صفحه 14 از 33 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 131 تا 140 , از مجموع 329
Like Tree354تشکر

موضوع: Canon Powershot SX20 IS

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

پیش فرض پاسخ: Canon Powershot SX20 IS

سلام دوستان (سلام مخصوص خدمت جناب فرجیان) آقایون sx20 شما هم وقتی که خاموشه تکونش میدین از داخل دوربین صدای تق تق! شنیده می شه؟!!

كاربر همراه I Mis آواتار ها
    تشکر کرده
    120

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaa نمایش پست ها
    سلام دوستان (سلام مخصوص خدمت جناب فرجیان) آقایون sx20 شما هم وقتی که خاموشه تکونش میدین از داخل دوربین صدای تق تق! شنیده می شه؟!!
    آره عزيزم
    منم اول يكم نگران شدم ولي عادي ...
    يه نكته ي جالب ديگه.. بذار رو ي ود اسپرت يه دم تق تق و تاق تاق مي كنه
    CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط faryadprs نمایش پست ها
    در ادامه پاسخ دوست عزیز فرجیان
    اینم از لینک رسمی کانن که هیچ موردی از x20 نام برده نشده
    http://web.canon.jp/imaging/firmware-dcp.html

خوب جناب haneef حالا میشه بگیذ این فریم وار از کجا آوردین
    اگه میشه یه عکس در حالت زیرو هم بگیر و اینجا بزار تا ما هم ببینیم که چه حالتیست؟
    سلام وعيدتون مبارك
    يه سري به اين لينك بزنيد ببينيند چيزي دستگيرتون ميشه؟اگه شد ما را هم بي نصيب نزارين ممنونم
    http://chdk.wikia.com/wiki/SX20

كاربر همراه M. Ali Farajian آواتار ها
    تشکر کرده
    3145

نقل قول نوشته اصلی توسط haneef نمایش پست ها
    سلام
    سوپر ماكرو رو ميدونم ولي اگه فريم ور جديدو نصب كني يه مود ديگه به اون دو تا مود اضافه ميشه بهش ميگن مود زرو.دراصل سووال من هم مربوط به فريم ور اس ايكس 20 هستش
    نقل قول نوشته اصلی توسط haneef نمایش پست ها
    سلام وعيدتون مبارك
    يه سري به اين لينك بزنيد ببينيند چيزي دستگيرتون ميشه؟اگه شد ما را هم بي نصيب نزارين ممنونم
    http://chdk.wikia.com/wiki/SX20
    سلام

اگر از اول همین لینک رو می گذاشتید خیلی بهتر بود. اولین پست شما به نحوی بود که همه فکر کردیم شما این مود را در دوربین خود دارید و Firmware جدیدی روی دوریبن خود نصب کرده اید.

من این لینک رو نگاه کردم البته قبلا هم به این سایت سر زده بودم. این سایت firmware را به اصطلاح هک می کنه تا امکانات جدیدی به دوربین اضافه شود ولی ظاهرا SX20 هنوز در مراحل آزمایشی است. کد های برنامه نویسی آن بر روی سایت قرار گرفته است تا توسط برنامه نویسان تغییراتی در آن ایجاد شود و به عنوان firmware جدید معرفی شود.

این لینک رو نگاه کنید با توجه به راهنمای آن و رنگ های به کار برده شده در متن برای این دوربین هنوز نسخه قابل اعتمادی معرفی نشده است:
    http://chdk.wikia.com/wiki/For_Developers

ظاهرا فعلا قابلیت RAW و کیفیت Superfine به آن اضافه شده است. می تونید پست های فروم زیر را دنبال کنید تا نظرات کاربران را هم ببینید مثل اینکه این firmware بدون اشکال نیست :

http://chdk.setepontos.com/index.php...,4348.375.html
    ویرایش توسط M. Ali Farajian : Saturday 27 March 2010 در ساعت 17:42
    faryadprs و Hassan.K تشکر می‌کنند.
    محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
    از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی

كاربر همراه
    تشکر کرده
    112

چه خوب می شد اگر برنامه نویسان کدی را برای این دوربین ارائه می کردند که CA لنز را در داخل دوربین بر روی عکس ها اصلاح می کرد!
    مثل بعضی DSLR ها...

تشکر کرده
    3145

نقل قول نوشته اصلی توسط ostadahmad نمایش پست ها
    چه خوب می شد اگر برنامه نویسان کدی را برای این دوربین ارائه می کردند که CA لنز را در داخل دوربین بر روی عکس ها اصلاح می کرد!
    مثل بعضی DSLR ها...
    بله اگر که می شد، چی می شد

ولی معمولا به این راحتی که ما از آن صحبت می کنیم نیست و محدودیت هایی هم وجود دارد. :(

شما می تونید در فرومی که در پست قبلی گذاشتم آن را بیان کنید تا برنامه نویسان نظرشان را بگویند.

