟
مسعود بیرامی
Jhowan photography
یعنی دستگاههای چندکاره نسبت به تک کاره ها هد ضعیفتری دارن یا خرابیشون بیشتره ؟ اگه ممکنه کمی بیشتر در این باره توضیح بدید؟من قصد خرید دارم و دو مدل زیر مد نظرمه:
ix6540
mx884
البته یکی از اهداف اصلی من چاپ عکسه.mx884 همون کیفیت چاپ عکس ix6540 رو داره البته با یه اسکنر خوب.
کیفیت چاپ یکی هستش ولی کیفیت کار چی؟
اگر پرینترهای چند کاره خوب بودن، دیگه احتیاجی به این پرینترهای تک کاره نبود و کارخانه ها تولیدشون رو متوقف میکردن.
به نظرم پرینترهای چند کاره فقط به درد کارهای خانگی (محدود) و اداره ها (کمبود فضا) میخورن.
سلام دوستان من امروز یه پرینتر 6540 کنون خریدم...عکس ها رو خیلی تیره چاپ میکنه و تم قرمز داره...کلا کیفیت عکسش خوب نیست کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