سلام دوست عزیز
مبارک باشه
گشتم نبود نگرد نیست !!!!
متاسفانه این دوربین چیزی به نام نشانگر باتری ندارد (احتمالا به نظر کنن لازم نبوده) و فقط وقتی این نشانگر ظاهر می شود که باتری در حال اتمام باشد و قبل از تمام شدن باتری ها نشانگر باتری بالای صفحه می آید و بعضی از مدتی هم (بسته به نوع باتری ها) پیام تعویض باتری می دهد. عملا میشه گفت که در این دوربین نشانگر باتری تعریف نشده است.
شاد باشید
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
کلا canon انگار خیلی با نشانگر باتری حال نمی کنه، تاحالا هیچ مدل غیر SLRیش رو ندیدم که نشانگر داشته باشه...
البته اگه هک CHDK رو نصب کنید، میتونید این امکان رو اضافه کنید...
با عرض معذرت از امیر خان:
این کابل و پورت در دی وی دی پلیرها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره، البته چون سیگنال بصورت دیجیتالی میره برای تلویزیون، کیفیت رنگ و روشنایی بهتری نسبت به پورت های آنالوگ Av و کامپوننت داره.خیلی محسوس نیست
البته این در مورد دی وی دی هست. اگر فلش خور باشه و فیلم های اچ دی رو بتونه پخش کنه، این دیگه یه مزیت که خیلی هم خوبه و لذت بخشه.
از Sog Video Converter Platium استفاده کنید.سلام دوست عزیز . خیلی ممنون از توجهتون . من این نرم افزارو پیداش نکردم میشه زحمتشو بکشید؟
یکی از دوستان دیروز این نرم افزار رو به من معرفی کرد، خیلی از کارش راضی بودم.
به اکثر فرمت ها تبدیل میکنه و حتی میتونین مشخص کنین از دقیقه چند تا چند رو فقط تبدیل کنه.
ویرایش توسط Mehdi Rojaie : Wednesday 22 December 2010 در ساعت 20:00
مهدی روجایی
پیرو صحبت آقا مهدی، داشتن پورت نمیتونه نشونه پشتیبانی باشه، از جنبه تبلیغاتی که بگذریم، یکی از مزیت های اینپورت اینه که میشه صدا رو برعکس از تلوزیون به سینمای خانگی فرستاد و حتی با یکی دیگری رو کنترل کرد (البته اگه هردو از یه برند باشن)
و البته اینکه ورودی USB داشته باشه هم ملاک خوبی نیست...
یه راه ساده اینه که دفترچه راهنما رو مطالعه کنید و فرمت ها و رزولوشن هایی که دستگاه پشتیبانی میکنه رو ببینید...
البته به نظر میاد بهتیرین مبنا امتحان کردن باشه (اگه به فیلم سینمایی با کیفیت همسان با فیلم های دوربینتون (یا بالاتر) دسترسی دارید (با فرمت های استاندارد مثل AVI یا MKV) اونا رو امتحان کنید و اگه جواب داد دنبال converter برای فیلم هاتون بگردید و اگه نه دنبال HDPlayer!
پ.ن: اینکه گفتم فیلم سینمایی رو امتحان کنید دلیلش اینه که کسایی که این فیلم ها رو روی اینترنت به اشتراک میذارن موقع تبدیل، فرمت و تنظیماتی رو انتخاب می کنن که با بیشتر دستگاه ها سازگار باشه و طرف مقابل برای دیدنش به دردسر نیفته...
سلام دوستان
نميدونم اين انجمن فعال يا نه
يك سوال داشتم
فايل هك شده sx 20 به تاريخ 22 jan تو سايت گذاشته شده
به نظر شما قابل اطمينان هست يا نه؟
http://mighty-hoernsche.de
ویرایش توسط arash2030 : Tuesday 25 January 2011 در ساعت 01:11
اگه منظورتون از قابل اطمینان بودن، رسمی بودن اونه، بله...
جوابی رو که الان تو یه تاپیک دیگه برای یکی از دوستان نوشتم عینا برای شما هم نقل قول می کنم:
از این لینک میتونید ورژن مناسب برای دوربینتون رو دانلود کنید:
http://mighty-hoernsche.de/
فقط به نسخه firmware فعلی دوربین توجه داشته باشید.
در مورد امکاناتی که میده و روش استفاده و... هم تو سایت رسمیشون توضیح کامل داده شده:
http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK
اما در مورد اسیب رسوندن، با توجه به اینکه این برنامه از روی کارت بوت میشه و هیچ تغییری تو دوربین نمیده، مشکل خاصی ایجاد نمیکنه (من تقریبا ۲ ساله که دارم روی a640 استفاده می کنم و مشکلی نداشتم). اما خوب خودشون گفتم میتونه موجب افزایش مصرف باتری بشه. ضمن اینکه همون ۲ سال پیش تو سایتشون خوندم که در موردش از canon سوال کردن و جواب رسمی داده نشده ولی ظاهرا جواب طوری بوده که "یعنی مشکلی پیش نمیاد". با این حال من فکر می کنم بعضی امکاناتش (مثل هیستوگرام زنده) میتونه باعث استهلاک پردازنده و ... بشه. ضمن اینکه همینجا یکی از دوستان تو تاپیک آفومار سوال کرده بود و اونا گفته بودن اگه استفاده کنید از گارانتی خارج میشه!!!