CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
از راهنمایی ها و نظرات دوستان بسیار بسیار متشکرم و ایین سوال رو داشتم که فلش چی بگیرم واسه این دوربین که عکسهای شبم عالی بشه مخصوصا برای محیط خونه . در زمن ورزن دوربین رو از کجا بفهمم که چنده و آیا آپدیتی براش اومده
در ضمن میخواستم نظر دوستان رو در مورد g10 نیز بدونم
ویرایش توسط keram : Sunday 4 April 2010 در ساعت 02:04
سلام
در مورد G10 و خرید فلاش بهتر است به تاپیک های مربوطه مراجعه کنید فکر می کنم سریعتر به نتیجه برسید. در اینجا هم اگر دوستان تجربه ای داشته باشند حتما خواهند گفت.
برای آگاهی از ورژن دوربین می تونید به اگزیف عکس ها مراجعه کنید و یا دوربین را در مود Play قرار دهید و کلید SET را نگه دارید سپس کلید DISP را بزنید. توجه داشته باشید که اگر SET را طولانی نگه دارید ساعت به نمایش در خواهد آمد شما باید قبل از به نمایش در آمدن ساعت کلید DISP را بزنید تا ورژن فرم ور دوربین به نمایش در آید.
در ضمن هنوز هیچ آپدیت رسمی برای این دوربین ارائه نشده است.
موفق باشید.
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
با سلام بچه هاي اين تالار
من مي خوام دربين canon powershot SX 20 IS را بخرم امكاناته خيلي جالبي داره تنها چيزي كه منو نگران كرده هممون باطري قلمي كه مي خوره مي خواستم بدون كسي اينجا ميتونه منو راهنمايي كنه در مورد اينكه مدت زمان كار باطري هاي قلمي با ليتيمي فرقي مي كنه؟ و باطري قلمي خوب چند ساعت شارژ نگه مي داره ؟ و در مورد باطري قلمي خوب و قيمتش هم اگه مي تونيد كمك كنيد با تشكر
با سلام
دوست عزیز کمی جستجو شما رو زودتر به هدفتون میرسونه.نیاز به باز کردن تاپیک جدید نبود
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10129
موفق باشید
ناصر شعبانی
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
متاسفانه نتونستم با این دوربین کنار بیام و فروختمش .به هیچ وجه عکساش در حد یه دوربین نیمه حرفه ای نبود .من در عرض 4 هفته 1340 تا عکس با این دوربین انداختم ولی نهایتا می تونم بگم عکساش در حد یه دوربین آماتور 12 مگاپیکسلی هستش .این مطالبو نوشتم که کسانی که قصد خرید این دوربین رو دارند بدانند که چی گیرشون میاد
البته قصد جسارت ندارم، اما با اینکه این موضوع در دوربین های Compact و SLR-Like خیلی کمتر از SLR ها محسوس است، کیفیت عکس تا حدی به نحوه کار با دوربین و مهارت و تجربه عکاس هم مربوط است.
منظورتان از کیفیت چیست؟ چه چیزی در عکسهای یک دوربین نیمه حرفه ای هست که در عکسهای یک دوربین آماتور نیست؟
آرش شاهکار
سلام
البته انتظار معجزه از SX20 نبايد داشت ولي متاسفانه برخي دوستان انتظار معجزه از تجهيزات دارند. دوستي از شخصي نقل قول و تعريف مي كرد كه از كيفيت بد و بي خودي اسم در كردن دوربين .... ( يكي از دوربين هاي چند هزار دلاري و در واقع بالاترين رده ي دوربين پروفشنال يكي از برندها) اظهار گله و شكايت و تعجب مي كرده كه خيلي دوربين بدي است و عكسهايش از فلان دوربين كامپكتي كه قبلا داشته بد تر است !
فرهاد حسيني
دقیقا درست می فرمایید
نظرتون رو به اولین پست همین کاربر جلب می کنم که باعث شد چندین نفر بعد از ایشان پست هایی مثل شما ارسال کنند و توضیحاتی بدهند متاسفانه بعد از توضیحات دوستان ایشان دوباره همان حرف های گذشته را تکرار می کنند. من فکر می کنم ایشان شناخت صحیحی از دوربینی که خریده اند ندارند که منجر به فروش آن هم شده است.
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی