با سلام
من هم به یکی از دوستان که sx20 داره زنگ زدم گفت پیچها یک جنس و حالت خاصی دارند که در نگاه اول به نظر باز شده می آیند ولی با دقت بیشتر میشود فهمید که باز نشده اند چون حدودا همه پیچها به یک شکل این حالتی هستند .
با سلام
من هم به یکی از دوستان که sx20 داره زنگ زدم گفت پیچها یک جنس و حالت خاصی دارند که در نگاه اول به نظر باز شده می آیند ولی با دقت بیشتر میشود فهمید که باز نشده اند چون حدودا همه پیچها به یک شکل این حالتی هستند .
سلام خسته نباشید من اماتورم sx20 گرفتم ولی خیلی حالمو گرفته عکس که می گیرم و به کامپیوتر انتقال میدم حجم عکس خیلی پایین و حدود 2.5 مگابایت و کیفیت نداره می خواستم ببینم همه sx20 ها همینن یا نتظیم داره مرسی :(
سلام
به طور متوسط سایز عکس های این دوربین همین حدوده و گاهی هم بیش از سه مگابایت می شود . البته من تا 5 مگابایت هم داشتم. سایز عکس بسته به شرایط محیطی تغییر می کند.
تنظیمات کیفیت عکس در این دوربین دو سطح دارد :
Normal و Fine که برای بهترین کیفیت ممکن باید Fine رو انتخاب کنید و سایز عکس ها نیز روی 12 مگاپیسل باشد.
احتمالا در تنظیمات اشتباهی کردید و گرنه عکس های این دوربین نا امید کننده نیستند و کیفیت قابل قبولی دارند.
موفق باشید
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
ببخشید ولی من w360 sony هم داشتم سایز عکساش 5 mb بود که با این عوض کردم به نظر شما قابل قیاس هستند. ایا w360 بهتره یا sx20 ؟از چه لحاظ ؟مرسی .
دوست عزیز من تا چند ماه پیش هم یه دوربین nikon L100 داشتم که حجم عکسهای با 10mp هیچ وقت کمتر از 4.5mb نمیشد ولی الان که sx20 دارم حجم عکسها به قول شما با پیکسل بالا به زور به 3mb میرسه
ولی عکسهاش اصلا قابل مقایسه با دوربین قبلیم نیست و من کاملا راضیم
در نتیجه دوست عزیز هیچ وقت حجم بالای عکس نشان دهنده کیفیت عکس نیست
موفق باشید
در ادامه پاسخ دوست عزیز فرجیان
اینم از لینک رسمی کانن که هیچ موردی از x20 نام برده نشده
http://web.canon.jp/imaging/firmware-dcp.html
خوب جناب haneef حالا میشه بگیذ این فریم وار از کجا آوردین
اگه میشه یه عکس در حالت زیرو هم بگیر و اینجا بزار تا ما هم ببینیم که چه حالتیست؟
سلام عليكم.
دوستان در مورد كيفيت عكس:
من يه hx1 sony مدتي دستم بود. با اينكه سنسور اون 9 مگاپيكسله ولي قابليت چاپ در ضلع بزرگ حدود 120 سانتي متر رو داره.
ولي اس ايكس بيست كه 12 مگاپيكسله حدود 54 در 42 ميشه چاپ كرد.
بررسي كردم ديدم كه dpi hx1 72 است ولي اس ايكس 20 180 است.
حالا موندم كه كيفيت چاپ كدوم بيشتره؟؟
يعني هرچه دي پي آي كه دوربين باهاش عكس مي گيره كمتر باشه اندازه ي چاپ بزرگتره يا نه بر عكس؟؟؟
چون يه اس ال آر هم مثه 1000دي هم با 96 عكس مي گيره؟؟؟
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400