تشکر کرده
    3145

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaa نمایش پست ها
    پاسخ توسط بخش خدمات آفومار :

صدایی که از لنز SX20 شنیده میشه کاملا طبیعی است و مربوط به موتو فوکوس لنز می باشد. در ساخت لنزهای مدل SX20 از نوعی موتور الکتریکی پیشرفته و دقیق استفاده شده که غیر از مواقعی که موتور کار می کنه؛ روتور (همون قسمت متحرک موتور ) می تونه به راحتی به صورت افقی حرکت کنه در نتیجه وقتی لنز جمع می شه در واقع موتور مذکور هم خاموش می شه و اون قسمت متحرک با تکان دادن دوربین حرکت می کنه و وقتی به اول و آخر محل حرکت می رسه صدا میده . این صدا به هیچ عنوان نشانه معیوب بودن دوربین نیست.
    faryadprs، bshamsnia و Hassan.K تشکر می‌کنند.

كاربر جديد bshamsnia آواتار ها
    تشکر کرده
    12

با سلام خدمت سروران عزیز
    ضمن تبریک سال نو , بنده تازه عضو این فروم شدم و امیدوارم بتونم شاگرد خوبی برای استاید باشم و از مراحل مبتدی و ناآشنا زودتر بگذرم . ;)
    دیروز یک Canon Powershot SX20 گرفتم البته قصد داشتم Canon Powershot SX1 بگیرم ولی فروشنده گفت تنها تفاوت قابل لمس این دو دوربین فیلم برداری با کیفیت Full HD در مدل SX1 است و در عوض SX20 برای عکس تا حدودی از مدل دیگه برتره و تفاوت 125 هزارتومانی این دو دوربین نشان از مزیت چندانی در SX1 نیست.

امیدوارم که اشتباه نکرده باشم.

تشکر کرده
    3145

نقل قول نوشته اصلی توسط bshamsnia نمایش پست ها
    با سلام خدمت سروران عزیز
    ضمن تبریک سال نو , بنده تازه عضو این فروم شدم و امیدوارم بتونم شاگرد خوبی برای استاید باشم و از مراحل مبتدی و ناآشنا زودتر بگذرم . ;)
    دیروز یک Canon Powershot SX20 گرفتم البته قصد داشتم Canon Powershot SX1 بگیرم ولی فروشنده گفت تنها تفاوت قابل لمس این دو دوربین فیلم برداری با کیفیت Full HD در مدل SX1 است و در عوض SX20 برای عکس تا حدودی از مدل دیگه برتره و تفاوت 125 هزارتومانی این دو دوربین نشان از مزیت چندانی در SX1 نیست.

خیر مقدم دوست عزیز
    سال نو مبارک
    دوربین جدید هم مبارک

بله تفاوت محسوس آن همین Full HD است ولی خوب یک تفاوت دیگر هم وجود دارد آن هم پشتیبانی SX1 از فرمت RAW است البته الان کمبود آن را احساس نمی کنید این فرمت برای ادیت عکس ها دست رو بیشتر باز می ذاره. البته نه اینکه فایل های JPG ادیت نمی شوند (من در حد خودم همین فایل ها رو ادیت می کنم) ولی به طور نسبی پتانسیل کمتری برای ادیت دارند.

تفاوت کمی هم از نظر میزان نویز بین این دو دوربین وجود دارد و SX1 کمی بیشتر نویز دارد. به همین دلیل فروشنده SX20 رو با کیفیت تر معرفی کرده است.

راستی منم مثل شما آماتورم یک وقت منو با اساتید فروم اشتباه نگیری :biggrin:

موفق باشید
    bshamsnia و Hassan.K تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال Madjidm آواتار ها
    تشکر کرده
    7162

نقل قول نوشته اصلی توسط bshamsnia نمایش پست ها
    با سلام خدمت سروران عزیز

سلام دوست عزیز در مورد حرف فروشنده موافق نیستم کیفیت full HD چیزی هست که بیش از اینها به اضافه پرداختش ارزش داره البته اگر شما قصد استفاده داشته باشین مثل من که به عکس برداری و فیلمبرداری ماکرو خیلی علاقه دارم ولی در غیر این صورت شما بهترین انتخاب رو داشتین چون کیفیت HD دوربین شما بسیار عالیه و اینکه نویز کمتری داره و 2 مگاپیکسل بیشتر داره و به نظر من هم دوربین فوق العاده ای هست
    البته یه مزیت دیگر اینه که اساتیدی مانند آقای فرجیان اینجا تشریف دارن و حسابی راهنمایی می کنن
    اشتباه نکردی مبارک باشه خیرشو ببینی و در گالری منتظر کارهای شما هستیم
    faryadprs، M. Ali Farajian و bshamsnia تشکر می‌کنند.

صفحه 14 از 33 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... آخرینآخرین