CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
به این لینک سری بزنید
http://chdk.setepontos.com/index.php....html#msg45372
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
من به هیچ وجه استفاده از این Firmware رو توصیه نمی کنم و مسئولیتش با خودتونه . همون طور که گفتم هنوز در مراحل آزمایشی (بتا) است اگر کمی بیشتر صبر کنید تا به جایی برسد خیلی بهتر است. من هم استفاده نکردم.
لینک اول رو باید استفاده کنید همون طور که می بینید نوشته For testers یعنی شما باید امتحانش کنید و امکان وجود مشکل در آن هم زیاد است. این مرحله ای است که Firmware در اختیار کاربران قرار می گیرد تا مشکلات آن توسط کاربران گزارش شود تا برطرف شود و بعد نسخه نهایی معرفی می شود.
به هر حال اگر جرات نصب آن را دارید ابتدا به صفحه اصلی سایت سری بزنید و راهنمایی نصب را بخونید. نصب آن هم خیلی راحت نیست. نصب آن حتی در صورت اطمینان کامل شرایطی دارد که باید حتما مطالب موجود در سایت رو بخونید.
http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK
من از تاریخ انتشار آن اطلاعی ندارم و فقط باید هر مدت یکبار به این سایت سری زد. ممکن هم هست هیچ وقت به نسخه نهایی نرسد.
مراحل و شرایط نصب آن در سایت به خوبی توضیح داده شده است فقط کافی است کمی به انگلیسی مسلط باشید.
من خاطره خوبی از آپدیت Firmware دستگاه های دیجیتال ندارم و آخرین بار باعث شد دو هفته بدون کامپیوتر بشم و فعلا هم دوست ندارم برای دوربین جدیدم چنین اتفاقی رخ بده.
جناب I Mis سلام
من چند روز است که sx20 is خریده ام و با مشکلی مواجه شدم. ان هم اینکه وقتی برای اولین بار دوربین را روشن کرده و برای ازمایش فیلمبرداری کردم و بعد فیلم را در کامپیوتر تماشا کردم کیفیت تصویر عالی بود اما بعد که با تنظیمات دوربین ور رفتم و دقیقا نمیدونم کجاها رو دستکاری کردم اما کیفیت فیلم در مود hd افت پیدا کرد. یعنی در فیلم پر از نقطه های ریزسیاه رنگ است . چطوری بگم یعنی فیلم صاف و تمیز یا به اصطلاح مثل اینه نیست انگار که پر از نویز میباشد واقعا هر کاری کردم نتونستم درستش کنم .لطفا کمکم کنید .چرا بعد از دستکاری تنظیمات اینطوری شده؟ لطفا کمکم کنید.